Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • diky, takze znova.
  • Pravděpdobně to bude bug. Nepamatuju si moment, že by se totiž někde zaseknout dalo a hra tě v takových případech vždycky navede právě k tomu raketometu.
  • To bude asi tím že o hrách píšu :) A nekupuju je ale dostávám jinak bych to nikdy nepustil :)
    Raději se po tomto fantastickém zážitku ponořím do vod indie :D
  • Facku dej sam sobe, prvni za to ze podporujes upadek herniho prumyslu, a druhou si vlep za to ze se jeste v takove hre dokazes zaseknout, na to musi mit clovek urcite skill.
  • potrebuju vedet jestli to neni bug, ze nemuzu vzit to rpg. Hned bych ti dal facku. Skoda
  • jsem si myslel, ze to nekdo rekne. :)
  • Jinak to jo, agitka slusna. USA marinaci jsou chlapaci :)))
  • nechapu proc nekdo ztraci cas hrama, ktery ho nebavi? A jeste si je kupuje jako novinky, kdyz jsou nejdrazsi- predpokladejme, ze si je kupujes. Ja vydrzim max do pulky spis ani to ne a jde to z disku- ziju jenom jednou. Kdo hru dohraje, tak ho nejak bavit musela, to mi nerikej. Jestli je tak spatna, tak bys to nevydrzel, nebo se rad tryznis?
  • Bez se obesit, pac zaseknout se ve hre jako COD to uz musi byt clovek ultra trotl.
  • zasek jsem se tam, jak jsou ty dva tanky. Nejde mi vzit to moderni RPG. A nemam takticky granaty. Nevite co s tim?
  • Proč bych měl dávat šanci hře, u které vim, že se o to autoři starat nebudou? Oni naopak na příkaz kravaťáků budou sypat rádoby DLC za 15 eur, které ti přinesou jednu extra žůžo zbraň, 2 recyklované a možná 2 nové mapy. Další DLC přinese hlas 50 Centa a jeden skin do mp za 5 eček. Ale abychom se dočkali opravy lagování, podpory dedi-serverů apod, to bohužel nepřipadá v úvahu. Tohle jsou zkušenosti z předchozích dílů. Začalo to prosím pěkně u MW2. Takže tady absolutně nepřipadá v úvahu srovnání s ostatními hrami, o které se její autoři starají a dělají něco pro komunitu a né jenom pro Ko(ko)tickovu kapsu.
  • na me je v singlu az moc strel. Dost casto jsem nekde za bukem. Jako v pohode, ale mam radsi koseni u takovych her nez litani z ukrytu do ukrytu. Jinak je samozrejme hra, kterou nejde jen tak shrnout ze stolu, ze je to koridor atd. To mi prave vyhovuje. Co kdo cekal, novej fallout nebo co. Nebo stalkera? Ja se bavim. Koridory mam rad a vzdycky budu. Jsem rad, ze si muzu dat hru, na ktere makolo tolik lidi, kolik je u nas ve velke fabrice a nekde to musi byt znat. Proste tohle kazdej tym nevytvori, coz ma svoje vyhody i nevyhody. Je to masovka a nemuzou si dovolit kde co. Za mne dobry, cekal jsem to uplne debilni.
    Jo a tvuky strelby by mohly byt lepsi. Je to umrly nebo jak to nazvat. Malo to duni krom vybuchu, to zas duni celej barak- jak ve filmech dneska.
  • projevem hlouposti je tvá arogance, PC MATERD RACE zase určují co je dobré a co ne. LoL Táhní do WoWka
  • To ho mají obdivovat a opěvovat? Dohrál jsem a podle mě je to nehorázný průjem. Ale tak pro fanoušky CoD a lidí co od toho moc nečekají je to luxus :D :) USA do toho.
  • Před měsícem jsem si koupil modern warfare 3 kvůli coopu. Když už jsem to měl.nainstalovane tak jsem zkusil i singleplayer. No hrůza po vymezení z humwee jsem došel na konec ulice a hru odinstaloval. Horší koridor a kycovitejsi zpracování jsem dlouho neviděl. Predpokladam, ze toto je úplně to samé. Nechápu jak takové hry mohou dostávat stále taková hodnocení. Naprostý odpad za šílené peníze, nevidím žádný rozdíl mezi hrou ze série vod a třeba takovým enemy front. Rozdíl je jen v hodnocení. Cod je asi premiovy Budget za nebudgetovou cenu...
  • Je to blbost.
  • udajne mu decka ve skole duverne prezdivaj "first blood" *5*
  • del0
    Hry od Blizzu mají propracované lore, akorát se o to musíš zajímat a hledat to někde v knihách a u popisků itemů podobně jako v tý dark fantasy mlátičce DS. *15*
  • del0
    TheGGGay je prostě typickým modelem casuala odkojeného blockbustery, neměj mu to za zlé. I když je pravda, že ty jeho moba bláboly začínají nudit. Očividně má trošku mindrák. Možná to hrál a dostával hodně na pr*el. *15*
  • Jack1947
    V Mp, Sp se nezmění hejtovali ted budou hejtovat stále. *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší