Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947
    Takhle se max nechová... jaké hefty psal jsem ke hře. K terou tady ani většina nehrála a má jen kydy. *3*
  • to mas asi z pc monitoru... ale ted tu nekdo píše pod mojím nickem
  • Ty mlč a jdi si psat ty tvoje hefty do wordpadu!
  • Dogkiller
    Souhlas, taky nechápu co je tohle za manýry.
  • Jack1947
    Mám např necelých pět, bez brýlí bych toho moc neviděl no.
  • tohle si koupim, az mi za to nekdo zaplati :)
  • Ne fakt cod je dělany na konzole PC by to stejně nedalo full
  • Dogkiller
    10 dioptrií versus FPS na gamepadu? Ehm...myslím, že dioptrie vítězí. *15*
  • Jack1947
    Začal bych možná s tebou... tak zkusím tě ignorovat. To jo no, anonymové by si spamovaly své výlevy vesele dál si opravdu tak nemocný ? nebo blbý že za veškerý "spam" je zodpovědná jedna osoba.

Za tvé reakce, by ses měl stydět. Nejsi o nic menší troska než ty co tady spamují.
  • Jack1947
    Tak sou třeba, nák limitovaní a nemůžou mají embargo co já vím. *1*
  • Hosi co myslite je, nebo byla serie Cod primarne multiplayer hra? Ja myslim ze to byla vzdycky single serie a na multak tu bylo a je BF, nevim co je to za moresy hodnotit az po multaku
  • Ty ses tak někdy bavil s přáteli před mega - TV... Tvoje bába se bavila s přáteli před mega - TV!
  • já vím mám smutnej živiot :(
  • Jack1947
    Docela slabej, asi nejslabší no.
  • chápu pc-ckare s 10 dioptriema kteri se krčí za monitorem a snaží se myší neco trefit že je to nebaví ale v obyvaku s prateli pred mega -TV je to skvela zabava
  • Dogkiller
    Ty snad budeš nějaký můj utajený slovenský brácha, zrovna jsem chtěl reagovat příspěvkem v úplně stejném duchu. *5* A není to poprvé...
  • Mato1987
    Žial asi mu niekto držal gule vo zveráku, zhodou okolností si trebárs dovolili prvému black ops bez akýchkoľvek okolkov napariť finálne hodnotenie bez toho aby hrali multiplayer, asi v games.cz majú dvojaký meter.
  • Mato1987
    Konec bol presne taký aký by si od cod hry vždy mohol očakávať, je ušitý ako na mieru pre ďalšie prípadné pokračovania advanced warfare.
  • Zarazil mě konec :(. Je děsně odfláknutý !!! Horši něž v předchozích dílech.
    když hrajete druhou misi a procházíte se po ATLAS základně a vidíte jak si dali záležet na bojovou sekvenci mezi vojáky či vymodelovaní základny, tak mi to připadá že už neměli čas dodělat konec hry :(. Ale jinak to byla dobrá kampaň plná wow efektů, ale nemá potencial jako třeba Alien aby si hráči projeli znova :(. A CoD je nejdražší film na světě, protože 1000kč za 6h hraní je dražší než jit na premieru filmu do kina (MP nehraju Jsem ze staré školy kdy SP byl to hlavní na hře a herní doba nešla pod 15h ani u FPS!) Ale abych nebyl jen negativní, užil jsem si to líp než předchozí díly!
    Ještě jedna věc :). Ve hře jsou 3 mise ve kterých hrajete steal styl, Je vidět že chtěli překonat misi černobil z CoD MW, ale bohužel se jim to ani jednou nepovedlo, i když hodně prvků a skriptů skopírovali.
  • Dogkiller
    nolifer opět v akci *2*

Jaképak filtrování anonymů prosímtě? Jediné filtrování, které Games potřebuje jako sůl, je diskuze s Jackem / diskuze bez Jacka. A rázem by bylo pryč 90% zbytečného spamu. *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit