Přejít na výpis diskuzí
Call of Duty: Advanced Warfare – recenze singleplayeru
5.11.2014 | Daniel Kremser
481 příspěvků
-
Že jde o pouhých 6 hodin singleplayeru nikomu asi nevadí.
-
Ze začátku byl mnohem kritičtější a víc nadával. Mělo to úspěch a vydavatelé si toho všimli, tak nejspíš mu ty hry teď dávají na propagaci sami za prachy.
-
Tos mohl napsat alespoň do bleskovek když už.
-
Off topic dotaz: potreboval bych radu, uz tyden me pc pri startu pise program redist prestal pracovat a musim ho ukoncit, nevite co stim? Nekde sem celt ze to muze byt directem x, nainstaloval sem nejnovejsi a nic furt to pise. Prosim o radu, bidi vdecne za kazdou radu, diky moc?
-
Ale občas je fajn prohrabávat soukromí ostatních lidí skrz jejich profily.
-
Jak jsem nikdy moc serii COD nemusel a to i včetně všeobecně uznávaných dílů COD2, MW1 a MW2, tak singl AW mě baví dost. Samozřejmě, nic filozofického to není, ale zábava to je velká a je vidět, že hru dostali do pracek schopní vývojáři, kteří se museli blýsknout (dostat na vývoj hru z jedné z nejprodávanějších serií je opravdu zodpovědnost), což se jim povedlo dostatečně.
MP hodnotit nemohu, protože ten nehraju prakticky vůbec.
Jinak stopro doporučuju a pokud váháte, tak hlavně nedávejte na rady místních "odborníků", kteří akorát nadávají, protože se to jmenuje Call of Duty. -
To určite nie som ja, ja totižto tieto komerčného sociálne kanály vôbec nemám a ani nepoužívam.
-
Všichni víme, že mulťák bude to samý jako každý rok od Call of Duty 2007, tedy pardon ... Modern Warfare. Známka šla udělit hned.
-
tak to jsme radi Mato ze jsi nas informoval co budes delat v nadcházejících dnech..hmm..nejsi ty ten co pise na facebook co mel k obedu?:)
-
https://www.youtube.com/watch?v=b82idSYHSu8 LOL, celkom slušný marketing, som teraz kukal a tých videí tam má viac, len tak namátkou som si pozrel a preklikal video o tomb raider, GTA V a novom hitmanovi a je to celkom vtipné :D
-
Když tam žádná není, tak nemá *1*
-
Hmm, celé to press "enter" to "pay respects" mi pripadalo ako také podpichovanie komunity a odporcov cod hier zo strany vývojárov, ale zasmial som sa pri tom :D
-
Ja som rovnako neodolal ako po ostatné roky, ale tentokrát som bol viac než príjemne prekvapený, singleplayer bol nielenže naozaj kvalitný ale bol aj koherentný, nie ako tie predošlé dva diely, najmä blops 2, kde ste ani nevedeli kde vám hlava stojí.
Dnes večer, pred pár minútkami som to dohral, zabralo mi o tak zhruba 8 hodín, aspoň tak steam píše ale to som sa snažil nájsť všetky notebooky a splniť všetky ciele :D
Jediný nedostatok, ktorý som postrehol je pomerne krátka kampaň, ale aj tak stojí za to. Hudba je špičková, zvuky majú konečne grády a aj grafika nie je najhoršia, iste je tam stále vidieť, že hra je súbežne vyvíjaná aj pre staré konzole, ale je tu badateľný podstatne väčší grafický pokrok.
Okrem tej pomernej krátkosti sp kampane ma miestami fakt iritovalo neskutočne dlhý loading a nezosynchronizované prestrihové videá...kde niekedy bol zvuk oneskorený aj o dve sekundy a ešte možno by som uvítal u sp kampane možnosť nastaviť si svoje vlastné fov, ale to je len taká maličkosť :)
Takže keby som to mal zhrnúť, tak by som len za singleplayer dal tohtoročnému call of duty kľudne 8.5/10.
Multiplayer sa chystám zahrať si asi až cez víkend, lebo teraz idem kukať fucik a zajtra a v piatok tiež nebudem mať času nazvyš. -
http://www.videacesky.cz/ostatni-zabavna-videa/conan-recenzuje-hru-call-of-duty-advanced-warfare Kdyby někdo nevěděl o vzdání úcty *1*
-
Mohl by někdo tady na Games.cz udělat žebříček nejvíce overrated her v historii? CoD a Shitblivion budou svádět nelítostný souboj o první příčku.
-
Já nevim. Naposledy jsem z kategorie stříleček hrál modern warfare a byl jsem z toho tenkrát nadšenej. Pak už nic. Teď se mi zachtělo odpočinku od RPG a Warthunderu a zkusil jsem Black Ops I a II a taky nějaký ty pozdější modern warfare. No a na rovinu, takhle hloupoučký a pitomý hry jsem už dlouho nehrál. Nemá absolutně žádný smysl se singleplayerem prokousávat, je naprosto ubohej po všech stránkách mimo grafiky. Mulťák bude asi jiná káva, ten jsem nezkoušel.
-
Takže v koridorovkách se nedá moc hodnotit AI? Zajímavá teze.
A o "vzdání úcty" žádná zmínka? Škoda, bude to pravděpodobně nejvtipnější část SP. *2* -
A je to tady. Beru popcorn a usazuji se u diskuze.
-
Neni to zbytečný?
-
nikdy jsem tohle nehral..a ani Kevin tomu nepomuze....vazne nemate toho multi hrani na valku uz dost?
Asi ne co?:)