Přejít na výpis diskuzí
Call of Duty: Black Ops 2 vyjde 13. listopadu
1.5.2012 | Petr Poláček
76 příspěvků
-
Že čím víc dílů, tím víc CoD *4*
Ale abych jen nehejtoval, tak se mi naopak líbí čím víc CoD, tím víc $$ *14* (což je dobře, alespoň máme zaručené pokračování téhle suprové série! :))) -
copak by jsi rád..?
-
to mas jednoduchy, porad to samy kazdej rok beze zmeny, tupy koridorovy, pro masy, bez reality, dal a dal ladovani stejnyho za nehoraznou cenu pri stale kratsi hre. priste uz singl ocekavam tak na dve hodiny. platte zakaznici 60 dolaru. tahle serie je uz ted mrtva.
-
Lidi, musíte se už konečně vymáčknout, co PŘESNĚ vám na CoD sérii vadí. Je to ta epická akce, násilí (v jaké jiné hře můžete vystřílet ruské letiště plné nevinných lidí?), destrukce (v jaké jiné hře vám vývojáři dovolí zničit Eiffelovku?), lokace (podívali jste se snad v Battlefieldu či Medal of Honor do Prahy? I don't think so) nebo snad příběh (zápletka prostá - zabít Zakhaeva, Makarova, Dragoviche, Kravchenka, Steinera etc.)? Prostě už mi nějak musíte vysvětlit, proč dostává nejvíc hatu právě CoD série, a ne třeba takový Battlefield, Mass Effect, Medal of Honor... už ani nevim, jaké další série zmínit, protože do jakékoli herní diskuze se podívám, tam je hate jenom na Call of Duty. Feel free to react.
-
Doufám, že to bude lepší než to MW3, s chutí si to zahraji... =-)
-
jestli-že CoD stojí za starou belu, proč to teda lidi kupujou? Jen at si vydávaj. Je to stejný šílenství, jako když si lidi kupujou Fiata... jenom mě prosím neobtěžujte všude reklamou.
-
nebo upíři?
-
Zrovna Skyrim je jedna z posledních her, která mě napadne, když se řekne "kvalitní příběh". Zaklínače 2 teď hraju a to je úplně jiná liga.
Z válečných FPS nevim. Moc je nehraju, protože většina z nich je jen kalkul co podléhá trendům . Nějakou originalitu a to nejen v příběhu aby tam člověk pohledal. A neříkám, že FPSka nějakej super duper příběh potřebujou. Stačí i jednoduchá zápletka, která je dobře podaná aby ji hráč pochopil a měl dostatek motivace k hraní ale to se dneska nenosí. -
Na té homepage je akorát "your IP is blocked". Takže jsem byl ušetřen nehezkému pohledu *15* . Jsem zvědavej co tam daj tentokrát. UFO, cestování časem, nesmrtelnost (ikdyž, tak už tam je) nebo z toho nakonec vyleze film, kde akorát v menu klikneme jakou chceme obtížnost? *1*
No jedno vím jistě, tahle série už se na nohy nepostaví, takže mě její díly od MW2 berou obloukem. -
Fuj, zas ty hnusný rozplizlý textury.
-
bože....
-
Rank up! Brutal extream monster master admiral of the brutal monsters masters admirals persons in the universe of Chuck Norris reality, to the max!
-
Co, myslíte že tam bude ufo ???
-
your IP is blocked
-
Mluvíš mi z duše, kámo. *4*
-
Klidně můžeš napsat hry s lepšími příběhy, pokud máš čas a pokud se ti bude chtít. Ale zkus jen hry podobný CoDku, tedy akční válečné FPS, a ne žádný Skyrim nebo Zaklínače 2. Na to si můžete honit, až bude článek o třetím Zaklínači. *3*
-
Tě asi zmlátím, bo moje matka sleduje Ordinaci v růžové zahradě!! *1*
Ne, vážně. Taky nechápu, jak to někoho může bavit, protože ty seriály mi přijdou asi stejná zábava, jako se posadit mezi ty babky a poslouchat drby.
Ale CoD mě vždycky bavil, a i když je to furt dokola o tom samém, tak mě baví si raz za rok zastřílet na nových mapách a odreagovat se u toho. Já furt říkám, že CoD nebo Battlefiledy jsou o intenzivní akci a milionech vystřílených nábojnic a nevidím důvod na tom něco měnit. Komu se to nelíbí, ať to nehraje, ale divím se, že dokola diskutovat a psát ty samé nenávistné příspěvky do diskuzí, je baví....já být takovým odpůrcem stereotypu, tak bych to zabalil a nenavštěvoval ani ty diskuze o CoD. -
Už ste si předobjednali sběratelskou edici se speciálním "Movie experience" ovadačem?
Ten má levou analogovu páčku defaultně v horní poloze a pravej trigger je pořád stisklej na doraz. -
Klišé jak prase. Krom toho. Napadlo by to asi každýho, kdyby ten příběh byl vyprávěnej trochu normálním způsobem a ne záměrně nepřehlednýma, psychadelickýma, proepileptikynebezpečnýma předělama, který zakryjou demenci sebedementnějšího příběhu.
-
Nevim kdo se diva na serialy na nově, možna tak tetky a babky v duchodě, jestli na to koukaš, maš asi nějakou uchylku *1*
Nazev byl zveřejněn nedavno, byly jen spekulace jak se to bude jmenovat. Ale když se dělá ta samá hra v jinym kabatě pořad dokola, da se čekat jak se bude jmenovat, to neni sranda ale selsky rozum.