Přejít na výpis diskuzí
Call of Duty: Advanced Warfare – recenze singleplayeru
5.11.2014 | Daniel Kremser
481 příspěvků
-
Som rád, že vyjadrovanie a zmysel pre humor ti ostal stále rovnaký, taký simplexne detinský na úrovni 12 ročného.
-
pletieš sa , nie je to v žiadnom prípade on rail shooter, práve naopak, v novom cod máš na výber niekoľko rôznych cestičiek ako splniť hlavný ciel v niektorých misiách.
Za takú typickú a doslovnú on rail strieľačku by som skôr označil najnovšiu rambo hru. -
Evidentně se rozcházíme v pochopení žánru CoD. Já to beru jako takový novodobý rail-shooter, takže bych tam snad zařadil akorát ten Warfighter a Bettlefield 4. Soudím ovšem jenom podle informací z druhé ruky, tento žánr nehraju. Takže se taky můžu plést.
-
kdo chce psa biti... *6*
-
Tipl bych si, kde tě palcují :DDD. Ale divím se, že tě tam pouští na PC.
-
SP klasika nic co by mne překvapilo.MP nehraju.7/10
-
Nascryptovana strelnice, fakt super ako pozitivum. Iba tak pre deti, ktorym nabiehaju vojaci na odstrel a logika ide bokom. COD je u mna uz davno B-ckovou hrou a totalnou nudou.
-
Nový wolfenstein, remake shadow warriora, moh warfighter, battlefield 4, killzone shadow fall, ale zčasti aj destiny alebo crysis 3 a môžem kľudne pokračovať aj ďalej.
-
také silné slová od tak malého a bezvýznamného človečika, apropo, vieš kde ja mám tunajší systém palcovania sa ? :) Môžeš tri krát hádať ty "talent přes počítač".
-
Já to chápu tak, že tím žánrem myslí koridorové těžce skriptované střílečky. Tak by to mohlo králem žánru být. Ono moc jiných takových her krom CoD už moc nevychází.
-
Nepros aj tak nič nedostaneš, to že si hru "hral" cez gameplay na jewtube o tebe mnohé vypovedá.
-
Ty ses kus blba :-D
-
Máš pravdu, srovnávat QL s póvlem typu CoD není důstojné. Tímto bych se chtěl všem autorům QL omluvit
-
Grafika za stavu věci velmi slušná, jen vymazaný gumídek může říct, že ne. Mám dojem, pane Kalousku, že byste měl dosavadní brýle si strčit do černýho kanelu a líp se civět.
-
Koupno na PS4. Je to hezká naskriptovaná střelnice jako každý rok a to je fajn..už se těšim na mulťák.
-
Kolego, přece nebudeš srovnávat CoD s takovou archaickou magořinou pro ementály....
-
Ta grafika je v reálu tak hnusná, že se jedná s přehledem o nejhůře vypadající FPS na PS4 k dnešnímu datu. Modely aut vypadaj jak krabice z papundeklu, mizerný stínování, barevně přeplácaný, o texturách ani nemluvě. I ty Ghosts vypadaly graficky lépe. Nicméně se to nehraje špatně, ba naopak, jen nesouhlasím s tím, že to grafický zpracování nekazí dojem ze hry. Kazí, a to dost.
-
Říká člověk, co neumí napsat větu bez chyb. A Mato1945, ty už s prominutím, táhni do p**e. Že tě to pořád baví. Tvoje komentáře jsou pravidelně mínuskované dost často, takže podle ostatních píšeš asi dost velké srač*y spíš ty. Běž hrát na svém 2 roky starém PC CoDko na 144 FPS a dej pokoj.
-
Souhlasím. To co ve hře je, nemá nic společného s rpg systémem. Je to jen takový legrační pokus o nějaký, jak ty říkáš, upgrade systém.
-
Quake Live, hra zadarmo a seď tam klidně století