Přejít na výpis diskuzí
Bývalý zaměstnavatel obvinil Carmacka z krádeže Oculus Rift technologie při odchodu z id Software
1.5.2014 | Petr Poláček
53 příspěvků
-
Já vám nevim, ale bejt Carmack, tak bych zažaloval tuhle diskuzi za pomluvu.
-
-
ten má teď jiný starosti, momentálně hledá kýbl, zase měl na hlavě Oculus dýl jak tři minuty a musí zvracet *11*
-
-
V USA je možné podat žalobu a zatěžovat soud za každou debilitu.
Stačí se podívat do vyhledávače na různé šílené případy. Anebo přečíst varování na mnoha výrobcích
http://www.dumblaws.com/laws/united-states/alabama
"It is illegal for a driver to be blindfolded while operating a vehicle." *1* -
-
Nejlepší bylo to snad 150 kilový USA prasátko, co zažalovalo nějaký fastfood o 10 milonů dolarů za to, že mu dali jen jeden ubrousek a nechtěli mu dát další. Pán si dal svoje obvyklé polední menu a asi byl celej umaštěnej.
-
-
Možná se báli, že by sežral i ty ubrousky.
-
-
-
a zrovna když to facebook koupil za tak strašnej balík... to je ale náhodička :D
-
o carmackovi jsem si moc nemyslel ale že krade to jsem prekvapenej
-
-
To bude ten problém, že jsi nemyslel...
-
-
Hele redakce, neco by se mohlo napsat o Totemu: http://www.trueplayergear.com/
-
-
No až něco ukážou ... zatím pokud vím tak o něm můžeš napsat tak leda, že vypadá podobně jako OR a že jeho obal tisknuli na 3D tiskárně. *1*
-
-
Nojo, tak něčím tu 200 milionodolarovou ztrátu na ESU zacváknout musej, Facebook prachy má, tak proč to nezkusit, žejo
-
Finančního vyrovnání ne narovnání *1*
-
-
bezny pravnicky terminus technicus...
-
Zkus to napsat do googlu a usmev ti asi zvadne tygre ;-)
-
-
Ja som skúsil a opravuje mi to na vyrovnanie :) Čím že si sa to prežral?
-
-
Jde použít obojí. Z právního hlediska tam jsou jisté nuance, ale fakticky je to celkem jedno.
-
Pouzivaji se urcite oba vyrazy. Asi mate holt pod tatrama lepsi google ;-)
-
-
-
-
No niekto vycitil prachy od Facebooku :)
V Amerike je proste mozne zalovat kazdeho za vsetko... -
Navrhuji aby se začalo žalovat za to, že se programuje na počítačích a to byl přece nápad toho kdo s tím přišel jako první!
-
Tohle jestli projde, tak se budou vývojářská studia žalovat jak o závod. On od nás odešel a teď díky znalostem co nabral v naší společnosti dokáže vytvořit berušku, která připomíná švába v naší hře, žalobu na vás :D
-
-
Pravda žalovat někoho za využití znalostí je pitomost.
-