Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hopíci s puškama co po sobě střílí na 10 metrů.
    • http://www.youtube.com/watch?v=gCHQzk2okoc
    • Moderni valka pyco! Uz zadny polehavani v krovi!
      • leda tak pro retardy. *10*
      • *15*
        Tak doufám, že maji leserové kyje, to je taky budoucnost. *1*
  • Jako každej rok.. většina lidí si upirátí kampaň a děti dostanou hru pod stromeček.
    • Ani nahodou, tahle serie uz nekolik dilu nestoji ani za upirateni. Fakt nechapu kdo tohle hraje.
      • vzhledem k tomu kolik tohle IP vydelava tak predpokladam, ze to kupuji lide, kteri na to maji penize ;)
  • Mato1987
    Článok pozostavajúci z názvu a štyroch viet. BRAVÓ !
    • ...a videa, hlavně to video. To sedí s tím trailerem v názvu. Video je hlavní, když je to o videu.
  • Minimálně kampaň bude opět parádička.
    • Magister_Peditum
      Opět? Kdy byla v sérii CoD naposledy?
      • Vždy. Teda sám musím uznat, že z gardy moderně pojatých dílů zrovna Ghost měl teda kampaň nejslabší, což už bylo vidět a cítít dávno před vydáním a po něm se to jen potvrdilo. Sice dobrá myšlenka, ale nebylo to přesně ono, přestože vyloženě špatný to rozhodně taky nebylo. Série Modern warfare třetím dílem taky nenaplnila úplně osobní herní představy o potenciálu nastíněné třetí světové, ale jinak pořád kvalitka. Nejlíp to z poslední doby zatím rozhodně nejvíc nakopala Black ops série. AW se jeví na druhou stranu ale taky hodně slušně a slibně, už jenom kvůli nevyslovené imitující roli F. Poddřeváka. Já se rozhodně na kampaň těším. Zcela upřímně se mi nestalo, aby mě nějaký díl CoD kakastrofálně zklamal tak, že bych na něj házel kletby a k*rvy.
      • eStar
        CoD 1.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit