Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No a pak se divte, že je to furt to samé. Příští rok PC verze za 1500,- Kč, opět optimalizace 0, novinky 0 a furt z toho 90% trhu bude na větvi *7*
  • jindra.veliky
    se mi libi, jak na to vzdycky PC corky nadavaj a pri vydani si to stejne hned stahujou.....

hru jsem nehral, ale v budoucnu zkusim i kvuli zombie modu a kooperativnim misim jestli tam jsou? V MW3 byl stejne ten coop nejlepsi a nahrat se v nem pro max. pocet hvezd dalo 2x tolik casu

ale nedej bze jestli si pak nekdo bude chtit stahnout Kingdom. To tady budou stejny lidi moralizovat, jak jste zly pirati *12* *12* *12*
  • Reaguji na recenzenta, který recenzuje přinejlepšim furt to samé každý rok a furt to dostává pozitivní ohlas.
  • Dohráno, a jedná se nejlepší CoD. Teď hurá na multak *1* *1*
  • Mato1987
    Nové call of duty má svoje hluché miesta, ale častokrát to dokáže vynahradiť perfketne naskriptovanými misiami ako napr. tá stealth misia v thajsku alebo misia so zamaskovaným dronom a mnoho iných parádnych misíí, mne osobne pripadala najslabśia práve tá misia v lagose spolu s naháňačkou na dialnici. Naopak misia kde si v mech suite a kinožíš chemickú továreň v novom bagdáde, tú si kľudne prejdem znova.
  • Mato1987
    porovnávať nové cod s metro last light, ale ináč si zdravý a chutí ti jesť? Iste obidve hry sú strielačky z prvého pohľadu, ale rozpočet na vývoj mali úplne odlišný a to sa odzrkadlilo aj vo výslednom produkte.
    Metro last light okrem atmosféry nič iné neponúkol,, dobre možno tak miestami sa graficky jednalo o celkom slušný titul ale v podstate sa jednalo o tradičnú koridorovú strielačku s lacným príbehom.
    COD AW má okrem slušnej atmosféry aj vynikajúci sound design a zopár noviniek z hľadiska hrateľnosti a aj príbeh nie je najhorší, postavy sú pekne vykreslené a jedná sa strhujúcu hollywoodsku jazdu od začiatku až do konca.
    Neviem ako si bol schopný prejsť kampaň za 5 hodín, keď priemernému hráčovi trvá prejdenie kampaňe zhruba 6 a pol hodiny, mne to trvalo cez 8 hodín.
    Ghosts dostal 7/10 za sp časť spolu s multiplayerom, cod aw dostane podľa mňa určite viacej ako 8/10, môj skromný tip je že recenzent hre dá celkovo kľudne aj 9/10. Hra si to toižto zaslúži.
  • Znechutit z jakého důvodu? Že je gameplayer lama nebo je hra nudná, nebo ..?
    Fakt nevím, u nás doma jsme spoustu her pořídili právě díky YouTube a marně vzpomínám, kdy jsem měl na nějakou hru zálusk a GP mě od ní odradil (k tomu jsou důvody jiné: cena, bugy, grafika, nuda, ...). Když mi nějaký GPer nesedí, tak se podívám na jiného.
    Demo je určitě nejférovější přístup, ale nesmí zasvinit HDD, neprudit reklamama apod.
  • He7he
    Metro si vyšší známku skutečně nezasluhovalo. Hra s jistou atmosférou, ale jinak nuda a o ničem. Moc na recenze nedávám, ale u téhle hry se to tady trefilo.
  • Tam nedošel, přečetl verdikt a místo hodnocení "?". A jde se do diskuze :D
  • Máš pravdu, navíc ta hra se furt žene někam dopředu, snaží se být strašně cool, až to hezké není, všechno je tak strašně sterilní, recyklované, hloupé, ta mise v tom Detroitu, kdy spadneš a chvíli jsi beze zbraně, procházíš tam ve tmě okolo nich, to bylo jakobych najednou hrál jinou hru... když k tomu započtu všechno co jsem psal předtím + příšerně krátká doba, tak 5/10 je opravdu maximum, co té hře můžu dát.
    Ta hra jen těží z toho, že tu krom BF nic podobného není.

A nevím kdo tu na games dal MetruLL 7čku, ale takovýho člověka poslat na Sibiř.
  • He7he
    V pořádku, autor recenze se půjde po tvém výkalu nepochybně ihned zastřelit.
  • Hrál jsi někdy DeusEx? I když asi pochybuju, to by si pak o COD nenapsal, že máš na výběr několik cest, jak splnit cíl v misích. Skriptovaný koridor v roce 2014 a pořád to dokáže vyhypovat lidi.

Ale tak v pohodě se tu můžeš přihlásit mezi ostatní, tady to stejně dostane 8 nebo 9, protože chlebíčky jsou dobré...
  • Veskoslav
    Pěkná osmička? Vážně? Stále se neubráním srovnáním s Metro LL, které si od Vás odneslo 7/10....Tenhle díl není sice tam mizerný jako předchozí, ale abych za 4 hodiny a 48 minut viděl na normal závěrečné titulky, kdy se AI nepohla ani o píď a kampaň je o něco mírně blbější než ta minulá, tak to hodnocení naprosto nechápu. Pokud bych hodnotil samotný SP v posledním CoD, tak je to hezký průměr 5-6/10, ale více si to nezaslouží. Když to srovnám s Black Ops, tak AW je ještě někde hluboko pod ním.....Tudíž jste se zařadili po bok ostatních recenzentů, co nejsou schopni dát nějakou známku, co by si ta hra zasloužila. I když po hodnocení 7/10 za Ghost se není čemu divit, když je tohle lepší jak Ghost, tak tomu dáme i lepší známku....A ano, rozčiluji se nad hodnocením, ale po přečtení recenze mi přijde, že to dostal do ruk fanoušek, co by byl nadšený i z toho, že mu tvůrci dali navíc granát do batohu.
  • Minimálně Wolfenstein a Crysis 3 mají ke koridorům a skriptům CoD dost daleko.
  • nechápu ten hate, je to jako nadavat na stanek s hod dogem protože vedle v luxusní restauraci je to lepší, nebo nadavat na solitaire protože šachy jsou "lepší". proste cod si na nic nehraje, je to svuj žánr a lidi to chtejí tak co.
    to samozrejme neomlouva napr. lagy v mp, ale provoz serveru taky neco stojí a když si to vetšina hracu stahne tak se pak nesmíte divit
  • Vyzkouším na Zátoce, tam na nové CoD mají 100% slevu, tak proč ji nevyužít. *5*
  • Tady máte odpovídající recenzi *1* https://www.youtube.com/watch?v=b82idSYHSu8
  • Někomu jde u této hry jen o SP, pak mu recenze SP přijde vhod, takže i tak nechápu, co pořád řešíte a jestli se opravdu bez čísla neobejdete, je mi z vás smutno. *7*
  • Radši někoho kdo hraje COD než hulváta co si honí ego na webu o hrách.
  • Worhammer:

MSI gaming GTX 970 4GB

všiml jsem si tvé otázky až teď někde 4 strany dřív, napíšu to sem, třeba si to přečteš, než se tu zase objeví sto příspěvků. Jedním slovem perfektní, v současnosti není lepší hajend karta poměr cena/výkon/spotřeba.. navíc je to nVidia (ovladače, Gameworks, PhysX, Gsync to je pro mě důležitější než Mantle v BF4). Navíc jsem chytl jak to tak vypadá výborný kousek, kterému nepískají cívky ani trochu (o kartě nevím do nějakých 55°C se větráky ani neroztočí a při opravdu velké zátěži (Firestrike třeba) teplota 70°C a 1200ot což je taky luxus. Prostě výborná herní karta s výkonem 780-GhzEdition/290X s luxusní spotřebou, hlučností a teplotama. Nevím co víc k tomu napsat. Hraju 1920x1200 a samozřejmě každá hra co zapnu grafika na max v drtivé většině s vyhlazováním a 60fps+ ... počítám, že do příštích Vánoc na ní pojedu (záruka 3 roky) a pak obměním pokud bude potřeba.
    Nemůžu se dočkat Zaklínače 3 a Project Cars, to bude žrádlo. Samo sebou GTA 5 a další hry taky :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit