Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947
    Joo přesně táák *3*
  • Jacku ale IW engine, který nyní používají a byl poprvé použit v COD2 a ta je z roku 2005. Z původního ID Techu má jen jádro. Je to jiný engine. :-P
  • nightborne
    Svatý ghráli?
  • Zrzzek
    Kuchyň broky!
  • Neotravuj, nepíchači. Co máte vocasové jako ty furt s těma číslama? Čteš vůbec recenzi jako takovou?
  • Prostě nechápu, proč se převážně recenzují konzolové verze stříleček u sérií, které vyrostly na PC. Už jen z principu. A ano, ta hra je neoptimalizovaný paskvil (na PC) a za to primárně strhávejte hodnocení. Konzolisté mají ten "svůj" standard za 2 klacky.
  • Stormangels
    Mě se celkem libi ten Zombie mod, jedinej duvod proč bych to max za 500Kč koupil.
  • Taky nechápu jak někdo může hrát nebo recenzovat střílečku na gamepadu :D Příště prosím plošinovku na volantu :)
  • Můžete laskavě recenzovat aspoň střílečky jako PC verze her? Tam byste zjistili, že Treyarch se aspoň snaží INOVOVAT kampaň a daří se mu to. Coop pro 4 hráče a systém odemykání všeho možného za plnění challenges je dobrá motivace, zahrát si jednotlivé levely znova, ať už sám nebo s kamarády. I několikrát. Už to není takový koridor, pár misí lze projít "stealth" atd... Hra si zaslouží plusové body i za tento krok.
    Ale co je opravdu nepochopitelné, je prostý fakt, že s miliardovým rozpočtem Activisionu, nejsou vývojáři schopní udělat optimalizovanou hru na PC. Je to jen další ubohý konzolový port. Za to si tento díl zaslouží maximálně 5/10. Tedy né za to, že 3arch inovuje singleplayer a zombie mód, ale za to, že je to na našlapaných mašinách skoro nehratelný š*t. *7*
  • Mart9
    COD 2 mapa Kuchyň na Gameparku. To byla top pařba *3*
  • Co to je ghrali?
  • Jack1947
    Predátore ale COD1 je z roku 2002 a má engine z Q3 arena to je z roku 2000 *1*
  • To je prostě když lamy vezmou 10 let starý dx9 engine a začnou na to v průběhu let rok co rok patlat další věci, vznikne z toho akorát hrozný a problémový bordel, já to prostě nechápu, to je tak těžký si koupit nebo udělat nový engine? S jejich finančníma možnostma? Jsou to ubožáci, celý podělaný Activision.
  • jj vypadá to na VRAM, jsem zvědavý kdy se objeví patch
  • Takze vidim, ze COD3 stoji celkem za houby, tak co je ted slusna strilecka na odreagovani (single player?).
  • Jako největší hater CoD jsem si to kvůli slevě koupil a nelituji. Multiplayer jsem sice lamka (holt BF základy), ale SP/zombie je v kooperaci nehorázně záživný zážitek. Za mne 7/10, ne-li více.
  • Mám podezření, že to je VRAM. Ta hra neumí pracovat s pamětí grafické karty a občas si musí pomoci RAMkou. Taky tam možná mají nějaký menší memory leak. Jako ve F4. Zkuste tu hru nechat běžet třeba 12 hodin v kuse. Třebas jen v menu. Garantuju, že spadne (Stalo se mi to když jsem ji zapomněl vypnout a šel do práce). Out of memory a nazdar.

Dneska ty hry to se nedá hrát. Vývojáři naprosto kašlou na jakoukoliv optimalizaci. To je samej framework, balast a člověk aby měl superpočítač.
  • oktavius66
    Pokud chtějí za PS3 verzi 1200, která obsahuje pouze Multiplayer, tak ten Singleplayer asi moc velkou cenu nemá. Takže Nejspíše to asi má fakt nízkou cenu *1* ...
  • Před pár dny už vyšel první fix, cpu fix který opravuje zátěž procáku a zamezuje dropům nebo co.. ale těch fixů bude tradičně u Cod víc, hodně asi pomůže ramfix jako u Ghost tenkrát, který taky bral nesmyslně hodně.
  • Chidlink
    No 6/10 se mě zdá nějak moc. Tím chcete říct že je hra lehce nadprůměrná ? 5/10 by jí slušelo více.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit