Přejít na výpis diskuzí
Call of Duty: Black Ops III - recenze
13.11.2015 | Daniel Kremser
140 příspěvků
-
myslim ze last gen verze nemaji ceho litovat. Nedostali singleplayer ( jestli se ten soubor misi da tak nazvat )
-
Black ops 2 bol odpad singleplayer ,ale toto prekonalo očákavanie pribeh nula , napínavosť a zážitok nula a ten koniec proste psycho - sci-fi - vyhánanie ďiabla no hnus
-
Tak dufam, ze nikto si nekupuje CoD koli singleplayeru.
-
Vím, že CoD je kategorie sama pro sebe, ale dát Black Ops III nižší známku jak opravdu příšerným koridorovým Ghosts?! Sérii Black Ops, která se na rozdíl od dílů zbylých dvou studií nebojí inovací a jde hráčům naproti? Nevím, co hrál pan redaktor, ale já se u singlu velmi dobře bavil, nikdy mi nepřišlo, že by mě hra nutila do kooperace s více lidmi, kampaň jsem rozhodně za 5,5 hodiny hotovou neměl (podle HowLongToBeat.com má BO3 snad nejdelší kampaň z celé série), mise jsem nemohl jet v libovolném pořadí, ale stejně jako u všech CoDů lineárně jednu po druhé s možností spustit jednotlivé již odehrané mise, a ani na žádný bug jsem při hře nenarazil. Jinak pan redaktor si možná stěžuje na absurditu příběhu, ale POZOR SPOILER SPOILER SPOILER (já vás varoval), skutečný děj je pouze 1. a snad i 2. mise, zbytek je už pouze "sen" umírajícího hrdiny umocněný DNI. KONEC SPOILERU. Přiznávám, že tuhle "recenzi" jsem dočíst nezvládl, ale podle toho kusu, co jsem tu přetrpěl za sebe mohu dát doporučení, ať si hru raději každý vyzkouší sám a nevěří těm bludům, které se tu pan Kremser snaží šířit.
-
Hehahah ještě že ghráli na PS4 jinak hodnocení překvapilo lol... čekal jsem aspon tu 7! *12*
-
-
Co to je ghrali?
-
-
Svatý ghráli?
-
-
Joo přesně táák *3*
-
-
-
čórka
-
-
Zdravím dostal jsem COD Black ops 3 na vánoce a nabízí se mi jen hrani Zombie. Je to normální? Pusti me to dál když ji dohraju ? ?
-
-
Ahoj.Prisiel si na nieco?Mne robi to iste...
-
-
No Treyarch robil vzdy tie Bckovejsie verzie CoDu, teda oproti Infinity Wardu. Toto je ale fakt bieda. Uz ani ten pocit z akcie nieje taky ze by ma zaujimalo co bude dalej. Dokonca opustili, aspon zo zaciatku, aj tu americku nacionalisticku atmosferu. No a technologicky to je zle. To ze by bola poslabsia grafika by ani tak nevadilo ale obraz je divne trhany a je jedno ci je zapnuty vsync alebo nie. Celkovo sa na to dost blbo pozera, teda ked je to v pohybe. Inak samotne prostredia niesu najhorsie a da sa na to pozerat aj ked dnes to uz nieje ziadna spicka. Ale myslim ze nebudem daleko od pravdy ked poviem ze toto sa koli SP neoplati ani upiratit a nie este kupit. A kupovat to koli MP? Ved tu maju hraci kopec predchadzajucich CoDov a dlasie hry (BF3/BF4 a ine).
-
-
To, že IW byli kvalitativně vedoucí studio CoD už pár let neplatí. Modern Warfare 3 bylo v nejlepším případě slabé a nudné a Ghosts bylo už naprosto příšerné, hotový výsměch a plivanec do tváře hráčům. Advanced Warfare jsem nehrál, ale série Black Ops je díl od dílu lepší a je vidět, že se Treyarch opravdu snaží. Všichni si tu stěžujete na technický stav hry, ale já jsem za celou hru na žádný významný problém nenarazil, hrál jsem s externí grafikou na 4 roky starém laptopu ve FHD na maximální detaily a za celou kampaň mi jen asi 5-6x klesly FPS pod 50. Možná patřím k těm vyvoleným, ale moje sestava rozhodně nepatří mezi cílovku optimalizace.
-
-
IW mal tusim pred dvoma alebo troma rokmi exitus povodnych vyvojarov, takze minimalne na poslednej alebo uz predposlednej CoD hre od IW sa povodny team nepodielal, alebo minimalne cast ludi. Posledny na ktorom pracovali bol MW2, potom si zalozili Respawn Entertainment (Zampella&West) a vydali Titanfall. Ono co sa tyka pribehov tak cela CoD seria nebolo asi ani Becko, proste zdimali tazke klise ale mali vzdy dobru akcnu atmosferu a malo to spad. Bohuzial posledne diely su proste uz len zmykacky penazi. Tento styl FPSiek proste vydrenili do mrte a v podobnom pristupe uz asi nieje moc co nove priniest. Mimochodom ako bolo uz poznamenane, tento CoD BO3 sa odohrava v 2065, vojaci maju kyberimplantaty a exoskeletony ale zbrane furt pouzivaju bezne. Trochu divne. Preco, ked uz idu do buducnosti, nespravia nejaku postapo strielacku. Ale nie neskore postapo, ako ma Fallout ale povedzme par rokov po vybuchoch nieco v style Terminatora.
A po technickej stranke, to neznamena ze by sa to nedalo hrat, ale vzhladom na to co ta predvadza, graficky, tak tie naroky a to ako bezi je dost zle.
-
-
-
Multiplayer je super :)
-
Zdar hrajete nekdo zombie? Pridejte si me nick vlcak9 budu rad kdyz budu hrat z cechama
-
tahle hra je odpad roku
-
-
to je failout 4
-
-
Call and Failout: Garbage of the year
-
Pozor neplést odpad a spad! Dvě rozdílné věci lol.
-
-