Přejít na výpis diskuzí
Call of Duty: Advanced Warfare – recenze singleplayeru
5.11.2014 | Daniel Kremser
481 příspěvků
-
no a co tak si to stahl, vyhodit za tohle prachy uz chce fakt odvahu. ty si asi v zivote nic nestahl co? ja stahuju na zkousku bezne, treba ghost sem stahl hral 30 min. a letelo to z disku a usteril sem penize a i svoje zdravi, protoze dat za takovou hru pres litr to by me asi trefilo.
-
firma neWní stát boží hlupáku...
-
Klameš, klameš až sa za tebou práší, ináč ako dobre sa ti hraje dota 2?
-
ubisoft hry sú výnimkou, kvôli ich otrasnému systému, ja tiež kvôli otrasnej českej lokalizácií som si musel na internete nájsť anglickú lokalizáciu a prepísať s ňou súbory v uplay priečinku aby som mohol hrať hru v angličtine.
-
Až na to ty debilní pako mám legální hru k dispozici. Toto je jenom pro ty, co nemají "správný" procesor. To že tvůj pidimozeček nechápe, to je druhá věc.
-
Tak tomu neverl, taký zatrpknutý krypel by peniaze za cod hru nemínal, ti garantujem, že si hru nelegálne stiahol.
-
od kdy kdyz clovek hraje s crackem automaticky znamena ze hraje piratskou verzi hry ? ja dohral originalku assassins creed 2 s crackem kvuli ubi serverum, dneska je to proste normalni ze se v nekterych pripadech crackujou originalky.
-
Nechápu za co? Že někdo opravil chybu vývojářů? Vždyť neříká, že si stáhnul celou hru... *7*
-
Treba mi je 16 a FEAR nikdy nehral tak nema s cim srovnavat.
-
Ale no, prečo používaš zase iný pseudonym vesnickoslav a načo je dobré zase vnášať do diskusie túto detinskú ultranacionalistickú debatu pre chorobomyselných?
Veď z toho čo tu teraz píšeš, to je jedno pod akým pseudonymom, tak je z toho viac než zrejmé, že si hral pirátsku kópiu hry a tým pádom akákoľvek kritika je od takéhoto človečika, čo nelegálne sťahuje hry úplne ale úplne irelevantná. -
Ty wle to je hilarious...boží týpek..
-
Co to tady meleš ty polomaďare, normálně jen napsal, že existuje patch na slabší cpu, což je pravda, nechápu tvoje příspěvky, občas napíšeš něco normálního a v zápětí takovou hovadinu.
-
Určitě se v tom absolvent VŠCHT vyzná lépe než člověk co řídí celý Agrofert ...NOT
-
Ešte sa tým pochvál ty zatrpknutý šašo, taký banán by som ti naparil až by si sčernal.
-
Jsem si po dočtění říkal, že snad v koridoru musí být AI na precizní úrovni ne?
-
lol, ve Wolfovi A.I není, proti A.I ve Wolfovi jsou enemací v CoD einsteinové, takže se zase uklidni paníčku
-
Hral si tú hru? Asi nie, ináč by si takúto hlúposť nenapísal. Zvuk a streľba zo zbrane má konečne grády a konečne to nie je ako pri ostatných dieloch kde každá jedna zbraň znela počas streľby rovnako ako keby niekto strielal do kovovej záchodovej misy.
-
ctu tady dobre ze nekdo chvali zvuk zbrani? upadl na hlavu? vzdyt zni vsechny stejne. a pak se tu jeste doctu ze metro je nuda, no ja nevim podle me je metro nejlepsi fps za posledni dobu. tady jde krasne videt co za lidi hraje cod, jednodusi lide. nic proti bavi vas to ok ,ste vlatne stastni lide kterym staci malo.
-
Nie som ani "tyvole" a ani som nespadol. Ty si presne ten prípad ako marcel.goc, nové call of duty si takisto nehral ako on, len hodnotíś hru podľa toho čo si počul a čítal na internete. Keď si takto silne zatrpknutý aj v normálnom živote tak ho musíš mať náramne ťažký.
"Strhující hollywodská jízda? Vážně? Myslím, že nemá ani cenu na tebe reagovat a dávat 9/10 je opravdu známkou, že jednoduché CoD střílečky pro jednoduché lidi si své lidi vždycky najdou"
Tento výňatok jasne dokazuje, že nemáš čo i len najmenšiu šajnu o čom hovoríš, ja pri hrách rád relaxujem a advanced warfare je ako pozerať strhujúci 8 hodinový hollywoodsky film, nepovedal by som, že call of duty hry sú robené pre "jednoduchých" ľudí, ja som toho jasným príkladom.
Nepochopil som porovnanie s metrom, lebo ani ty sám si ho nepochopil a sám ani nevieś čo si chcel tým inkoherentným zrovnávaním čísiel v hodnotení vlastne povedať, preto sa tu teraz len vyhováraš na to, že je diskusia zbytočná, pripadáš mi ako malý chlapec, ktorému niekto zbúral pieskový hrad.
Áno , nové call of duty je moja krvná skupina, ja mám totižto rád akčné fps hry, je to môj najobľúbenejší žáner popri klasických stratégiach, takže ak bude aj budúcoročný diel od treyarchu rovnako dobrý ako tohtoročný tak si píš, že kľudne utratím ďalších 35 euro aj za ten nasledujúci diel.
Maj sa zatrpknutý večne sa sťažujúci internetový človiečik. -
Dovolim si vynechat kritiku (nemam co), nestahovat (proc?) a nekupovat (protoze o to nijak zvlast nestojim), ok?