Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • sevastopol
    Tak ty bys mel hrat vic hry, chlapce. Evidentne netusis, ktera bije nebo co letos vyslo a hral si mozna tak Call of Duty a miny ve Windows. Diky za pobaveni a prumerny pokus o trolling.
  • sevastopol
    Ty vole co to je za recenzi? Recenze bez hodnoceni a jeste zminka o tom, ze opravdova recenze vyjde az po hodnoceni multiplayeru? Nejakej logickej duvod pro postnuti tehle recenze bez recenze nebo nejaka katastrofalni bota? Nechapu?
  • PLOT TWIST: Trollové v diskusi jsou adminové, kteří už to nevydrželi, ruply jim nervy a potřebou si tu na ty lidi taky zanadávat *1* ne že bych se jim divil
  • Pilgrim66
    Vždyť ten příběh je hroznej. Kdo hrál aspoň dva díly CoD od druhé mise mohl doslova a do písmene předříkat, jak bude děj pokračovat. V některých momentech jsem se fakt doslova začal smát.

Jediný co to aspoň trochu zahraňovalo byly ty nádherný ingame filmečky, ale co naplat když vše ostatní je odpad...

Něvěřil jsem, že to kdy řeknu ale i BF 4 měl lepší single než je tohle. Směska 100x ohraných motivů a jednorozměrných postav.
  • Ted jsem to dohrál. Žumpa.
  • seprah
    spíš si moc nevšímám trollů, ale tenhle panáček se poslední dobou docela rozjel ve velkým, proto ho zmiňuju. navíc způsob, jakým to dělá, mi přijde obzvlášť nad rámec běžnýho chování.
  • Jack1947
    To je vidět že sem moc nechodíš a neznáš, věděl bys že se tady zneužívají cizí nicky, hojně. Nechápu proč se neregnou max tu dokonce je registrovaný.
  • seprah
    vidím, že dno se opět posunulo o něco níž a táboru trollů vládne nový jednooký, šílený max. normálně by bylo lepší ho ignorovat a nechat pomalu chcípnout hlady po reakcích někde v šedým koutě sítě, ale tenhle se asi bude držet zuby nehty... nu což, aspoň si užijem trochu té nízkoúrovňové zábavy, pořád je to lepší, než koukat na Novu.
  • Jack1947
    No u tebe to těžko říct... no hele zachvíly mne doženeš tak nevím jestli se dá považovat, za spam to že jsem psal ke hře.

Ty fakt nebudeš v poho, agresivní/nevyrovnaný... každý má své ale ty si tady ještě chyběl. O dětech a deckach, deculech neznám to slovo. Bych radši pomlčel.
  • CoD AW on console ty blbe to je z reklamy na Wii
  • Hnisavec
    kokútek citoval som recenziu, nauč sa čítať ty decuľo trápne spamerské
  • Jack1947
    Ty si co? Antibot nebo nebot *7* , neztrapnuj se. Dost že kazíš image LOU ... sám si už sražený na kolena.

"rofl....je to blbosť, ale stejne sem si to stáhnul a vyskoušel" prosím pokrytec? ty si...ale škoda plácat stránky dalším spamem tak dobrý nejsi.
  • Přestaň se do něho navážet a běž hnisat na ty vaše marné čobolské sránky
  • Hnisavec
    jack ty kupuješ hry? asi nie, keď si nonstop na games ako neplatený bot
  • si takova pyca uz od narozeny nebo az potom co si dostal kul do zprdele ty cype?
  • Ty musys myt v hlave pekne nasrane ty gumo zvjebana
  • Popravdě, nevím co si o hře myslet, graficky je to lepší než minulý díl, herně je to stejné, příběh je víceméně utopie, nicméně se to dobře hraje a multiplayer je dobrej. Hra mi přišla jako takový remix Titanfallu. Jinak tohle není už to staré dobré CoD co znám, je to už moc sc-fi, ale možné je, že taková budoucnost bude. Jediné CoD je to, kde je Cpt. Price.
    Nic ve zlém, hraje se to dobře, ale kampaň je krátká.
  • Hnisavec
    rofl....je to blbosť, ale stejne sem si to stáhnul a vyskoušel...hhehe klasické demíčko a hláška československých pc trollov...takto odskúšané majú 3/4 hier a 1/4 kúpenú za euráš na Steam na Vánoce, kde 40x refreshujú browser aby zachránili herný priemysel...Kremser boduje *14* *15*
  • "nebo level desing, který přesně ví kam hodit checkpoint a kdy dát hráči více nábojů"

How about NO! :X
    ...

Good hunting STALKER!
  • Pro mě zatím hra roku, perfektně napsaný příběh, parádní akce, která nenechá vydechnout a návykový multiplayer, navíc skvěle šlape na mém průměrném pc.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit