Přejít na výpis diskuzí
Call of Duty: Advanced Warfare – recenze singleplayeru
5.11.2014 | Daniel Kremser
481 příspěvků
-
Vyzkouším na Zátoce, tam na nové CoD mají 100% slevu, tak proč ji nevyužít. *5*
-
To je furt celou hru samej Míčl Míčl Míčl, Já už jsem si řikal jestli ještě jednou řeknou Míčl,tak ten Comp rozdupu. Buhví jestli to nebyl ten Myč Bjůkenen nakonec.
-
1700 Kč, 50 Gb , 5 hodin gameplay
*1* HAHAHAHAHAHA *1* -
-
12 hodin singleplayer (ano, rád si to zahraji dvakrát)
+ desídky hodin mulťas.
Každý prostě není socka, co hraje jen f2p MOBA matlaniny. -
-
GGG u kazde komercni predrazene slataniny musi tlachat o moba hrach-
Predstav is ze nekteri z nas radeji hraji skill based hry nez cumet na cutsceny z gauce a mackat u toho X
a btw stejne vime ze ty hry tahas z warezu -
-
už si své omalovánky a kostýmky pro nerdíky ty jeden HC hráči *3* Prd*l a jemu podobní bez vkusu jsou asi s tím barevným hnusem spokojení
-
-
A je tu kolovrátek TheGGG, který plácá kolem sebe, pomalu v každé větě opakuje slova omalovánky, moba, bez vkusu a dokonce pevně věří tomu, že to je argument. *15* Asi ti budu říkat TheQQQ. *15*
-
-
TheGGGay je prostě typickým modelem casuala odkojeného blockbustery, neměj mu to za zlé. I když je pravda, že ty jeho moba bláboly začínají nudit. Očividně má trošku mindrák. Možná to hrál a dostával hodně na pr*el. *15*
-
-
*15*
-
udajne mu decka ve skole duverne prezdivaj "first blood" *5*
-
-
-
Přestan kecat o MOBA hrách, už to je otravné... ty si nikdy žádnou mobu hru nehrál.
Taky některé hry nemusím a furt o nich nemelu jo. Vymysli si něco lepšího... *7*
Nebo ještě lépe zkus SMITE, no asi jen to no... hehe Orcs miust die Unchained je krapet přebarevnělé. I na mne. -
Lol, psat, ze ma hra dvojnasoubnou herni dobu, protoze to budes hrat 2x? Tak takhle silnej argument jsem jeste neslysel. *1*
Takze ta hra ma vlastne nadprumernou hraci dobu. omg *1* -
diky lidem jako ty, co tohle kupuji za plnou cenu v den vydani, jde herni prumysl do kytek. ale kdybych mel konzoli na ktere neni co hrat možna bych taky bral i tohle. ovšem koupa konzole sama o sobe je projev hlouposti
-
-
projevem hlouposti je tvá arogance, PC MATERD RACE zase určují co je dobré a co ne. LoL Táhní do WoWka
-
Až nastane v herním průmyslu znovu rok 1983, tak já beru popcorn, starou NES konzoli, zakoupenou celou sbírku s CoD a se zadostiučiněním si zatleskám. A gumám pošlu pozdrav se zdviženým prostředníčkem.
-
-
Mozek ti takhle zgumovatěl před a nebo až po tom, co si se zde registroval? *3*
-
-
Je ho názory se s registrací nezměnily, vygumovaný si sám. *4* Ty to moc dobře víš.
-
-
-
-
-
-
Pod nadpisem RECENZE singleplayeru jsem doufal v nejakou konecnou znamku a ne CEKANI na MP...Bud recenzuji SP a dam znamku nebo cekam na celou a RECENZUJI call of duty. Toto neni recenze.
-
-
Ale copak, věta v předposledním odstavci 'a singleplayerová kampaň by si při samostatném hodnocení po zásluze odnesla velice pěknou osmičku' pánovi nestačí?
-
-
Tam nedošel, přečetl verdikt a místo hodnocení "?". A jde se do diskuze :D
-
-
Nebreč a čti vole...
-
-
Napsat "Nové Call of Duty" hned do titulku je poměrně odvážné. Napsat o optimalizaci, že je perfektní je snad ještě horší. To recenzent hraje ještě na notebooku a bez problemů? Ehm..
Se zbytkem vice méně souhlasím, presto nejlepší kampaň a snahu o "přinést něco nového" do hratelnosti předvedl 3arch v Black Ops II.
Proč si v AW neůmžu zvolit zbraň / perk / exo skill / cokoli, co si chci vzít pro určitou misi? Proč ve hře nejsou nějaké lehké možnosti rozhodnutí? Protože by to pravděpodobně trvalo déle než 3 roky a 3archu na to stačil pouze rok. A že byla hra byla ve vývoji ony 3 roky? Ale prosím vás, vy tomu věříte? Je to jen další marketingový blábol a zdůvodnění, proč místo dvou značek CoD, budeme rok co rok dostávat 3 značky (něco od IW, něco od 3archu a něco od SH Games).
MP složka společně s Ghosts je to nejhorší, co se dá za poslední léta po netu hrát. Velmi špatně optimalizované, zalagované, opět žádné dedikované servery a stále to samé dokola. Nepřehledný interface ani neřeším. Nepomůže ani "snaha" o "inovaci" (špatně okopírovaný styl z Crysis a Titanfall) spojenou s exo obleky. Jak si to hráč má vyzkoušet a užít, když se trápí s nehoráznými lagy na 90% mapách? Bojuje hlavně sám proti sobě, aby hře za 1250 Kč dal ještě šanci, naivně počkal na patch a hned jí nevymazal z disku... Opět zklamání, ale objektivní kritiky se člověk skoro nedočká. Tahle série je jako parazit, už je v nás tak zakořeněná, že se vydávají s*ačky rok co rok a stejně to budeme kupovat.
4/10 (díky singlu), skutečná hodnota hry: 300-500 Kč (podle platformy). -
-
Muzu videt proc si to koupil? To ti nebylo jasny jak bude hra vypadat? Vzdyt je to furt stejna tupa strilecka, tezko rict pro koho Sohlasim s nazory nize ze se prakticky jedna o on rail strilecku.
-
-
Reaguji na recenzenta, který recenzuje přinejlepšim furt to samé každý rok a furt to dostává pozitivní ohlas.
-
-
-
"press x to pay respects" Myslím, že toto jednoznačně prokazuje, co je nove CoD za hru. *1*
Press x to feel sad....co na to jen říci.
*15* -
Exoskelet a wallhack sou super *14* (první COD se obrací v hrobě..)
-
-
btw ta warez-codex verze je otřesná asi ji vyreklamuju za reloaded *15*
-
Vieš čo je ale na celom tom exoskelete, mech suite a wallhacku super? Že designovo fungujú lepšie ako v celom titanfailu.
-
-
Ať si fungujou kde chtěj, jak chtěj, s mym postem to nesouvisí. Ale Titanfall sem nehrál, takže nemůžu soudit.
-
Ty jsi úplně mimo... zalez do díry čobolaku jseš chytrej jak tři dny starý pes a srovnávat Titanfall a cod který ho vykrádá boha
-
-
Tady se ti to dobře píše Veskoslave, v reálu bys dostal po paštěce a nasral si do slipů. *1*
-
-
Ale fakt je to on :D
Ja som uź dávnejśie písal, že je to schizofrenik. -
-
ty jseš tak clever uplný true detejktiv *15*
-
-
Komu ty tady tykáš psí výkale *1*
-
-
-
-
-
COD bylo dobre jen pokud se týkalo 2.sv.Ale musim říct ře tohle diky tomu SF nádechu mě celkem zaujalo.
-
Já nevim. Naposledy jsem z kategorie stříleček hrál modern warfare a byl jsem z toho tenkrát nadšenej. Pak už nic. Teď se mi zachtělo odpočinku od RPG a Warthunderu a zkusil jsem Black Ops I a II a taky nějaký ty pozdější modern warfare. No a na rovinu, takhle hloupoučký a pitomý hry jsem už dlouho nehrál. Nemá absolutně žádný smysl se singleplayerem prokousávat, je naprosto ubohej po všech stránkách mimo grafiky. Mulťák bude asi jiná káva, ten jsem nezkoušel.
-
Koukám že diskuze na games mají smysl číst jen do chvíle kdy mají max. 100 příspěvků, pak už se člověk jen prodírá marastem a osobními výpady. *6*
-
-
Nepochybně se shodeneme v tom, že diskuse je minimálně z drtivé většiny zaplněna pitomci, kteří i přes mnou nepochopenou averzi vůči této hře, nepotlačili svá údajná nezájmová střeva a mají potřebu k ní stejně blejt svoje básnický teoriie o jejím stavu a skládat zasírací ódy typu "nalezu do snu autorovi" . To se pak plní jedna radost.
-
-
Navíc tu hru nehráli a takový lidé by neměli mít právo cokoliv psát a ještě negativního. Takhle podáno. Napsal jsem právo no... to by bylo asi moc komunistické - tak možnost nebo by se měli učit chovat.
Potom taky uráží... některé články by měli být only registered. Psal jsem to předtím, ještě někde se nechává člověk urážet od anonymních přispěvatelů . Převážně. ? ne nenechává protože jim je odnato právo se vyjadřovat.
Registrovaný uživatel by měl být přeci něco více ne, nadřazen nad anonymním. Je mi líto ale musel jsem to takhle napsat. Mění nicky , unikají... sami sobě
Ted nic proti redakci ani Tiscali ( i když to je směřováno na ni) ten systém není nejlepší no. -
-
COD je mě putna ale řeknu ti jednu věc. Podle tebe bych si hru musel koupit za 1500 kč, zahrat si ji a potom nadávat že je to srajda..... a co bych tím dokázal ??? vubec nic. activision už by moje prachy měli = udělali by další dil uplně stejně srajdovej. Byl by to takovej super začarovanej kruh z kteroho by vyšel vždy vytězně Activision *7* skus se nad tím zamyslet
-
-
Koupil? kdo mluvil o koupi. Nebo na koho reaguješ... na He/he ne? tak sry
-
-
-
-
Hlavně neodsoudit diskuzi jen kvůli, pár trotlům co mají dlouhé... spíš krátké... vedení. Je třeba koukat i na ten zbytek... na těch pár statečných co píší, něco k článku k tématu.
Ignorovat ty... pepíky bez sebevědomí.
-