Přejít na výpis diskuzí
Call of Duty: Advanced Warfare – recenze singleplayeru
5.11.2014 | Daniel Kremser
481 příspěvků
-
Hru som nehral ale pozeral som priechod prvymi urovnami na PC Gamer... Nic nove, klasicka tupá linearna striktne koridorova akcia so schopnosťami ktore môžete pouzit len ked vam to hra dovolí a povie (samozrejme s velkym napisom v strede obrazovky)... Rovnaká napln misii, rovnaky typ misii, rovnaka nuda....
Vsetko by som zniesol az na posledný odstavec. Hovorit o tejto hre ako o potenciálnom kralovi zanru? Prosim?!!! -
To musela bejt hrozná hra, když si to musel dohrát *7*
-
hnupe :)
-
Nevím, co máš za problém, vždyť v textu je napsáno, že singl vidí na 8. A pokud tě zajímá MP, tak si holt musíš počkat.
-
Tak sem si dosud přečetl dvě vcelku dost odlišné recenze singlu a osobně se přikláním k té kritičtější.
MP jde tak nějak mimo mě ale nešlo si nevšimnout kritiky hráčů kvůli lagům, počítám že totožný stav jako v případě Ghost. Jo když se utrácí stupidní částky na PR na dedikované servery už holt nezbývá.
Coop mě u CoD vždy bavil a když to tak shrnu za 600 stovek bych tomu dal šanci. Něco mi říká že na tuto cenu už nebude třeba čekat tak dlouho jako tomu bylo v letech minulých. *6* -
az pro tebe bude 60 USD tolik jako spropitne pro kuryra za pizzu, tak to pochopis, oni tu hru miluji, stejen tak jako ja, nevidim zde sebemensi duvod proc davat nizsi cenu za tento produkt, stravnim v nem tisice hodin, ktera jina hra za 60 USD tohle dokaze? ja si koupil bioshock za 60 euro, ale dohral sem ho za asi 15 hodin, ja rozlisuji v cene to, co mi za tu cenu nabidne, kolik hodin si v ni vyhraju, takze to uz pochopte konecne *1*
-
To ale naopak vubec neni problem. Lidi se nauci dobre rozlisovat mezi trashem a kvalitou, nebudou cpat penize jako amici kazdejch pul roku do tyhle kravoviny a budou podporovat jen tituly, ktere si to zaslouzi.
-
Fanboy promluvil. Ja osobne bych tu hru nehral ani zadarmo a vetsina lidi co ji hatuje taky ne. Ze tebe bavi a citis se jako trotl mezi vsema tema lidma, kteri ji povazuji za ubohost je tvuj problem.
-
Je nutné si uvědomit, že 60 euro pro přednější státy EU a především 60 amerických dollarů pro lidi v zámoří je asi tolik, co pro tebe 400 Kč, a to mohu potvrdit i ze své vlastní zkušenosti, jelikož jsem pracoval a žil 3 roky v Kanadě. Jak už jsme zmiňoval níže, ten problém nastáva v těch chudšich zemích jako je ČR.
-
Aj keď si to vyjadril mierne explicitne a s gramatickými chybami, tak ti musím dať za pravdu, on má v tej svojej hlavičke riadne nakálené, len čo je pravda.
-
väčšinou na trollov nereagujem, ale v tomto prípade som schopný urobiť výnimku a kľudne aj kvôli tebe ti grabnem video so zapnutým msi afterburner osd a nahrajem ti ho na jewtube, nech tu pred všetkými vyzeráš ako taký malý neštastný český hlúpy Pepa :) Aj keď je pravda, že ty už tu teraz pred všetkými vyznievaš ako úplne tupý nevychovaný český element, ale to je teraz nepodstatné.
-
Jednoduše blbost za tu cenu. Problémem této značky je podle mě cenová politika. Proto stále taková kritika hry. Kdyby byla o 30% níže tak neřeknu. I staré díly se ale drží nahoře. Zato jak to stále recyklují a co já vím ještě, nebudu dávat takový prachy a klidně ji zkritizuji. Není to vyloženě blbá hra, rád si občas zahraji takto "tupou" střílečku, ale lituji všech peněz co jsem za to kdy dal. Tento díl si nekoupím protože už z principu nebudu dojná kr*va. Je mi ale jasný že spousta lidí to vždy každý rok koupí, budou to chválit do nebe, a ještě se tím budou chlubit.
-
Call of Duty kupujem pravidelne každý rok a ani toto ma neminulo, výborný diel - lepší vo všetkom oproti predchodcom.
-
nemůže se začít používat jiný termín než rpg systém? v tomto kontextu se mi to zdá jako naprostá hloupost. vždyť přece nejde o vývoj postavy, ale jen o zlepšování zbraní.... co tak třeba upgrade systém?
-
Osobně nesu s nelibostí u téhle hry zaměření na multiplayer, ale i tak výborný a mozkový shrnutí.
-
Kdyžtak se to píše "pussy" *3*
-
Tak určitěěě.... Opravdu pasy sem, pasy tam.
-
A kradlo se dobře? Sakryš, doufám že ještě v naší generaci se dožiji takové chvíle, kdy internet bude opravdu sledován a stáhnutí ilegálního obsahu bude považováno jako závažný trestný čin za který pudeš sedět!
-
Děkuji Games.cz za konečně adekvátní recenzi Call of Duty, souhlasím téměř se vším co recenzent zmiňuje, na co naráží a co také obhajuje. Že číselné hodnocení bude zmíňěno až po recenzi multiplayeru je snad logické, kor když u téhle hry 90% její herní hodnoty náleží právě multiplayeru, kromě toho když stejný postup byl i třeba u Crysis 3 tak to vám nevadilo že?
Celej ten hate vůči Call of Duty titulu je směšněj, jak už okrajově zmiňuje recenzent, je vždy vtipné vidět jak na některých nezmiňovaných populárních internetových "warez" médií se strhuje smršť návalu zájmu o tento titul, jako u žádného jiného. Ono to je vždy tak, že ten kdo nejvíce hatuje tu hru potaji nejvíce krade a puká závistí těm, kteří si ji mohou dovolit. Zde nastává ten problém že pro Čechy je tato hra moc drahá, proto je lepší to hatovat a krást, což je sice smutné ale je to bohužel tak.
Já osobně na Steamu vlastním všechny tituly Call of Duty od MW2 (včetně), a až na loňskej Ghosts jsem byl se všemi spokojen, převážně s Black Ops II a nyní s Advanced Warfare, který přináší spoustu dobrých a osvědčených metod od jinud, což do této série přináší nový nádech a já jsem za to rád. Strávím další stovky hodin u multiplayeru, a to je přesně co od toho očekávám, to proč si to kupuji a co mě uspokojuje.
Rozhodně doporučuji, fanoušci Call of Duty titulu nebudou zklamáni. Enjoy it. -
Jestli máš inteligenci alespoň na úrovni průměrné dámské kabelky, tak si snad o hře obrázek uděláš i bez závěrečného čísla. A že multiplayer bude hodnocen zvlášť a později, na tom mi nepřijde nic nenormálního. *6*