Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • TheGGG
    Jednou dvakrát tam nepřítel udělal kotoul, nebo tě obešel a už se z toho dělá nějaký zázrak. O moc lepší než zbytek to není.
  • TheGGG
    To jako fakt? Já myslel že trolluješ. Jestli je to pravda, tak je to pořádně kret*nskej systém. Asi si to budu muset zahrát ještě jednou na těžší obtížnost.
  • Ty jsi registrovaný a stejně jsi blb co 98% věcí ani nechápe. *7*
  • Jack1947
    Mato1987 opět se zase dohaduješ s primitivy co si jen umí naklikat aby podložily své nezměrné tvrzení... fakt ztráta času i energie.

Anonymové bohužel kazí tenhle web, nejenom kvůli narážkám ale i naklikáváním. ( kolik registrovaných si naklikává... až na pár vyjímek. ) Ubohost.
  • Mato1987
    Je rozdiel použiť pirátsku verziu .exe súboru a je rozdiel zmeniť zopár nastavení v konfiguračnom .ini súbore.
  • Sem si to asi vymyslel..
    A crack není workaround Mato? To je snad úplně jedno ne? Zkrátka steam verze my na 64 bit Win 7 ani Win 8.1 nejela takže bylo potřeba to řešit..jedno jestli crackem nebo nějákým workaroundem..
  • že jsi příběhy z her od Blizzardu nepochopil neznamená že tam nejsou, právě naopak, hry od Blizzu mají jedny z nejpropracovanějších lore v celém herním světě
  • tvůj názor pro mě není směrodatný
  • He7he
    Ale nesnižuje to nudu, bohužel.
  • Mato1987
    Veď ale o tom je tu táto diskusia, nie o cracku, pre tých, ktorý nespĺňajú minimálne požiadavky pre hru.
    a vesnickoslav, práveže naopak, hlúpeho zo seba robíš práve ty, vlastne ty ani nemusíš *2*
  • na normal pořád ještě vydržej dost, chce to na hard nebo survival, píšu to proto že dost lidí neví že Metro má tenhle divnej systém obtížnosti kdy se snižuje výdrž nepřátel a hráče se zvyšující se obtížností
  • Ja ted nemluvim o tom jestli si tu hru stahnul nelegalnim zpusobem nebo ne ale o tom CPU cracku.
    To jestli si hru stahnul nebo ne je mi uplne volny.
  • Veskoslav
    Dělej ze sebe dál hlupáka;)
  • Mato1987
    Ale no, veď je viac než zrejmé, źe hru stiahol nelegálnym spôsobom, na čo sa tu hraješ.
  • TheGGG
    Metro LL je tak o 60% lepší než první díl, to je pravda. Bohužel já jsem víc na military sci-fi (hry, knížky atd.) než na post apo. Každopádně v druhým metru už se to s bolševíkama a náckama taky slušně mlelo.
  • Vsechny jeho prispevky cist nemusis ale obvinovat a nadavat za neco co neudelal taky ne.
    Napises totalni blbost a misto abys stahnul vocas a priznal ze jsi proste napsal blbost tu zacnes kopat kolem sebe jak petilety detsko.
  • AI tam narozdil od CoD hybe a hleda cesty kudy se ti dostat do zad. Ja bych rekl ze to je proti CoD modelu AI ala Virtual Cop docela velkej rozdil.
  • TheGGG
    nech ho při tom, zřejmě u nich ve škole měl Kalous přednášku a tak je teďka úplně mokrej.
  • Jsi velmi bystrý...nicméně tenhle argument je výstřel do vzduchu...ono vybudovat a úspěšně řídit koncern pod který spadá zemědělství,chemie,potravinářství,lesní hospodářství a další bude asi proti řízení ministerstva nebo TOP 09 čajíček....NOT again..
  • TheGGG
    Ne, MW 1, 2, 3 jsou jedno story. Black ops 1 a 2 jsou další úplně jiný story. AW a Ghost jsou první díly sérií, který budou mít zase své vlastní story. Nevím proč je to pro někoho tak těžký pochopit. Tak to dopadá, když lidi hrajou bezpříběhový chovna od blizzardu

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit