Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mato1987
    Ideš stále hlbšie a hlbšie, nevadí, pokračuj ďalej :)
  • jo sem myslel metro ll, malo ktero hru uz dneska hraju podruhy a metro ll sem dohral dvakrat. jednou na normal a podruhy na ranger mod, a razem z toho byla uplne jina hra. tohle ti proste cod nenabidne.
  • TheGGG
    ale p!ču neběžela. F3 GOTY jsem nedávno kupoval ve slevách na steamu a na win7 64 běžela bez problému. Všichni jste tady piráti.
  • Veskoslav
    No od slovenského Jacka, co nevidí rozdíl mezi klasickým crackem a tím, co opravuje lenost tvůrců, to opravdu sedí.
  • Mato1987
    No F3 bežal najlepšie pod xp, keď som ho prvýkrát hral. mimochodom na oficiálnych fórach je pridaný aj workaround pre f3 pre tých čo hru hrajú pod win 7 alebo win 8.1 tu http://forums.bethsoft.com/topic/1465357-installing-fallout-3-with-windows-78-and-xp/
    žiadny crack nepotrebuješ.
  • TheGGG
    Tak na easy jsem to nehrál, všechny hry hraji na normal, abych měl při hraní čas jíst nachos a pít BSko. Metro 2033 špatný nebylo, ale ta uchylka PCčkářů milovat hry, kde je třeba vystřílet dvacet ran na jednoho řadovýho vocasa je směšná.
  • jo :D

pamatuju si že tam byl ve starších dílech ten kapitán Price co byl v různých CoD, takže předpokládám že se to všechno odehrává ve stejném vesmíru, ve vesmíru kde se každý rok někdo pokouší zničit ameriku *1*
  • Já třeba musel krekovat steam verzi fallout 3 protože ani na win 7 ani win 8.1 neběžela..čiže vyklidni!
  • Mato1987
    Tak to by si ma teda úplne zdevastoval, keby si mi niečo také vrcholne inteligentné napísal. Ináč kde si čo písal môj, že ako si sa k hre dostal? to mám sledovať každý jeden tvoj negativistický výlev a komentár na games.cz aby som sa to dozvedel? *15* Aj tak táraš a fabuluješ piatu cez deviatu.
  • TheGGG
    Skvělá, to je trochu silný slovo. FEAR jsem hrál a mohu říct že i když hra a story je boží, AI není o moc lepší než ve zbytku her z žánru. Už zase ta nostalgie.
  • TheGGG
    Wolf a AI LoL, to je dobrej joke. V AW alespoň když tě vidí tak střílí.
  • to jsi to asi hrál na easy, v Metru čim lehčí obtížnost tím víc nepřatelé vydrží
  • TheGGG
    tak já nevím, hrál jsem první díl metra, v jedný přestřelce jsem střelil týpka broksnou a on si toho ani nevšimnul. Stejný jak Stalker nebo první crysis. Hra kde řadovej panák vydrží dva zásobníky je docela úsměvná. Naštěstí v metro LL a dalších dílech crysis už bylo všechno OK.
  • Veskoslav
    Sice už jsem včera psal, jak jsem se dostal ke hře, ale evidentně tvůj pidimozeček bude stále mlít to samé. Mimochodem řekni mi, co je špatného na cracku, co opravuje "nevhodné" procesory? Ten crack ti neumožní spustit nelegálně staženou hru. To jenom tak na okraj. A kdybych tě chtěl urážet, tak tě pošlu někam do horních uher.
  • TheGGG
    Ano a proto mu žádný vyštudovaný ekonom nemůže přijít na jméno. Každý kdo má trochu ekonomický přehled chápe, že tam kalousek pinda sra*ky.
  • Mato1987
    Ale to je v poriadku, keď chceš ušetriť prachy tak ti ani nič iné nezostáva, ale ty si aspoň verejne tú hru nekritizoval ako narozdiel od tunajšieho miestneho schizofrenika a večné sťažovateľa vesnickoslava.
  • TheGGG
    Je tam toho víc než dost, je vidět že závistivý hlupáček jako ty nemá přehled.
  • Mato1987
    Ajáj, asi som trafil klinček po hlavičke, keď sa už uchyluješ k urážkam. mimochodom píše sa "s" nie "z", ale to ťa v tom závale hnevu asi ani nejako hlbšie nezaujímalo. Hru si si nelegálne stiahol ale odvažuješ sa ju aj napriek tomu kritizovať, je mi z teba na zvracanie.
  • Mato1987
    Tu nejde o to kto to hraje alebo predvádza tú hru v nejakom GP, ale tu ide o to, že jednoducho nemáš vôbec šancu zistiť, či ťa tá hra bude baviť alebo nie len z nejakého videa, ktoré niekto pridá na jewtube. A k tomu ešte väčšina týchto streamov/gp nových hier sú aj tak strata času, lebo jediné čo si z toho odnesieš sú zmiešané pocity a keď budeš sám hru hrať tak ten pocit prekvapenia a objavovania hry sa úplne vytratí.
    Demo je tak ako si napísal asi najférovejší prístup, presne niečo takéto urobila bethesda s the evil within, kde dala možnosť hráčom skúsiť si prejsť prvé tri kapitoly a potom si mohli hru aj zakúpiť s tým, že ich doterajší progres v hre ostane zachovaný.
  • Veskoslav
    Potom, co jsi za sra*ky napsal dole, tak si tě zařazuji po bok he/he a spol. Nemá cenu se s tebou bavit. Navíc, co má společného Dota z CoD mi zcela uniká.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit