Přejít na výpis diskuzí
Bungie zavraždí šest milionů postav z betatestu Destiny
11.8.2014 | Aleš Smutný
75 příspěvků
-
PCkáři mají boží Planetside 2. A to Destiny fakt není nic moc :)
-
Tož ty jsi nenapsal pro změnu nic. Je mi jasné, že si DD nehrál, takže tady mlátíš práznou slámu. Typický pc-gumák..
-
Docela ironie, tohle slyšet od PC-hráče.Steam povoli jakoukoliv zalagovanou, zabugovanou hru, aby tam vyšla. Na konzole to vždy dorazí v perfektním stavu, chyby se navíc řeší okamžitě pomocí patchů a ne jak u PC, že čekán na patch měsíc a pak to stejně nefunguje
-
Vibrace? To si zbraně pletes ze sexuálními pomůckami, možná ti gamepad zprostředkuje pocity které zažívají dámy při použítí vibrátoru ale k žážitku ze střelky tě nepřiblíží o nic víc než myš položená na stole. Možná max. střelce po deseti pivech s rozmazaným viděním který se marně snaží dostat střed terče do záměrné osy. *6*
-
testujete a patchujete
-
jn protože na pc bys všechny konzolisty vyownoval
-
Ale mají. Na konzolích je spousta skvělých her.
-
jestli si pc hrac preje aby mu na pc vydali konzolove fpsko tak musi byt dobre padlej na hlavu
-
Nejlepsi je mit dobre PC i konzoli. Pak se nemusi resit na co to vychazi ci spis nevychazi. A pokud jde o FPS na gamepadu, tak ja v tom nevidim sebemensi problem. Ja dlouho hral jen na gamepadu, ale kdyz jsem pustil BF3 s mysi, tak jsem netrefil ani barak. Ale nebudu rikat, ze zamerovani s mysi je uhobost nebo neco nemozneho. Nemoznej jsem ja, protoze se netrefim. To stejne s gamepadem, pokud si na to zvyknete, tak neni problem bejt presnej (samozrejme bez aim assistu). A ja za sebe rikam, ze kdyz to hraju na ovladaci, tak to vypada realistictejc. Ted uz jsem si zvykl i na mys a taky to jde, jde oboji, ale nesmite bejt lamy a musite oboji dostat poradne do ruky
-
Na PC to určitě časem naportují, jestli se hry prodá dost.. Jen zase nechápu, že vás pořád baví se hadát o PC a konzolích. Je to furt dokola :-( Já mám PC, PS4 a PS3, takže do jaké sorty patřím? Přiznám se, že když už si si občas něco zahraju, je to na konzoli, u PC už jsem proseděl a prohrál moc let a kozole je příjemná změna.
-
grafiky to teda fakt spicka neni. Koukal jsem na gameplay z PS4 a vypada to otresne -_-
-
zatim se muzes cely rok koukat jak to hrajeme
-
Tys napsal akorat snusku hatu. Ja jsem nenapsal, ze DD byla sracka, ale ze me to tolik nevzalo, protoze mam proste jinej vkus na RPG. Ty duvody ti tu vypisovat nebudu, protoze ses agresivni fanboy a povazuju to za ztratu casu.
-
Zazitek mozna v tom, ze te po hodine boli prsty, ale to hlavni je zamerovani a to je proste na gamepadu ubohost.
-
Tak odpověz v čem to nebyla velká hitparáda, já jsem napsal, proč mě znudilo Divinity...
-
Taky nevidim duvod, proc hatuje a hned tady kolem sebe triska pesti do divinity a simulatoru kozy. Uz to me odradilo mu normalne odpovedet. Reknu, ze DD nebyla velka hitparada a uz by mi pomalu vydloubal oci, kdybych byl po ruce.
-
To si můžeš namlouvat, ale gamepad je o dost reálnější pro FPS než myš už jen, že to držíš ve vzduchu a můžeš si nastavit vibrace apod tak to děla o dost lepší zážitek pro FPS...
-
Hatuji ji protože mě zklamala. Jak jsem psal, příběh je naprosto tragicky, dialogy nezajímavé, mají působit vtipně, mně naopak připadali trapné, vizuální stránka je příšerná. Hratelnost není špatná, ale proti starým peckám tohoto typu je to stěží průměr. Hra obsahuje tuny bugů - kdyby to vydalo EA- tak je tu nenávistná kampaň, že si dovolí vydat hru v takovém stavu a interface mě obtěžoval... *13*
-
Tak to je dobre pro tebe, ze si to dokazes okecat sam pred sebou. FPS na gamepadu ma asi stejne blizko realite, jako mys a podlozka.
-
Souhlasím, že Dragon Dogma je výborná hra, ale rozhodně nevidím důvod proč hatuješ
Divinity: Original Sin, protože je to taky výborná hra.
Veškerý hate konzole vs pc jsou fakt o ničem, každý má rád něco, někdo si zahraje rád jak na konzoli tak i na pc (což je můj případ) a rozhodně nebudu shazovat skvělé tituly *3*