Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Phillios191
    Teď jsi mě dostal do kolen *1* *1* *1*
  • Stejně...nepřipadá to nikomu aspoň trochu srandovní že všichní ví jak se bude další díl hry jmenovat 1-2 roky před vydáním? *1* Cod je něco jako seriály na nově..ulice, ordinace v růžové zahradě..stojí to za hovno, je to nekonečný ale stejně se na to všichni dívají *1* *1*
  • Souhlasím.. kniha, film(byl by to propadák) - beru... Ale ve hře? Bum! výslech,, Bum začátek mise - záblesk výslech - záblesk,, zase ta mise ale úplně jinde...xPP Bylo to otravné a pitomé. Kazilo mi to dojem z celkového hraní - více film než hra(což už je klasika u CoDu).
  • jindra.veliky
    exkluzivni info:

hra pojede na znacne vylepsenem enginu ktery obsahne az 10 novych textur
    udajne nas ceka ten nejlepsi pribeh v serii cod s nejvice super momenty a spoustou vybuchu
    v multiplayeru budou nove killstreaky ktere budou uplne nejlepsi v cele serii
    perky budou mnohem vic cool nez v predeslych dilech
    ale co vic Black Ops 2 trhne rekord mezi ostatnimi hrami v poctu vybuchu za vterinu

CANT WAIT *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Mother_of_god
    Bože môj, to teraz v každej hre budú lietajúci droni ? Už je to všetko na jedno kopyto. Keby ste mi dali do jednej galérie fotky z viacerých hier, tak to nerozoznám...
  • Zapletka zajimava, kdyby to vydali jako knihu tak kupuju ale po herni strance to byla tragedie. *11*
  • Taky jsem cely netrpelivy. *2*
  • Naprosto souhlasím, alespoň mezi ostatními CoD tenhle příběh vyčnívá. Multiplayer mi v BO moc nesedl, ale singl je fakt super.
  • zíííííív *6* .. jako každý rok. Už se nemůžu dočkat dalších informací *7*
  • Izmæl
    Taky mě to ze začátku sralo, ale postupně přicházely nový a nový patche a updaty a i přes fakt, že instalovat je bylo otravný, tak potom to už bylo eňo ňuňo. Doteď si stojím za tím, že Black Ops má jeden z nejoriginálnějších dějů, co se týče počítačových her. No, řekněte, kolik z vás vědělo, že je Reznov po celou dobu mrtvej, hm?
  • Podle mě to jsou obrázky z traileru, proč by jinak ten třetí byl tak useknutý? Jo já vím, v poslední době v COD smysl nedává víc věcí.
  • Grifus
    CoD od Treyarchu? Nikdy vice - doted mam Black Ops nehratelny, to sekani a zaskuby, to je opravdu neco "exklusivniho".
    Ikdyz zombie mod funguje bezproblemu a rozhodne ma nemale kvality. Postavit hru jenom na nem, tak je koupe jasna volba...
  • Jazz
    Brrr, ta grafika... *11* *12*
  • Hlavně že mají nová letadýlka *1*
  • sugyn
    Jedno CoD kazdy pul rok pak se mrknout na TV Nova a clovek je hned spokojenejsi.
  • ALIENVIK
    Vsadim se že v pátek *11*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit