Přejít na výpis diskuzí
Call of Duty: Black Ops 2 vyjde 13. listopadu
1.5.2012 | Petr Poláček
76 příspěvků
-
Teď jsi mě dostal do kolen *1* *1* *1*
-
Stejně...nepřipadá to nikomu aspoň trochu srandovní že všichní ví jak se bude další díl hry jmenovat 1-2 roky před vydáním? *1* Cod je něco jako seriály na nově..ulice, ordinace v růžové zahradě..stojí to za hovno, je to nekonečný ale stejně se na to všichni dívají *1* *1*
-
Souhlasím.. kniha, film(byl by to propadák) - beru... Ale ve hře? Bum! výslech,, Bum začátek mise - záblesk výslech - záblesk,, zase ta mise ale úplně jinde...xPP Bylo to otravné a pitomé. Kazilo mi to dojem z celkového hraní - více film než hra(což už je klasika u CoDu).
-
exkluzivni info:
hra pojede na znacne vylepsenem enginu ktery obsahne az 10 novych textur
udajne nas ceka ten nejlepsi pribeh v serii cod s nejvice super momenty a spoustou vybuchu
v multiplayeru budou nove killstreaky ktere budou uplne nejlepsi v cele serii
perky budou mnohem vic cool nez v predeslych dilech
ale co vic Black Ops 2 trhne rekord mezi ostatnimi hrami v poctu vybuchu za vterinu
CANT WAIT *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Bože môj, to teraz v každej hre budú lietajúci droni ? Už je to všetko na jedno kopyto. Keby ste mi dali do jednej galérie fotky z viacerých hier, tak to nerozoznám...
-
Zapletka zajimava, kdyby to vydali jako knihu tak kupuju ale po herni strance to byla tragedie. *11*
-
Taky jsem cely netrpelivy. *2*
-
Naprosto souhlasím, alespoň mezi ostatními CoD tenhle příběh vyčnívá. Multiplayer mi v BO moc nesedl, ale singl je fakt super.
-
zíííííív *6* .. jako každý rok. Už se nemůžu dočkat dalších informací *7*
-
Taky mě to ze začátku sralo, ale postupně přicházely nový a nový patche a updaty a i přes fakt, že instalovat je bylo otravný, tak potom to už bylo eňo ňuňo. Doteď si stojím za tím, že Black Ops má jeden z nejoriginálnějších dějů, co se týče počítačových her. No, řekněte, kolik z vás vědělo, že je
Reznov po celou dobu mrtvej , hm? -
Podle mě to jsou obrázky z traileru, proč by jinak ten třetí byl tak useknutý? Jo já vím, v poslední době v COD smysl nedává víc věcí.
-
CoD od Treyarchu? Nikdy vice - doted mam Black Ops nehratelny, to sekani a zaskuby, to je opravdu neco "exklusivniho".
Ikdyz zombie mod funguje bezproblemu a rozhodne ma nemale kvality. Postavit hru jenom na nem, tak je koupe jasna volba... -
Brrr, ta grafika... *11* *12*
-
Hlavně že mají nová letadýlka *1*
-
Jedno CoD kazdy pul rok pak se mrknout na TV Nova a clovek je hned spokojenejsi.
-
Vsadim se že v pátek *11*