Přejít na výpis diskuzí
Call of Duty: Advanced Warfare – recenze singleplayeru
5.11.2014 | Daniel Kremser
481 příspěvků
-
Ty RECENZISTO - X titulový......, ty hry hraješ, nebo si o nich přečteš....stáhnout (ukrást) a pak tady velkohubě žvástat umíš tady v této diskuzi asi jenom ty, (nepředpokládám že těch "X" titulů měsíčně kupuješ)
Tvoje jediné právo (spíše možnost) je krmit tady lidi svými žvásty......A nakonec jedna recenze ode mě - jseš pěknej č...k -
Fakt skvělá analogie. Porovnávat jídlo s počítačovou hrou a ještě do toho plést monopol, který v herním světě neexistuje. *15*
-
Když byla Cod ještě dobrá hra lidi ji kupovali a ted ji kupují taky nenech se vysmát že existuje něco jako poptávka co vám dají to budete hrát kdyby byla hra world of traktor tak to hrajete taky a rád
-
Není alternativy nic není stačí ti to jako vysvětlení vysokých prodejů... achjo furt o tom samém. *7*
Řiká ti něco zákon poptávky/nabídky - koupil bych možná taky ... možná pořídím. Mp může bejt supr. -
Tohle opravdu není recenze hry, to je recenze psaná jako komentář na CSFD, kde se věty typu "Řemeslná práce" ,"Na první dobrou" a podobný krávoviny opakují u každýho dobře hodnocenýho velkofilmu. Mimochodem o hře sem se z recenze nedozvěděl nic.
-
Nevím jak to myslíš ale asi negativně, tak ti to vysvětlím jinak, rozeberu jenom cod,proč má takový prodej ? je jedno jak bude dobrý ale je to monopol a kvůli němu muselo padnout X studií a ted ti dám příklad, když budeš žít ve městě kde budu já vlastnit pekárnu (monopol) co budeš jíst ? já si budu moci dělat co chci třeba cpát do každého chleba kmín a ty to budeš jíst a když ne, tak budeš jíst housky ale ty já peču taky... to samí platí v každým podnikání chceš se rychle najíst a něco strčit do konzole nebo pc tak kupuješ co je ne ?
-
Tady ta hra je dělaná primárně pro X-Box One, kamaráde.
-
Uvažoval jsi o práci v ekonomice neno PR? Tvůj génius by se tam jistě prosadil.
-
To mas zase pravdu, to musim uznat. V tomhle oboru exceluje spis opevovany Battlefield.
-
Nejsem zadny velky zastance serie CoD, ale zrovna co se bugu tyce, tak tahle hra nepotrebovala nejake vyrazne patche, ktere resily problem s hratelnosti. Kazdy titul opravdu nevychazi jako beta ci dokonce alfa verze.
-
A je tu kolovrátek TheGGG, který plácá kolem sebe, pomalu v každé větě opakuje slova omalovánky, moba, bez vkusu a dokonce pevně věří tomu, že to je argument. *15* Asi ti budu říkat TheQQQ. *15*
-
*15*
-
Líbí se mi, jak furt používáš ty bláboly "já hraju DS a dark fantasy, kdo je víc, já mám vkus a ty ne" a dokoce snad i věříš, že to je platný argument. Bohužel, realita je, že není. Ale z toho snad vyrosteš. *15* Když mi bylo 5 let, tak sem taky svoje autíčka na hraní považoval za nejlepší a ostatní měli sh*t bez vkusu. *15*
-
442 komentářů ? proč tu hru vůbec někdo řeší a proč by někdo cpal 50 giga blbosti na hdd... btw za chvilku bude chvála na prodejnost ale já se tomu nedivím, víte proč to lidi kupují ? no proto že je to na prodej, stejně jako když se někdo kouká na cz seriály, proč ? no přeci je to v televizi ne ...
-
Zato my si predátora bohužel budem pamatovat navždy, RIp. *12*
-
Dohráno. Zítra už si nevzpomenu. 3 hodiny to jakžtakž zabavilo. Finální verdikt 4/10.
-
Třeba takový Wasteland 2 který autor nebyl schopen ani dohrát. Vymlouvat se na slovo bug byla ubohost. To bychom mohli dělat u každého titulu :D.. Tato hra je takový zářný příklad. Těch her zcestných článků je víc. Hlavně se mi nelíbí některá přirovnávání jako z jiného světa.
Jinak máte pravdu to co jsem napsal byla celkem hloupost. Subjektivita je u recenzí hlavní. Ale u recenzenta by měla být i kapka objektivity jinak jeho články nemají smysl. Přeci jen pro některé působí recenze jako pomocník při nákupu. -
Řekl bych, že v tomhle případě je to o tom, že někdo si chce prostě zahrát multiplayer a chce si předem vyznoušet zbraně, míření, exo suit a podobný věci v singlu. Já mám jasno, že ho ani nezapnu stejně jako jsem ho ani nezapnul v BF4. Měli by dělat nějakou třeba o 10€ levnější verzi kde by singl vůbec nebyl.
-
tady ta hra je delana primarne pro pc a je na tom krásne videt že blbost není omezena na hw ale kvete bez rozdílu jestli jste konzolista nebo mate pc.
-
Tady bych se ho trochu zastal když se chceš podívat na film taky nemáš vždycky chuť koukat na
Alfreda Hitchcocka nebo na Stanleyho Kubricka občas prostě člověk potřebuje vypnout u hovadiny jako je Scary Movie nebo Transformers. Ale jinak nejspíš dobrá retardace seknout se v nejlehčí hře na světě. Bych se nedivil, kdyby se ten tank dal sundat záložkou protože kampaň v CoDu nesmí bejt frustrující.