Přejít na výpis diskuzí
Bývalý zaměstnavatel obvinil Carmacka z krádeže Oculus Rift technologie při odchodu z id Software
1.5.2014 | Petr Poláček
53 příspěvků
-
Já vám nevim, ale bejt Carmack, tak bych zažaloval tuhle diskuzi za pomluvu.
-
Možná se báli, že by sežral i ty ubrousky.
-
Nejlepší bylo to snad 150 kilový USA prasátko, co zažalovalo nějaký fastfood o 10 milonů dolarů za to, že mu dali jen jeden ubrousek a nechtěli mu dát další. Pán si dal svoje obvyklé polední menu a asi byl celej umaštěnej.
-
V USA je možné podat žalobu a zatěžovat soud za každou debilitu.
Stačí se podívat do vyhledávače na různé šílené případy. Anebo přečíst varování na mnoha výrobcích
http://www.dumblaws.com/laws/united-states/alabama
"It is illegal for a driver to be blindfolded while operating a vehicle." *1* -
Pravda žalovat někoho za využití znalostí je pitomost.
-
Tak podle článku tu byla dohoda mezi Carmackem, Zenimaxem a P. Luckym, že daná technologie nebude poskytnuta třetí straně. Za to mohl Carmack pracovat v Oculus Rift VR.
Čili mi z toho vychází, že pan Lucky je vyčůranej jak díra do sněhu. Prvně podtrhne ty, kdo mu přispěli na Kickstarteru a teď tohle. -
No až něco ukážou ... zatím pokud vím tak o něm můžeš napsat tak leda, že vypadá podobně jako OR a že jeho obal tisknuli na 3D tiskárně. *1*
-
bezny pravnicky terminus technicus...
-
Údajně, ne evidentně. To, že tě obviním z toho, žes znásilnis starou tetku ze vsi neznamená, žes to opravdu udělal
-
Jde použít obojí. Z právního hlediska tam jsou jisté nuance, ale fakticky je to celkem jedno.
-
Pouzivaji se urcite oba vyrazy. Asi mate holt pod tatrama lepsi google ;-)
-
a zrovna když to facebook koupil za tak strašnej balík... to je ale náhodička :D
-
Nic proti, ale je to uplna blbost. Rozhodne si neodnesl zadny kus HW ani SW (i kdyz je velmi pravdepodobne za to primo vyvijel). Pokud Zenimax nema od nej podepsany papir se slibem, ze nikde v konkurenci nebude pracovat po x let tak maj uplny prd. To by pomalu mohli chtit treba skoly prachy za neco co vytvoris, protoze ti vlastne ony dali znalosti, ktere jsi k tomu pouzil
-
o carmackovi jsem si moc nemyslel ale že krade to jsem prekvapenej
-
Ja som skúsil a opravuje mi to na vyrovnanie :) Čím že si sa to prežral?
-
Zkus to napsat do googlu a usmev ti asi zvadne tygre ;-)
-
Hele redakce, neco by se mohlo napsat o Totemu: http://www.trueplayergear.com/
-
Nevím no, připadá mi, že ty jsi jen tupej idi*t co se tu snaží být chytrej a nějak se mu to nepovedlo. *7* *13*
-
Nojo, tak něčím tu 200 milionodolarovou ztrátu na ESU zacváknout musej, Facebook prachy má, tak proč to nezkusit, žejo
-
Finančního vyrovnání ne narovnání *1*