Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Takze vidim, ze COD3 stoji celkem za houby, tak co je ted slusna strilecka na odreagovani (single player?).
    • Serious Sam trilogie
    • jeanczarny
      Blood Dragon
    • Na odreagovaní? Shadow warrior.
  • Mart9
    COD 2 mapa Kuchyň na Gameparku. To byla top pařba *3*
    • Zrzzek
      Kuchyň broky!
      • Mart9
        jj, jedině kuchyň broky! Jsem úplně zapomněl, že existovala i normální *2*
  • Víte co je na tom nejvíce smutné ? Že se to řádně pořád prodává a to taky neznám nikoho v okolí co nové díly by zajímali...já to prostě nechápu, zřejmě sem chodí těch 5% lidí co to nenávidí :D
    • Zrzzek
      Ono se to spíš prodává západněji od nás... Přece jen je tamější publikum více konzumní a cena pro ně není až tolik rozhodující...
  • Stormangels
    Mě se celkem libi ten Zombie mod, jedinej duvod proč bych to max za 500Kč koupil.
    • V době kdy bude BO3 stát 500,- už budou všichni ostatní hrát Zombie mod v BO5, takže nedoporučuji. Leda že bys našel pár kumpánů do party kteří budou ochotni čekat stejně dlouho jako ty. *5*
  • Danieli máš tam hrozně moc pravopisných chyb a nesmyslů, prosím opravit, ale jinak díky za recenzi. Je krásně vidět, kam dnešní "průmysl" směřuje. Naštěstí ale stále existují hry, které nejsou průmyslem, ale opravdovými hrami. Amerika nad tím samozřejmě zatleská, protože hlavu a patu k tomu nepotřebují, hlavně ty vejbuchy a ratatatatata!!! Hodnocení Metacritic 82/100 je hodně úsměvné.
  • Luckiller
    Recenze slušná. Korektura mizerná *16*
  • Před pár dny už vyšel první fix, cpu fix který opravuje zátěž procáku a zamezuje dropům nebo co.. ale těch fixů bude tradičně u Cod víc, hodně asi pomůže ramfix jako u Ghost tenkrát, který taky bral nesmyslně hodně.
  • tomekbobek
    Přijde mi to jako včera, kdy vycházel advanced warfare *15*
  • "Multiplayer naštěstí stojí na totožných principech jako v předchozích dílech, funguje na výbornou a hráče zabaví na mnoho hodin, přestože nepřináší nic zásadně nového. Nakonec jde o jediný důvod, proč letos Call of Duty hrát."...Vždyť ano, stačí jeden jediný důvod, a to je multiplayer. Kvůli tomu si přece všichni COD kupují. O tom je celá tato série. Ti co chtějí single, ti si ho stáhnou, zahrají si pár hodin a tím to končí. A mimochodem multiplayer je v Blops 3 velmi povedený, skvělé mapy, zbraně, systém postupu a odemykání a na COD hru velmi mnoho herního obsahu. Je zbytečné se stále ohlížet zpět do minulosti, které díly byly nejlepší. Ghosts(prázdnota) i Advanced Warfare(skákání slepic na dvorku) byly velmi špatné a můžeme být rádi, že tu máme aktuální díl, který je naopak velmi dobrý a zábavný.
    • Máš pravdu, singlplayer je jen taková oddychovka od multiplayeru... Jinak multak je totální pecka!
    • Jack1947
      -----
  • Llour
    Zasloužená 6

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit