Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • do roka je to i na pc,tak co resit...
  • mě např. Proto považuji FPS na gamepadu za daleko zajímavější a víc tě to vtáhne do hry.
  • Jenže za rok budeš na jejich serverech sám. *3*
  • Na real sere pes, koho u hrani fps zajima real ?
  • Tak co se ti nelíbilo na Dragon Dogma? Mám tu hru najetou křížem krážem a je to jedno z nejlepších RPG poslední doby, jak atmosféru, tak combatem, navíc je to pořádny hardcore na těžkou obtížnost? Piš jsem zvědav...
  • vubec ne
  • Tak chápu, že myš je daleko blíže reálu. Taky když držíš devítku kloužeš po desce rychlostí 2000DPI....
  • Pry FPS na konzole s vybornou hratelnosti *1* *1* *1*
  • Battlefield 4 :D odmysli si bugy a máš to.
  • hloubku jako simulátor kozy nebo klišoidní Divinity, kde je naprosto směšný, klišoidní a linearní příběh?
  • Na PC je slabá náhrada Firefall, ale na Destiny to fakt nemá. Jestli je pravda že hra bude putovat mezi generacemi a co jsem se doslechl že do roka dají vědět zda bude na (PC?) rád si počkám :)
  • Pořád máte simulátor šutru, to my na konzolích nemáme a hojně podepisujeme petice. PS. Destiny je naprosto nádherná hra s výbornou hratelností. Graficky špička a herně taky, takové FPS tu dlouhooo nebylo.
  • Ja jsem v poklidu. Mam PC, ale hra me stejne nicim nezaujala. Teda vlastne jedina hra, co me na konzolich kdy zaujala bylo Dragons Dogma, ale to se taky nakonec neukazalo jako zadna velka hitparada, akorat klasicky lakacka na vizual. Nejsem konzolhater, ale hry na konzole proste nemaji hloubku, kterou vyzaduji.
  • Gambit92
    I když jsem "konzolistická nicka", tak vám PCčkářům přeju aby Activision umoudřel a vydal to všem
  • OMG, tak já si 2 měsíce říkám, že to Destiny teda koupím, koneckonců vypadá to dobře a za poslední 2 roky jsem nenašel žádnou zábavnou hru, tak to zkusím. A pak se tady dočtu, že to není na PC, taková zrada. To jsem ale čur*k :(((

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit