Přejít na výpis diskuzí
Call of Duty: Black Ops III - recenze
13.11.2015 | Daniel Kremser
140 příspěvků
-
Multiplayer je super :)
-
Zajímavá logika. Teď to teda stáhneš a stanovíš si cenu na 10E... :-))) No, nicméně, uznávám že 1700 za CoD je na céčkový akční film příliš.
-
čórka
-
Opravdu nejsem fanda, ale rád si to zahraji. Stejně jako každý rok. Člověk jako já potřebuje nějakou zběsilou střílečku tohoto typu. Ale máš pravdu - koupím to ve slevě za 10 E za 2 roky z G2A jako každý díl. Chci za to dát tolik, jakou to má skutečně hodnotu. Krom toho... ten singl je taky patlanina všeho dohromady a někdy to ani nedávalo smysl.
-
Hehahah ještě že ghráli na PS4 jinak hodnocení překvapilo lol... čekal jsem aspon tu 7! *12*
-
Ale no ták vždyt to jako správný poslušný fanoušek koupíš, s příslibem "příště bude lépe" jen se nedělej *14* *5*
-
Předpokládám, že tady se spíše shlukují PC hráči. Takže info pro ně.
-
Zrovna dneska jsem to na PC dohrál a musím říct, že to na těch 6/10 skutečně je. Multiplayer a Zombíci jsou celkem ještě "OK", ale ten Singleplayer... Mě by zajímalo jestli vývojáři znají slovo optimalizace. Nejspíše o ní nikdy neslyšeli. Tak brutální FPS dropy jsem ve hře dlouho neměl. Poslední misi jsem musel hrát 2 hodiny, abych se doslova "prokousal" k titulkům. 10 sekund to jede krásně nad 60 FPS při největší zátěži, jako je prach, všude se střílí, vybuchují auta a warmaschiny a náhle záseky na 3 - 4 sekundy a tak to jelo stále u některých misí dokola. Závidím sám sobě svou trpělivost. A to splňuji všechny doporučené požadavky. Nepomohlo ani snížit nastavení. Pokud to takhle půjde dál, tak Call of Duty skutečně čeká Černá Budoucnost. Stejně jako Motto této hry... No tento rok mě kluci zklamali, tak snad příští rok bude druhá světová a napraví si aspoň trochu reputaci. I přes to všechno...to šlo. Nenudil jsem se. Konec konců 6/10 je nadprůměrná hra.
-
Vím, že CoD je kategorie sama pro sebe, ale dát Black Ops III nižší známku jak opravdu příšerným koridorovým Ghosts?! Sérii Black Ops, která se na rozdíl od dílů zbylých dvou studií nebojí inovací a jde hráčům naproti? Nevím, co hrál pan redaktor, ale já se u singlu velmi dobře bavil, nikdy mi nepřišlo, že by mě hra nutila do kooperace s více lidmi, kampaň jsem rozhodně za 5,5 hodiny hotovou neměl (podle HowLongToBeat.com má BO3 snad nejdelší kampaň z celé série), mise jsem nemohl jet v libovolném pořadí, ale stejně jako u všech CoDů lineárně jednu po druhé s možností spustit jednotlivé již odehrané mise, a ani na žádný bug jsem při hře nenarazil. Jinak pan redaktor si možná stěžuje na absurditu příběhu, ale POZOR SPOILER SPOILER SPOILER (já vás varoval), skutečný děj je pouze 1. a snad i 2. mise, zbytek je už pouze "sen" umírajícího hrdiny umocněný DNI. KONEC SPOILERU. Přiznávám, že tuhle "recenzi" jsem dočíst nezvládl, ale podle toho kusu, co jsem tu přetrpěl za sebe mohu dát doporučení, ať si hru raději každý vyzkouší sám a nevěří těm bludům, které se tu pan Kremser snaží šířit.
-
Tak dufam, ze nikto si nekupuje CoD koli singleplayeru.
-
40 fps
-
recenzovana verze je ps4
-
Nezaslouží. hlavně za tu totálně zprasenou optimalizaci!
-
Nejlepší multiplayer tohohle roku. Kampaň je slabota, to beru.
-
Tobě už to nebude stát ani za peníze *15*
-
rly? 6/10 jen za to že je to cod? ta hra si zaslouží mnohem víc *7*
-
5/10 je reál
-
5h kampaň? A já už to sosám 2 dny a 2 hodiny a ještě mi kousek zbývá :D Původně jsem to ani nechtěl zkoušet, ale není co hrát, vychází samé ptákoviny a střílečky vůbec (krom hnusně vypadajícího Fallouta :D), tak jsem se nechal ukecat ještě, ale příští rok jestli budou zase tradičně špatné ohlasy, tak už mi to nebude stát ani za zadarmo.
-
Zasloužená 6