Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ten napdpis je totalne zavadejici zadni vyvojari star citizenu se na teto hre nepodileji!!!! Jsou to byvali zamestnanci v cele s wingmanem kteri pracovali na star citizenu !!!! Jak uz bylo receno !! Totalne lidem patlaji hlavu Kachnou !!!!!! Se SC to nema nic spolecneho !!!!
    • sleepless
      Omlouvám se, titulek byl v původní verzi zavádějící. Už je to opravené.
    • spoock
      někteří novinkáři zřejmě neumí anglicky
  • Hanzales
    Já se Descentu, Terminal Velocity, Descentu2, Descentu3 a Forsaken nahrál krutě moc, tedy mně osobně se po tomhle zjištění herní krev rozproudila až mi z toho lezou bulvy. Tohle asi úplně tak ideální na ten VR nebude, ale sakrjá že si to rád zahraju "i normálně"
    Zrovna nedávno jsem dostal chuť vytáhnout něco z výše zmíněného a povzdechl si, že není nic v novějším kabátku.
    PS: Ať se tady ten jistý urputný odpůrce Star Citizenu, Kickstarteru, Early Accessu atd. třeba postaví na hlavu, já si myslím, že nás díky těmto featurkám ještě čekají zajímavé věci. Neříkám, že to většinou dopadne, spíše je při případném podpoření počítat s tím, že to dopadnout taky nemusí, ale právě díky v poslední době mnohem přístupnějším enginům a nástrojům a možnostem crowdfundingu mají otevřené dveře i lidi s vizí a snem udělat hru pro fanoušky, nebo něco nového a riskantního. Čemuž dávám přednost před hrou, která je od konceptů tvořená pro "masový zisk". Takové produkty mají taky své kvality a někdy velmi velmi zabaví, ale někdy to chce prostě změnu, alternativu, či ideálně něco úplně jiného, než co se na nás chrlí jako na běžícím pásu za posledních 5 let. Čest výjimkám.
    • hlavni duvod brečánkování na KS je proto,ze vetsina her odtamtud neni na konzole a ja rikam - bohu dik ! zase se zacinaji delat poctivy kvalitni pc hry, ktery se nehrajou uplne samy pripadne s doplnenim o QTE, ale vyzadujou od hrace i trochu skillu
  • Foxtrot_cz
    Člověk by si podle článku mohl myslet, že ti lidé pracují na Star Citizen a Descent: Underground zároveň... Jak se zdá, tak minimálně část z těchto lidí předtím pracovala na Star Citizen, ale odešli a nyní pracují na Descent: Underground. Popravdě, neumím si představit práci na dvou takovýchto hrách zároveň.

Příkladem budiž Eric “Wingman” Peterson.
    https://forums.robertsspaceindustries.com/discussion/197558/dateline-wingman-update/p1
  • Cosi
    V článku jsem se nedozvěděl to, co nabízí nadpis. Pokud vývojáři Star Citizen spouští kampaň na Descent, tak jaký vliv to má na probíhající vývoj Star Citizen a proč to dělají. Případně, pokud se jedná o nějaké bývalé zaměstnance, proč se tak rozhodli?
    • Je to tym okolo ,,Wingmana,, jednoho z byvalych sefu StarCitizenu, ktery se rozhodl odejit protoze se nechtel prestehovat z Austinu do nove centraly, uz nevim kam...zase tak podrobne jsem to nesledoval.
      • aha foxtrot podemnou ma na to primo odkaz :D
  • del0
    Pecka. Descent byl brutální a originální pařba. A pokud to má být navíc PC exkluzivka neomezena hardwarem těch topinkovačů, tak tím líp.
  • Bude vesmír nové zombie? Jsem zvědav. Ale když vezmu v úvahu, jak trestuhodně se vesmír opomíjel, je fajn, že se vrací a nyní možná bude jedním z hlavních témat. Zombíků už mám fakt dost. *1*
  • Snad to bude online multiplayer s mikrotransakcemi *15*
    • Ten napad je tak originalni, az je zvraceny.
  • Tož Descenta docela pamatuju, a není to jen kvůli parádní hudbě:

https://www.youtube.com/watch?v=YkM52T9HAwQ

U dvojky jsem rozšiřoval své žihadlo 486 DX2 / 66 MHz ze 4 na 8MB RAM! Cena pouhých 5 tis., navíc to platila taková pěkná ženská… Správně kuci, maminky jsou nejlepší *4*
  • A Vaclav klaus ma blechy
    https://www.youtube.com/watch?v=pWXR8sINpck

opravdu nadpis jak z blesku, dobra prace
  • Descent 1 byla totalne revolucni pecka, ktera vychazela cca v dobe dooma 1.
    Singleplayer bylo to jedine co bylo je a bude descent 1. takze neni SP, neni descent.
    A dale kde je guide-bot ? neni GB, neni descent.

Grafika se mi zatim spis nelibi.

*16* *16*
    • naprosty souhlas *5*
    • Ani guidebot ani thiefbot a na obrovský levely to taky nevypadá.
      Někdo se chce zjevně jen přiživit na slávě starých Descentů. *12*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit