Přejít na výpis diskuzí
Call of Duty: Advanced Warfare – recenze singleplayeru
5.11.2014 | Daniel Kremser
481 příspěvků
-
Autor nejspíš nehrál. I ten nový Wolf a jeho kritizovaná AI je zcela jinde než tady. (Zvláštní, že tam se AI mohla kritizovat)
-
Jinak pokud máte problém s procesorem, že Vám hlásí, že není podporovaný, tak už vyšel crack, který to obchází.
-
Jeste jsem nehral, ale na recenzi me pobavilo:
Stavět však v koridorovce, kde je všechno dopředu připravené, konstruktivní kritiku na hodnocení AI je spíše nemožné. Jak se říká, kdo chce psa bíti...
No pokud si pamatuju, tak F.E.A.R. je koridorovka, ale AI tam byla skvela. Uz pred temi x lety. -
Zaslouží? Jsi upadl ne. Vynikjající sound design? Ty vole, nepsal jsi recenzi na IGN? Všechny zbraně zní prakticky stejně, kloktavý zvuk odstřelovacích pušek by se ještě dal zkousnout, ale tlumené výstřely jsou jako ze vzduchovky. Strhující hollywodská jízda? Vážně? Myslím, že nemá ani cenu na tebe reagovat a dávat 9/10 je opravdu známkou, že jednoduché CoD střílečky pro jednoduché lidi si své lidi vždycky najdou. Mimoto pokud jsi nepochopil srovnání s Metro, tak je taktéž diskuze zbytečná. Raději jdi hrát nové CoD, evidentně je to tvoje krevní skupina a rád si každý rok zaplatíš za "nový" díl.
-
kalousek se v tom určitě vyznal lépe než Babiš jen tak mimochodem *3*
-
Tady bude podobný příběh, jako když Randal ve filmu Clerks 2 vypráví o Pánovi prstenů. *1*
-
tak zase po pul roce vam na ps4 neco vyšlo
-
má te série nějaký ucelený příběh?
-
Právě hraju a je to solidní pecka. Peněz nelituji, opět si užiju svůj šálek military sci-fi atmosféry. Na PS4 to vypadá grandiózně.
Škoda jen, že chybí nějaký zapomatovatelný parťák. Hádám, že časy kapitána Price už jsou pryč. Dnes se ty mariňáci všichni charakterově překrývaj. -
snad se v hodnocení her vyznáš líp, než v otázkách řízení státu *3*
-
vtipne video, trochu se divím jak tam mel prejit tu silnici a jak tam jezdily ty autobusy, tak bylo videt že jsou prazdny. tak k čemu tam jezdili ne? nebo tam meli vymodelovat par panaku. jinak taky divny, je valka a lidi jezdi normalne do prace a uprostred se strili
-
Superultramoderní exoskelet, s kterým vojáčci skáčou jak gumídci a lozej po stěnách jak spiderman, zázrak moderní vědy a technologie, a ten mamrd, v jehož kůži hraju, s tím nedokáže přelízt blbou závoru, která mu sahá do pasu? WTF? Ta hra je směšná. Ale pro děcka dobrý.
-
No to jsme na tom dva. Akorát, mě už vy nedopečení kašpárkové nepřekvapujete.
-
tak zábavnou FPS jsem hrál snad naposledy před pár lety a bylo to F.E.A.R. Tenhle CoD je naprostá špica, 100% hratelnost, žádná nuda. Nejlepší hrar roku, po zklamání z Wastelandu 2 tohle opravdu mile překvapilo, těším se na příští rok, zase kupuji..
-
vynikajúci sound design kde zbrane znejú ako výstrely zo špuntovky alebo akoby niekto zatĺkal klince do dreva. Nerozumiem ako môže niekto (napr. IGN) napísať, že zbrane majú výborný zvuk.
-
Člověk aby se v diskuzi u cod dočkal normálních názorů, to je jako zdolávat osmitisícovku bez rukou.
Většiho d e m e n t a jsem tady už dlouho neviděl. -
Hopsani kteryho jsem se nejvic bal a novy cod zavrhl jeste pred vydanim mi v konecnym dusledku (bavim se o MP) vubec nevadi a i kdyz jde o arkadovou strilecku tak je to svizny, funguje to, na nic si to nehraje a netrpi hromadou bugu ktere vas pri online hrani obtezuji kazdou druhou hru - BF. Utraty nelituju a i kdyz jsem si myslel ze to nikdy uz nevyslovim... . tenhle cod je dobrej a bavi.
-
A to je hlavně problém desítkové stupnice hodnocení...je deset čísel a těmi se hodnotí stovky/tisíce her...je jasný, že jednou dojde ke konfliktu v čísle.
-
A nějakej johny kdesi z čehosi zase napěchovaný pleny, pračka na plno, smradu po celým baráku, den v p*deli, sra*ka kapesníků v rohu, filosofování nad nespravedlností světa. A za rok tě to čeká znova. Kamaráde, je to zlý, co?
-
1) jakých serverů??? tady přeci nejsou žádné dedi-servery! server = hráč už dob MW2 (jediné Black Ops měly dedikované server a tak to byl o dost lepší mp zážitek)
2) a I kdyby byly nějaké dedikované servery vůbec k dispozici, on má activision vlastně málo prostředků udržovat kvalitu hraní... achjo