Přejít na výpis diskuzí
Call of Duty: Advanced Warfare – recenze singleplayeru
5.11.2014 | Daniel Kremser
481 příspěvků
-
este ubisoftu s assassins creed :D :D ....navyse na games cz dostala tato hra oznacenie kral zanru ...
-
Po milionkrat opat a zas to iste...sledoval som asi pol hodinku letsplay na hrej - vybuch, dolezite a "vazne" keci, vybuch, rovnake hlasy od prveho dielu "you hurt, get the cover", dalsi vybuch, naskakovanie panacikov na scenu, vsetko vystrielat, zase vybuch a bla bla...takmer som pri tej nadupanej super akcii zaspal...toto mi nestoji ani za stiahnutie z warezu na vyskusanie.
Multak ma vobec nezaujima, na zastrielanie si mam stale CS GO, ktory zapnem raz za mesiac s pocitom,ze som si zahral kvalitnu fps za 6 eur.
Tejto hre nemoze dat nikto normalny vyssie hodnotenie, nez je maximalne lahko nadpriemerne a to aj so zaratanim MP casti, neviem akemu inemu vyvojarovi by tolko rokov dokola prechadzalo vytvaranie toho isteho s vysoko nadpriemernym hodnotenim kazdy rok. -
Ne, odreaguje se zastřílý si a baví, mission accomplished co víc si přát že. Tím chci říct že v jiné hře to není a souhlas.
-
1.Na Marsu není atmosféra, takže tam může být bud jen slunečno, nebo písečná bouře.
2.Já chtěl jen říct, že člověk, když má konzoli, tak nemusí furt něco ladit a tak. kdo má pořád poslouchat nářky typu: Mám GTX 970 a nejde mi to, co mám dělat atd...
Jinak ke hře: Kde jinde je tolik akce, výbuchů, zbraní a střílení? Nemusím se zabývat nějákými dialogy a příběhem, který vypustím po dohrání hned z hlavy. Dnešní hráč si chce odpočinout, né se zabývat příběhem. To by musel být jen doma a mít na to čas.... -
Navíc tu hru nehráli a takový lidé by neměli mít právo cokoliv psát a ještě negativního. Takhle podáno. Napsal jsem právo no... to by bylo asi moc komunistické - tak možnost nebo by se měli učit chovat.
Potom taky uráží... některé články by měli být only registered. Psal jsem to předtím, ještě někde se nechává člověk urážet od anonymních přispěvatelů . Převážně. ? ne nenechává protože jim je odnato právo se vyjadřovat.
Registrovaný uživatel by měl být přeci něco více ne, nadřazen nad anonymním. Je mi líto ale musel jsem to takhle napsat. Mění nicky , unikají... sami sobě
Ted nic proti redakci ani Tiscali ( i když to je směřováno na ni) ten systém není nejlepší no. -
Nepochybně se shodeneme v tom, že diskuse je minimálně z drtivé většiny zaplněna pitomci, kteří i přes mnou nepochopenou averzi vůči této hře, nepotlačili svá údajná nezájmová střeva a mají potřebu k ní stejně blejt svoje básnický teoriie o jejím stavu a skládat zasírací ódy typu "nalezu do snu autorovi" . To se pak plní jedna radost.
-
Hlavně neodsoudit diskuzi jen kvůli, pár trotlům co mají dlouhé... spíš krátké... vedení. Je třeba koukat i na ten zbytek... na těch pár statečných co píší, něco k článku k tématu.
Ignorovat ty... pepíky bez sebevědomí. -
1. Skutečně nej hra na trhu? Jak je na Marsu, slunečno nebo prší?
2. Optimalizace je z 99% problémem uživatelů, kteří ji nedokážíoptimalizovat. Bohužel většina problémů se dnes týká především, zda ti graf. karta podporuje DX 11 nebo ne. Za daných okolností optimalizace není ve všech případech možná. Nicméně je třeba tedy vždy uvažovat a koupit si nějakou "novou" kartu (mluvíme tu v řádech max pár tisíc) a jelikož je konzole staticky omezena svým výkonem, je třeba se zamyslet nad tím, že novou kartu nebude třeba v řádech pár let, za předpokladu, že ostatní je OK, což většinou je :) -
Koukám že diskuze na games mají smysl číst jen do chvíle kdy mají max. 100 příspěvků, pak už se člověk jen prodírá marastem a osobními výpady. *6*
-
Nie je to žiadna veda, diskutujeme a ide hlavne o to, že hra išla aj bez použitia pirátskeho .exe súboru, stačilo zmeniť pár vecí v konfiguračnom .ini súbore tak ako písali na oficíalnom fóre.
-
*7*
-
To asi je ale já si koupil origo na steamu a ten nešel..jestli to pak řeším tak nebo jinak je snad úplně ale úplně jedno...nechápu o čem tu furt diskutuješ..mě zajmá důsledek a to je to že hra konečně šla.
-
Stroje budoucnosti, počítám že když budete mít kliku ještě jedné generace konzolí se dočkáte ale tím to hasne. *6*
-
To je vzkaz z daleké minulosti ale :)
-
Ja sem hral naposledy MW 1cku jeste chvilku Black Ops a to bylo dost o nicem..tohle bych si ale klidne zahral ale pochybuju ze to muj stary srot zvladne rozpohybovat
-
Nejlepší hra, jaká je ted asi na trhu. Spád hry, grafika, výbuchy, pořád se na vás někdo řítí. Užil jsem si to. Hrál jsem na PS4- a vzkazuji Pckářům, kteří si stěžují na optimalizaci, at přesedlají konečně na stroje budoucnosti a odlepí se od těch svých tupých beden. *3*
-
mne sa páčili iba Call of Duty od Infinity Wards....mám pocit že toto bude prehypované rovnako ako bolo Black Ops séria a Battlefield 3 a 4....
-
Bliz mu chudákovy zapříčinil komplex, tak se mu nebudem smát jo?
-
Urazils Virtua cop, barbare.
-
Tak kdyz je tak smesna tak proc tady pises ty usmudlana smradlava pyco