Přejít na výpis diskuzí
Call of Duty: Advanced Warfare – recenze singleplayeru
5.11.2014 | Daniel Kremser
481 příspěvků
-
pochopitelně nejlepší vkus máš ty, typuju tě na nějakýho WoW, CS ma*rda.
-
LoL Blizzard a propracovaný lore? Tak to jsi zabil. Myslím, že když někdo obšlehne a vyk*rví warhammer lore, přidá tunu klišé, plastový mečíky, svítící oči a další sr*čky na který obrýlení nerdíci slyší, neříká se tomu dobrý lore. Prober se a podívej se po nějaký pořádný dark fantasy, tydle WoW, Dota, LoL omalovánky už tady k*rví herní průmysl dlouho.
A ty jacku se ukliď někam do kumbálu. -
hrál a nejsem omámenej nostalgií.
-
U mňa osobne skončilo Call of Duty s druhým dielom. Moderná vojna ma veľmi neberie. Ako MW bol samozrejme dobrý, ale to je všetko. AW hrať nebudem a už vôbec nedám za to peniaze. Hlavne preto, že MP nehrávam, takže by to bola kvôli 7 hodinám blbosť kupovať, resp. sťahovať 50 GB...
-
Nebo sorry 7 hodin gameplay a 4 hodiny z toho jsou cutsceny
-
1700 Kč, 50 Gb , 5 hodin gameplay
*1* HAHAHAHAHAHA *1* -
Je to Idris Elba nebo ne sakra? :)
To na San Franciskym mostě nebylo špatny, ale mám odehráno tak 2,3 hodiny a cítím, že za chvíli bude konec. Je pravda, že je to nejlepší Cod za poslední roky asi, ale pořád jen průměrná hra, měli se vysrat na blbý MP, soustředit se pořádně na singl, udělat ho delší, propracovanější a byla by to výborná hra, bohužel. -
Nesouhlasim, za 1500 dostanes AAA titul svetoveho kalibru. Hra ma promysleny spad a jde hrat opakovane. To nemluvim o mp, ktery podle meho predci v hratelnosti i BF a jine..
-
Hráč123 a Pavel
Jestli máte PC tak se nedivím že tolika lidem vadí to že PS začínají být lepší....Nikdo to nebylo nebude a není a to mi nikdo nerozmluví...
To že ti PC nepodporuje DX 11 je dneska celkem trapný a smutný....
To že je PC lepší železo a nic za to prakticky nedostanu je lež když není člověk blbej a i kdyby si ty hry kupoval tak si v pohodě.... ono tam nejde jen o hry na to taky mysli :-)
Co uvaři pro konzole a pro PC ne? Mimo teda NHL což trvá už od 09 :-) At si lidi kupují lepší PC...ten kdo má konzoly si taky koupí hned novou co je na trhu....
Jedinou budoucnost to má v tom že na Konzole si hry budou dělat furt jelikož tam si tu hru koupit musíte...Aby to nedopadlo tak jako s NHL toho se bojím i když vím že se to nestane a když jo tak až tak za 10-20 let :-)
Proč asi GTA V už na konzole je a na PC bude až tak v Lednu?? Tady to vývojáři uváři asi dobře co?? Jenže to poznáte až budete mít pořádný PC :-) -
Nesouhlasím, Hnisák píše že Sector má horší a gejmr má uzavřenou. Bonusweb je nezajímavý tak co... soudíš dle blbečků a trotlíků? tak to je mi tě tedy líto. Možná to tu není pro tebe no.
Jinak souhlas, konečně COD za které se nemusí stydět. -
http://www.howlongtobeat.com/game.php?id=18220 už jsem to sem házel, tedy na COD více než obstojné.
-
:-D :-D To jo ty šašku....Ano to že PS4 a PC budou mít hry co si budou podobný v grafice je pravda ale to potrvá tak pul roku max 1 rok jelikož hry vychází furt lepší a náročnější a konzole ti rozjede všechny hry ale grafika je furt stejná od výroby tudíž má svuj max strop....Jak dlouho si čekal s PS3 na PS4? cca 4-5 let?? Až za rok bude noví CoD tak ho budeš hrát v přibližně stejný grafice jako tohle ne? a to samý u dalšího dílu co bude za 2 roky? že jo? Hry se strašně rychle lepší...Ale ceny jsou stejný furt... na štěstí ty duležitá střeva v PC jdou taky cenově rychle dolů a nejvíc RAM s Procesorem :-)
Jinak sem musel dneska do obchodu a po 3 rokách si koupil originál hru.....1300 v piči...a když sem viděl ty ceny na XBOX a PS to bylo 1500-1700 kč to bych fakt nechtěl to radši utratim za lepší zábavu...:-D Další mínus je to že hry v Češtině máte jen ty co jsou ve světě populární tudíž komerční...Já si to v klidu všechno mužu stáhnout..Vás to musí hodně sr*t co? Když si vemeš že každý měsíc stáhnu hru někdy dvě s češtinou...Když to dělá člověk furt...v tomhle PC mám od vánoc 16 her a pár sem jich už smazal nebylo místo...i kdyby stály jen 1000kč tak tak mam 16 tisíc doma...Hele a za ty ušetřený prachy co tobě chybí si mužu koupit noví PC až nebude tenhle stíhat :-) :-) -
na Aliena som tu pisal samu chvalu, tak nemel z cesty, ked je nieco debilne, tak sa pozitivne sova asi tazko hladaju *1*
-
za 400kč skvělá oddychovka na jedno odpoledne. za 1500kč si to mužou strčit do prdelky.
za 1500 mužu chodit každej měsíc do kina po celej rok, chlastat celej víkend nebo se jít nadlábnout do nobl restaurace atd atd..... ja COD neodsuzuju. jen poměr cena výkon není tam kde by měl být -
To je utrpenie čítať tu niektoré komentáre. Linearite, blbá grafika, 10-ročný engine a bla bla bla. Že vám to už nieje trápne. Ja som to hovoril a aj to budem hovoriť, že games.tiscali má najhoršiu komunitu. Furt sa len na niečo sťažujete, s ničím nieste spokojný, furt len zle a zle. Že vám to už nepríde blbé, furt tu písať tieto kraviny. Call of Duty je skvelá oddychovka a advanced warfare sa veľmi podarilo a môžete sa hodiť o zem alebo rozplakať. Keď sa vám nepáči, tak držte hubu a vypadnite. Myslím, že tu už tie komentáre prestanem čítať, nechcem si furt znižovať IQ. Sú tu aj dobré výnimky ako janchor, ucho, GlaDosik alebo Ježiš Kirstus ale to je málo..
-
To je utrpenie čítať tu niektoré komentáre. Linearite, blbá grafika, 10-ročný engine a bla bla bla. Že vám to už nieje trápne. Ja som to hovoril a aj to budem hovoriť, že games.tiscali má najhoršiu komunitu. Furt sa len na niečo sťažujete, s ničím nieste spokojný, furt len zle a zle. Že vám to už nepríde blbé, furt tu písať tieto kraviny. Call of Duty je skvelá oddychovka a advanced warfare sa veľmi podarilo a môžete sa hodiť o zem alebo rozplakať. Keď sa vám nepáči, tak držte hubu a vypadnite. Myslím, že tu už tie komentáre prestanem čítať, nechcem si furt znižovať IQ. Sú tu aj dobré výnimky ako janchor, ucho, GlaDosik alebo Ježiš Kirstus ale to je málo.
-
Řeknětě mi plz, jaka je hrací doba Singlu?
-
To je super, hodnotiť, hru ktorú si ešte ani nehral. Tu na tiscal.games ste tu podaktorý vážne sprostý a trápny.
-
Dal o 2,5 bodu viac. A multiplayer to má perfektný, to len takým negativistom ako ty sa nepáči nič. Pál do prdele, si už trápny.
-
:-D :-D COD bude vždy dobrá hra jelikož je to spíše komerční hra i kdyby se tam bojovalo s klackama tak to bude povedený díl....:-) Ale už mně to nebaví je to furt to samý...Pěkně mě to už začíná vadit nevim proč ale nechápu důvod proč CoD a MoH začli dělat příběh co se odehrávají v budoucnosti nebo v přítomnosti....proč? když si udělaly po světe tak dobrý jméno jen proto že dělaly 2.světovou...a navíc jsou takhle udělaný skoro všechny hry....a aby toho nebylo málo tak se Battlefield přidal k nim....a Brothers of arm radši skončily :-) Těším se až bude zase nějaká hra s 2. nebo s 1. světový války...Doufám že mi nebude už 80 let....Dneska jsou si ty hry strašně podobný dřiv si poznal co hraje kámoš za hru ale dnes kdybych pustil CoD,MoH, a Battla tak málo lidí pozná rozdíl mezi těma hrama :-)
Tak si to všichni kupte v našem e-shopu, hrajte a nehádejte se už !!
:-D :-D Na to máš lidi co vlastní konzole....CoD bych si nekoupil... hra stojí 1500 a máš jí za cca 10 hodin hotovou :-D