Přejít na výpis diskuzí
Call of Duty: Advanced Warfare – recenze singleplayeru
5.11.2014 | Daniel Kremser
481 příspěvků
-
recenzent neměl koule dat tomu znamku samostatně ????
-
Možná se brzy dočkáme. Z jeho příspěvků je občas cítit, že k tomu nemá daleko.
-
Ale já spíš myslel, že se člověk může podívat, co dělají teď jeho dávní kamarádi a tak...
Co jsem napsal, znělo trochu... Neznělo to, nebo nemělo to znít, tak jak sis to přebral. -
Samozřejmě tam mělo být líbit,každému to došlo.....skoro
-
Jsi jack1947,jediné co by se mi líbilo je informace o tvé sebevraždě.
-
Hovorí sa tomu voyerizmus a je to úchylka.
-
Ty vlé sem myslel že conan, ten českej -failtuber *15* a on je to tenhle Conan lol.
-
Tak hele - http://www.howlongtobeat.com/game.php?id=18220 kecy o kratší kampani sou teda vedle, já věděl že to je nějaké delší, než minule a hle měl jsem pravdu. Já jsem si ve hře nikde o progress nevšiml proto mne to udivilo.
Nevím přemýšlím nahlas - nezvážil by se nějaký Anonym filter, aspon tady v diskuzích ke článkům? - v bleskovkách budiž no ale tady by to možná prospělo, vím je to utopie.
Ne všichni anonymové jsou špatní, ale nějaký který by vyfiltroval ty nežádoucí. Já nevím aby sem nepsali. Když už ne, jako povinné registrace tak nějaká filtrace. Protože už i já si všímám toho co tady provádí, do cela mi to vadí... vím se to promaže ale pak přijdou další a další...
Trochu to tady vrhá špatné světlo nebo aspon myslím, že to není nejlepší. Hlavně ty různé už sami osobě urážlivé nicky - pak taky si vemte že uráží a tím že jsou anonymní , jen změní ip adresu/ přepnou proxy a vystoupí zde zase pod jiným nickem. Přidělává to práci vám, tady to taky není nej.
Pak když sem příjde někdo nový a nakoukne do diskuze tak je odrazen. Přichází tak o potencionální čtenáře. Ne jsou to novinky ne kde asi se těmi vejžplechty baví či jak. Detroller taky nepomůže když si změni "identitu" já myslím že jsou určité hranice. Chování a některé věci, sem nepatří.
Tedy nepatří vůbec a snad nikam. Trollování má své hranice a nezdá se mi jestli provokace, urážky a buzerace k nim patří. Nebo se proti tomu nedá bránit a lepší je je ignorovat. ? No asi jo. Omlouvám se za gramatické chyby, za dlouhý text a jestli nebude dávat smysl. Myslím že by tady měli být určité barikády ale pokud s tím nic neudělate tak nic no. Jen mne to tak napadlo. -
Call of Duty: cross the street symulator *15*
-
Někdo tady asi neměl knedlíky na udělení hodnocení aniž by tam míchal mulťák *15*
-
To není normální, chápu že to chtěj mít WOW atp... ale i z 1metru na TV. Je to hrůza a ani sem neviděl třeba když si vybíráš granát. Tak jakej, to bylo tak neskutečně otravné všechno zářilo a granáty byly ještě na staré technologii a viděl si prd. Hlavně když na tebe, letěli drony a jak kokkot si losoval v loterii.
EMP, sis nevybral. Pak taky třeba na mostě se mi špatně strefovalo samopalem do protivníků protože jsem je viděl blbě, vrcholem byl ten sniper ve věži - jako fakt zničit celou věž raketometem? *7*
Líbila se mi ta stealth -cloak složka - jenže to sem se snažil taky oběhnout no nešlo no. Stelth mise byly taky celkem dobré. Hezká animace lámání vazu... *2* , většinu akcí sem zkoušel hrát pokus omyl, což kupodivu šlo. -
To těžko, mám GTX970 4GB
-
Já jsem neměl sílu, to dohrát na jeden zátah. *15* Hrozně jsem se unavil, takže to bylo 15misí rozprostřené na 3dny - Pátek, sobota a v neděli zbytek. *4*
Dobře přiznám se, nestydím se za to - já nedohrál COD1 (jen COD UO ) a snad i COD2 jsem dopařil, dojel sem COD3 (nejhorší díl série). -
Vis proc to tam je to nasviceni? Nedas si praci z texturama ale vsecko nasvitis, prepalis to a mas po praci. Mrkni ze kde to neni, tak sou textury zase stejne hnus jako minule.
-
V MP to ale musí bejt boží... skoro jak takovej pozemní Titanfall. *5*
Jako byl delší... ale nějak mi to moc nevadilo. Njn, holt nic pro tebe tvůj názor ti neberu jen s ním nesouhlasím. *3*
No to jo no, to bylo trochu přehnané - nebo střílení skrz zdi a slabší objekty. -
No hele abych řekl i mínusy - tak třeba to že těch protivníků tam bylo teda sakra hodně a checkpointy nebyly zas tak dobře rozložené... njn hodně jsem umíral.
Proto jsem hrál, na střední obtížnost nemám rád některej usek opakovat po 20 jen kvůli tomu že jsem chtěl vše vystřílet bez krytí.
Ty přesvícené efekty, plastová plet - lesklé to byl taky celkem humus to je věc co mne na novejch hrách s*re všeljakej glare/ haze blur motion blur deficint aproximity shitt atp... akorát je člověk ozářenej a nevidí na co střílí... nechápu co je to za modu. Tady to bylo častokrát přepálené.
Příběh naopak byl klasický bez příkras, nezasáhl mne jako trilogie MW ale byl dobrý. Hlavní záporák měl mít víc prostoru. Taky lepší finále.
Byla tam tuším věc co se vrátila z MW(??!!) nějaké pc terminály, jejich sbírání. Sebral jsem asi jen 7/45. -
A ty granaty co ti odhali protivnika, to uz je na me taky moc.Koho to bavi prosim, pro me je to nejtupejsi strilecka na trhu. A jeste to ma tutorial to me uzemnilo uplne, z 6 hodin kampane mas hodku tutorial :-D
-
Tak já dohrál na jeden zátah všechny CoD, kromě 1 a 2, které byly delší. A taky jsem chtěl vždycky nášup. Hrálo se to dobře. Ale když jsem takhle dohrál pár posledních dílů, tak jsem uznal, že dohrát to na jeden zátah má něco do sebe. CoD je vždycky taková akční jednohubka na konci roku.
Ale třeba takovou kampaň v Homefront jsem hrál 4 dny. Vždycky 2-3 mise. A když jsem se podíval na Steam a tam bylo 3h odehráno, tak jsem čuměl. Díky tomu rozkouskování se mi to zdálo podstatně delší. -
Pro lepší textury si zkus vypnout: Cache sun shadows maps, Cache spot shadows maps.
Při nastavení On to žere hodně paměti a může se stát, že se již nedostává na textury samotné. -
Tak se nevyjadřuj, nic o mne nevíš. Hru si ještě nehrál. ( i když nebudeš to je fuk)