Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947
    Ještě nechápeme text co? Lol. Psal jsem urážlivé, nebo nemístné.

Někomu to nevadí být urážen budiž. Ty ani GG nejste směrodatní uživatelé, tak ještě něco napiš... bože. O tom sem psal... prostě mne to serre.
  • Jack1947
    Ses zmýlil no.
  • ja to koupil na warezu za bitcoiny
  • Ta optimalizace fakt nic moc hraju na i7 2600k s gtx 590 8GRam a žádná hitparáda to není, nechápu co je na tom tak náročnýho a to zorný pole to je tak 70 stupňů maximálně tohle bych si v životě nekoupil.
  • Kdyz to tak vidim, tak si rikam, kam to to CoD od skveleho prvniho dilu a prvniho MW dopracovalo. Je to docela smutny pohled, ale tak kdyz to bavi tolik lidi.
    Jen je smutne videt, ze vyvojari, potazmo vydavatel na hrace uplne s*re, hru uz par let tezce recykluje a presto se najde tolik hracu, kteri jim za to kazdym rokem vysoli 50 Ecek a jeste si u toho kvici radosti, jakej skvelej kauf udelali.
  • 144fps mozna tak na uber low a 800x600 ulhany slovaku
  • Mato1987
    Grafika v novom cod nie je ničím svetoborným, ale keď na mojej viacej ako 2 roky starej šunke to ide na stabilných 144 fps bez akýchoľvek prepadov ešte aj so zapnutým 4xTXAA tak problém je jedine na tvojej strane.
  • btw ta warez-codex verze je otřesná asi ji vyreklamuju za reloaded *15*
  • Sám tady spamuješ prosimtě..
  • Ristoro
    Ach, ty zase víš v jaké stavu je můj PC. Je zajímavé kolik toho o mně víš, aniž bys mě znal. Fakt se dají měnit i jiné nastavení ve hře :o? Mě udivuje, že hra s takovou průměrnou grafikou si na maximální detaily říká o silnější HW, než ostatní o mnoho lépe vypadající hry.
  • ty jseš tak clever uplný true detejktiv *15*
  • Mato1987
    Ale fakt je to on :D
    Ja som uź dávnejśie písal, že je to schizofrenik.
  • Komu ty tady tykáš psí výkale *1*
  • Ať si fungujou kde chtěj, jak chtěj, s mym postem to nesouvisí. Ale Titanfall sem nehrál, takže nemůžu soudit.
  • Dogkiller
    Tady se ti to dobře píše Veskoslave, v reálu bys dostal po paštěce a nasral si do slipů. *1*
  • Ty jsi úplně mimo... zalez do díry čobolaku jseš chytrej jak tři dny starý pes a srovnávat Titanfall a cod který ho vykrádá boha
  • Dogkiller
    Tohle není pravý max, to bude Veskoslav nebo nějaký podobný nedomrd. *6*
  • Naposledy som takto skusal posledne CoD a s nastavenim to bolo ulne rovnake, nizke nastavenie bezalo ok, vysoke priserne, pritom hra vyzerala prakticky rovnako, az na jednu polozku vdaka ktorej hra razom vyzerala jak prvy tomb raider...takze problem asi zrejme medzi tou klavesnicou a stolickou naozaj bude, lenze zrejme medzi vyvojarskou klavesnicou a sefovou stolickou
  • Mato1987
    Vieš čo je ale na celom tom exoskelete, mech suite a wallhacku super? Že designovo fungujú lepšie ako v celom titanfailu.
  • Proč by to dělal trapnej slovaku... tahni si na Sektor nebo nejakou ubohou slovenskou sranku

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit