Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Codpad.
    • Ty vole si ma dostal do KOLIEN :D
      Ďakujem za zlepsienia Dňa :D

že: - cODPAD

:D :D
      • Není zač, taky mě to pobavilo, když mě to napadlo, tak jsem to sem musel napsat :) Ještě mě napadlo něco, co se rýmuje s jedním slovem končícím na "pad", ale cenzura tiscali by zuřila :D
  • MARTASLJ19
    Kampaň - 3/10
    • Multiplayer 9/10
    • To jaké vůbec ne, vůbec s tebou nesouhlasím. Kde jsi nabral tohle hodnocení? Tohle je šíleně přestřelené, teď už můj příspěvek čte jen jeden člověk z deseti takže chci říct že to je za jeden z deseti. Proč, protože je to to samé každý rok a lidi to kupují a vůbec to nedokážu pochopit.
  • Lukass
    Nejlepsi je zbran co sama zameruje. To mluvi za vse, se divim ze sme jeste nikde necetli: Prvni simpanz dokazal dohral Call of Duty za 5 hodin :-)
    • Draken69CZ
      Si to kup a dohraj článku se jistě brzo dočkáme *15*
      • Lukass
        TY ses nemocnej? Uz jednou sem ti psal at na me neragujes ale ty musis stejne u kazdyho myho prispevku zvracet radoby chytry reci.... Fakt nevim, je to tak tezky???
        • On je trošku opožděný, všímám že tu s ním má problém víc lidí. Už aby tu zavedli ignoraci uživatelů.
    • PreidaQ
      Ty jsi asi nikdy nehrál stará FPSka Aliens vs. Predator, co?
      • I se smartgunem jsi v AvP mohl dostat od Alienů pěkně naprdel a hlavně tam ta zbraň měla svůj účel, narozdíl od tupého CoD, kde podobný kousek pleskli, jen aby to bylo co nejvíc kůůůůl.
  • IGN 9,2 amazing *15*
    • Dívej se na hodnocení od čtenářů - 7, Ale i tohle je v tomto případě stále přestřelené.:D
    • Recenze pro PC stále v nedohlednu. Podotýkám, že nevěřím tomu, že tam probíhají nějaké přímé platby. Je otázka, jak kvalifikovat nepřímá plnění typu pozvání na gamesplaye před vydáním, objednávky inzerce apod., ale do toho se pouštět nebudu, protože bych spekuloval. Ale že se záměrně zdržují recenze na PC verzi Call of Duty: Black Ops III. je úplně očividné, stejně jako je očividné, že je to kvůli tomu, že hra byla vydána v otřesném technickém stavu, a než by recenzenti spotřebitelům podali pravdivou informaci o tom, co vydavatel vyvrhl na trh, tak jim raději nedají žádnou. A lidi to tím pádem kupujou, protože, duh, kdyby s tou hrou bylo něco v nepořádku, tak by jim lidi, na které spoléhají, přeci dali včas echo.

Ne, nedali.
      • To je uplně jednoduchý, recenzenti obdrželi převážně PS4 verzi. PC verze nebyla k dispozici, zmiňoval to autor myslím na doupě. Kdo chce recenzovat na PC si hru musí obstarat sám.
        Ten kdo v dnešní době kupuje hry v launchi dělá to na vlastní riziko a pokud budou lidi stále slepě předobjednávat budou s.ačky vycházet vesele dál. *6*
        • A kdo už jinej než recenzenti by to riziko měl podstupovat? Zvláště u podobných AAA her, které se prodávají za vysokou cenu a jejichž PR kampaně stojí desítky milionů dolarů? Boha jeho, to je přece jasný, že rozdávali jen PS4, proč by taky rozdávali něco, co je rozbitý? Tam je naopak zájem na tom, aby bylo ticho po pěšině a lidi to kupovali naslepo.

S předobjednávkama zcela souhlasím. To je mor největší.
      • on ješte dneska nekdo hraje na pc? *8* *1* *7*
        • Počítám že po letošním dílů bude PC hráčů CoD zase o něco míň, za mě by to na PC mohli v klidu odpískat. Technická stránka hry naprosto tristní, ratata bum prásk MP, singl výsměch. No možná ten zombie mod?! Takový herní potrat, no. *6*
        • Přesně tak, 30 FPS filmovému zážitku na konzolích se nic nevyrovná.
  • 5/10 je reál
    • Neotravuj, nepíchači. Co máte vocasové jako ty furt s těma číslama? Čteš vůbec recenzi jako takovou?
      • já to hraju tak že vím co píšu ty nepíchači
        • Zavři hubu ty zas**nej buze**nte. Ve světě také katastrofy, ale hlavně že ty máš svojí posr**ou hru. Drž už radši den hubu a krok.
          • ale ale, tak uklidníme se, né, tady nějakému Dark Souls playerovi ruply nervy..žádný důvod k nadávkám na někoho, kdo hraje CoD a je schopen jej spravedlivě ohodnotit číselně..trochu nelogicky na něj útočíš kvůli bodovému hodnocení, nejsi ty nějakej lover CoDka? jako jak jinak by jsi si to představoval, hm?
            • Co to meleš, ty potrate? Útočím na něj, protože bodové hodnocení je nesmysl a nevypovídá naprosto o ničem. Příště si přečtil, co píšu, než si otevřeš tlamu. CoD nehraju.
  • oktavius66
    Zrovna dneska jsem to na PC dohrál a musím říct, že to na těch 6/10 skutečně je. Multiplayer a Zombíci jsou celkem ještě "OK", ale ten Singleplayer... Mě by zajímalo jestli vývojáři znají slovo optimalizace. Nejspíše o ní nikdy neslyšeli. Tak brutální FPS dropy jsem ve hře dlouho neměl. Poslední misi jsem musel hrát 2 hodiny, abych se doslova "prokousal" k titulkům. 10 sekund to jede krásně nad 60 FPS při největší zátěži, jako je prach, všude se střílí, vybuchují auta a warmaschiny a náhle záseky na 3 - 4 sekundy a tak to jelo stále u některých misí dokola. Závidím sám sobě svou trpělivost. A to splňuji všechny doporučené požadavky. Nepomohlo ani snížit nastavení. Pokud to takhle půjde dál, tak Call of Duty skutečně čeká Černá Budoucnost. Stejně jako Motto této hry... No tento rok mě kluci zklamali, tak snad příští rok bude druhá světová a napraví si aspoň trochu reputaci. I přes to všechno...to šlo. Nenudil jsem se. Konec konců 6/10 je nadprůměrná hra.
    • Memory leak. Koridorovka s tuctovou grafikou, nulovou fyzikou a desktrukci dokáže zdecimovat i 16GB RAM a GTX 980Ti k tomu. Treyarch se evidentně rozhodli že v tom Batmana nenechají samotného a vyšlou do světa další sr.goru. V tomhle stavu ani zadarmo. *6*
    • Mám podezření, že to je VRAM. Ta hra neumí pracovat s pamětí grafické karty a občas si musí pomoci RAMkou. Taky tam možná mají nějaký menší memory leak. Jako ve F4. Zkuste tu hru nechat běžet třeba 12 hodin v kuse. Třebas jen v menu. Garantuju, že spadne (Stalo se mi to když jsem ji zapomněl vypnout a šel do práce). Out of memory a nazdar.

Dneska ty hry to se nedá hrát. Vývojáři naprosto kašlou na jakoukoliv optimalizaci. To je samej framework, balast a člověk aby měl superpočítač.
      • oktavius66
        S nejvyšší pravděpodobností bych to také viděl na paměť. Mám 8 GB RAM a grafika má 3 Gb VRAM, prostě to nestačí... Přitom ta grafika nevypadá nijak extrémně dobře, je to koridor jako prase a málokdy je otevřenější bojiště. Divné je to, že mi to právě v těch otevřených prostorech jelo někdy lépe než v těch uzavřených. Je to sviňárna.
      • jj vypadá to na VRAM, jsem zvědavý kdy se objeví patch
        • To je prostě když lamy vezmou 10 let starý dx9 engine a začnou na to v průběhu let rok co rok patlat další věci, vznikne z toho akorát hrozný a problémový bordel, já to prostě nechápu, to je tak těžký si koupit nebo udělat nový engine? S jejich finančníma možnostma? Jsou to ubožáci, celý podělaný Activision.
          • Jacku ale IW engine, který nyní používají a byl poprvé použit v COD2 a ta je z roku 2005. Z původního ID Techu má jen jádro. Je to jiný engine. :-P
            • No, nebezi na stejne bazi, no.
            • Jack1947
              Běží na stejné bázi to jsou ale mi výmluvy *7*
          • Jack1947
            Predátore ale COD1 je z roku 2002 a má engine z Q3 arena to je z roku 2000 *1*
    • Jack1947
      Ale no ták vždyt to jako správný poslušný fanoušek koupíš, s příslibem "příště bude lépe" jen se nedělej *14* *5*
      • oktavius66
        Opravdu nejsem fanda, ale rád si to zahraji. Stejně jako každý rok. Člověk jako já potřebuje nějakou zběsilou střílečku tohoto typu. Ale máš pravdu - koupím to ve slevě za 10 E za 2 roky z G2A jako každý díl. Chci za to dát tolik, jakou to má skutečně hodnotu. Krom toho... ten singl je taky patlanina všeho dohromady a někdy to ani nedávalo smysl.
        • archie777
          Zajímavá logika. Teď to teda stáhneš a stanovíš si cenu na 10E... :-))) No, nicméně, uznávám že 1700 za CoD je na céčkový akční film příliš.
          • oktavius66
            Pokud chtějí za PS3 verzi 1200, která obsahuje pouze Multiplayer, tak ten Singleplayer asi moc velkou cenu nemá. Takže Nejspíše to asi má fakt nízkou cenu *1* ...
  • Chidlink
    No 6/10 se mě zdá nějak moc. Tím chcete říct že je hra lehce nadprůměrná ? 5/10 by jí slušelo více.
  • kdy byude recenze na fallout 4. ta hra je takovej fail, odpad roku
  • Jsem rád že jsem to nekoupil

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit