Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Můžete laskavě recenzovat aspoň střílečky jako PC verze her? Tam byste zjistili, že Treyarch se aspoň snaží INOVOVAT kampaň a daří se mu to. Coop pro 4 hráče a systém odemykání všeho možného za plnění challenges je dobrá motivace, zahrát si jednotlivé levely znova, ať už sám nebo s kamarády. I několikrát. Už to není takový koridor, pár misí lze projít "stealth" atd... Hra si zaslouží plusové body i za tento krok.
    Ale co je opravdu nepochopitelné, je prostý fakt, že s miliardovým rozpočtem Activisionu, nejsou vývojáři schopní udělat optimalizovanou hru na PC. Je to jen další ubohý konzolový port. Za to si tento díl zaslouží maximálně 5/10. Tedy né za to, že 3arch inovuje singleplayer a zombie mód, ale za to, že je to na našlapaných mašinách skoro nehratelný š*t. *7*
    • Taky nechápu jak někdo může hrát nebo recenzovat střílečku na gamepadu :D Příště prosím plošinovku na volantu :)
      • Mas pocit, ze na mysi, se ta kampan nahle stane zcela bajecnou a hra dostane 9/10?
        • Ne,ale musím se ho naobranu zastat, že Split Screen mě mile potěšil, i když nevím jak jede v tomto mizerném stavu. Ale je to dobré pro ty, co nechcou konzoli, ovšem když se sejde pár kamošů či se staví kamoš, tak si můžete spolu zahrát a nemusí tupě čučet na to, jak hraješ jen ty *3* Možnost Split Screen bych přidal do každé hry, která ji má na konzoli *5*
  • Prvy krat som hral cod. Singl som ani nezapol ani ma nezaujímajú veci ktore prejdem za 10 20 hod. Mp je super a viac mi netreba. Kto chce singel nech si kúpi MGS. Naj fps multak na ps4. Ja by som chcel len multak v takej kvalite ale vacsi rozsah máp. Singel nech si daju osobitne. Skoda ze to spájajú potom to dostáva zle hodnotenia.
    • Jack1947
      I když když jsem ho viděl v Replay tak mně docela nalákalo i ty zombíci celkem ujdou hmm... ale ta ooppmtilizace zmršená se odpustit jen tak nedá kde bysme pak byli. *3*
  • Jack1947
    Minule to bylo např lepší protože se jednalo o codaře ale tentokrát to zas měli patlalové takže to tak i dopadlo. 10gb ram málo lol. *7* *15*

No vyšel další patch kteý asi sotva opraví zmršenou neoptimilizaci.
    • Můžeš svoji myšlenku nějak rozvést?
      • iw vs naka banda namezdnych delniku kodu
        • Jack1947
          ASi tak no... *7*
      • Jack1947
        Střídají se každé 2roky dva týmy (resopk rok) jedni jsou mrviči a druzí to myslí víc vážně letos to dostali mrviči co na tom mám víc rozvádět?

Hamba všem kdo tohle koupily a nechají si tak sráát dobrovolně na květák.
        • Týmy jsou tři - Infinity Ward, Sledgehammer Games a Treyarch a vývojový cyklus je tříletý. Minule (Advanced Warfare) to žádní CoDaři nedělali, byl to první díl, který v Sledgehammer Games dělali sami, Treyarch dělá CoD už 10 let a každý díl je lepší, jak ten předchozí, naproti tomu poslední dva díly od IW stály za pendrek.
          • B.o.b
            Taky dobrý vědět je že Infinity Ward, který dělali Call of Duty 1,2 a Modern Warfare 1,2 nejsou stejní lidi co dělali Modern Warfare 3 a Ghosts.
            • Taky ty 4 díly od Infinity Ward jsou jediné které mě Vždycky v té době co vyšly dostaly a byly fakt dobré myslím po singl stránce.
            • Pravda.
  • /Xbox one/ Hledám nějaký lidi do týmu se skillem když tak si mě přidejte nick Sailedbiscuit9
  • Asharak
    4/10 would hype again *5*
  • Zdravím,mám problém se spuštěním hry na ps4 ve dvou hráčích na jedné obrazovce.Na začátku to dá možnost přidat druhého hráče.Toto potvrdíme a dá nám to možnost rozdělení obrazovky-píše to něco jako disband.....,a to potvrdíme taky a toho druhého hráče to hned vyhodí.Nemůžeme přijít na to proč??Neporadí někdo zkušený co stím??Díky moc Iva
  • rly? 6/10 jen za to že je to cod? ta hra si zaslouží mnohem víc *7*
    • oktavius66
      Nezaslouží. hlavně za tu totálně zprasenou optimalizaci!
      • recenzovana verze je ps4
        • Prostě nechápu, proč se převážně recenzují konzolové verze stříleček u sérií, které vyrostly na PC. Už jen z principu. A ano, ta hra je neoptimalizovaný paskvil (na PC) a za to primárně strhávejte hodnocení. Konzolisté mají ten "svůj" standard za 2 klacky.
          • souhlas bratře..díky konzolím dnešní střílečky jsou furt to samé casual hraní bez výzev..aby si je mohlo zahrát i děcko a aby nepotřebovalo skill v ovládání přes gamepady..
        • oktavius66
          Předpokládám, že tady se spíše shlukují PC hráči. Takže info pro ně.
        • Vojta_Ilavsky
          40 fps
  • Kozy
    Nejlepší multiplayer tohohle roku. Kampaň je slabota, to beru.
  • To sme celý čas vedeli... Treyarch bol vždy majster multiplayeru, a dôkazom toho je to že všetky ich hry sú ešte živé a plné hráčov, narozdiel od Infinity Wardu ktorých hry sú mŕtve a plné hackerov/modderov.
  • CoD se každym rokem zlepšuje (grafika, pribeh, hratelnost). Už to není jen koridor kde je nekonečný spawn nepratel dokud neprojdete danym bodem jako kdysi v Modern warfare. Mapy jsou vetší, daji se vyčistit od nepratel atd. Takže tohle nizke hodnocení je trochu gol do vlastni branky.
    • *2*
    • ArmanonAnrak
      A kolik bodů bys dál Call of duty Black ops III ???
      • nehrál jsem to ale asi 8/10 možná 7
      • Dal by max

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit