Přejít na výpis diskuzí
Burnout Crash byl původně ve vývoji pro Wii
12.7.2011 | Jan Vitík
32 příspěvků
-
No... Citam a fakt nepochopim *1*
Kazdopadne jako majitel xboxu by jsi teda mohl vedet, ze XBLA arkady NEJSOU plnohodnotny hry, nebo nedejboze hry za tisicovku *7*
Ze je to i na PS3 pisou v clanku, a to potom z tvych komentaru nic krom tehle nesmyslu nezbyde... -
Ukaž mi na PSN nebo Xbox Live Arcade hru 1k. To bych rád viděl. :D
-
Občas jsou hry, které člověk dokáže posoudit i podle 90 sekund. Nebo chceš říct, že takováhle kravina by tě bavila? Mě teda ne, už jsem z toho asi vyrostl.
-
To já si ho dám na PS2 ;)
-
Tak hlavně jak jsem předchozí díly miloval , tak Paradise byla ultimátní ... 3,14tchovina .
Geniální dvojka - závody , dovádění s policajty, logické karaboly . V podstatě z toho co dělalo Burnout tak zábavným už nic nezbylo :( .
A tohle ... casual úlitbička a průzkum, jestli hráči ještě podobné minihry chtějí :/ . No ale to provedení .... brrr . -
Ale predsa ved kvalitu ostatnych hier nikto nespochybnuje. Avsak sa seriozne zamysli nad tym ci by si dal 1k kc za nieco taketo... A to s tymi topinkami nebolo prirovnavanie ku konzolam, sam Xbox vlastnim. Citaj a pochopis.
-
Taky se odtamtud stahuji levne, skoro-indie "becka".
Nelamej nad tou hrou hul - koukam ze zrovna ty bys podle projevu mohl spadat do cilovky. -
Mládeži, nehrajte si tu na Einsteiny a nehodnoťte hru podle 90sekundového videa.
-
XBLA a PSN? Jaj jasne, odtial sa hry hraju na vajcovich topinkach, dakujem ze si ma opravil...
-
V predchozich Burnoutech to byla soucast kariery. V Paradise vetsina hracu ani neprisla na to, ze to tam je :)
-
nebol to o nic mensi zmysel ako v tom co prezentuju tu. tiez si sa snazil nazbierat co najviac bodov, v starych burnoutoch islo o nieco ine?
-
Taky jsem z toho nějaký zmatený. Možná je třeba organismus na hru připravit pomocí alkoholu nebo tak něco... *4*
-
joo to vypada jako velka pi... du si radsi zahrat klasickej burnout na psp
-
tak to je velka blbost.
-
Ja taky ne, ale stejne se mi z toho pohledu udelalo smutno... ...fnuk! *11*
-
To neumis cist, nebo ten zpropadenej Xbox tak nenavidis?
Je to arkadovka na XBLA a PSN. -
Burnouty miluju,ale tohle?Nebavilo mě ani dodívat se do konce na to video..Já chci plnohodnotný Burnout kurnikšopa:-(
-
já tu hru asi nepochopil *8*
-
Toto je plnohodnotna hra na X360? *1* nieco velmi podobne som mal na 3 roky starom sony eriksone... Len to bolo v 3D *1*
-
Tohle mohlo uspět tak před 2 rokama jako hra na mobil. Jinak si troufnu říct že něaky zkušený indie tvurce by tohle zvladl udělat za tyden.