Přejít na výpis diskuzí
Call of Duty: Black Ops (multiplayer) - recenze
17.11.2010 | Dan Vávra
118 příspěvků
-
Jak otevřit zbraně
-
Cynismus toho týpka co napsal tu recku je vynikající. Dost sem se pobavil při částech kritizující určitý aspekty hry, fakt výborný ;-D
-
A co podpora LAN? Jde to?
-
To spíš ty by sis měl zabalit kufr a nekomentovat neco čemu nerozumiš... V recenzi je psáno to že každému se ta hra může chovat jinak (což můžu já a moji přátelé ze steamu jen potvrdit). A patch si musel instalovat protože ti ho nainstaloval steam tak tu prosím nešiř fámy...
-
No bohuzel musim rict ze CoD BO je pro mne dosti velkym zklamanim. Po graficke strance i po strance te hratelnosti. Proste Infinty Ward meli recept jak veci udelat tryarchu chybi. Kdyz sem si porovnal MW2 a BO graficky tak MW2 vypadalo o dost lepe a bohuzel to same plati i o hratelnosti. BO sem singel dohral a znova bych ho uz nehral ani omylem, MW2 sem singel dohral 5krat (kdyz nebyl net) a Multiplayer me vyslovene bavil. Kdyz to vezmu ze sveho amaterskeho pohledu, kdy me zajima jak to vypada a jak mi to prijde kdyz hraji, tak BO je tezky propadak oproti MW2 a toho nazoru je vic lidi. Cili muzete me ukamenovat ale stojim si na tom.
-
Přesně tak, vždyť je to zabíjení spíše o náhodě (komu zrovna skočíte za záda) a rychlosti myšítka než nějakých zkušenostech... Zkus si chlapče (TheAshelia1128) zahrát Armu, klidně i SP a zjistíš co jsou to zkušenosti z FPS hraní. A pokud je to moc těžké (chápu - přeci jen je to něco úplně jiného se plazit skrytý v trávě a střílet na kilometrové vzdálenosti) tak zkus Battlefield 2 (Bad Company ne, to už je opět hodně casual) a potom mluv prosím o "skillu".
-
Celkem mě zajmá jak se ke COD BO postaví gamepage...
-
Pokud chceš válku tak BF nebo ARMU...
Pokud chceš zběsilou střílečku bum bum ratata tak COD BO. -
len taky maly dotaz ohladom tych realnosti zbrani. CS som hraval par rokov. co sa tyka realnosti zbrani tam...keby si hral Americas Army tak by si vedel ako sa v hre chovaju realne zbrane;)
-
Kdybych chtel hrat nejaky povedeny multiplayer fps na pc co by ste mi doporučili? je tohle fakt nejlepší a nejhranejší multi? ja se v tom moc neorientuju
-
Ano pravda mohlo to být napsáno taky v tomto stylu...
Hra má požadavky xxx na kterých se to ale seká stejně...
Kupodivu hra se odehrává v druhé polovine 20. století... Kupodivu bojovat se bude střelnými zbraněmi a td... Které sou mimochodem nesmyslne zasazené do dané doby... A td.
To si každej může přečíst u prodejce...
http://www.jrc.cz/index.php?a=11&id=39371&h=1
Recenze má popisovat pocity a atmosféru jaká ze hry je a čtenář si má na základě techto dojmů a argumentů jakými je Dan Vávra podložil rozhodnout jestli má jinej vkus a to ce se v recenzi pomlouvalo se mu třeba bude líbit... A jestli patřičné chyby které v COD evidente sou přehlídne (asi s páskou přez oči) a dobře si zahraje...
Ovšem představa že pokud je něco COD a dokonce už 7. díl že se z toho všichni po***** a daj tomu 11 z 10... Mi příde fakt ujetá... Dan Vávra ve své recenzi evidente nové COD vykoupal v chybách která tam sou... A napsal své pocity ze hry...
Přece po něm nemůžete chtít aby kuli davu napsal do SVÉ recenze něco co si nemyslí nebo není pravda...
Nakonec jak by teda ta recenze měla vypadat... : Jsou zde cool zbraně... Cool mapy... Cool lagy... A uplně mega cool s velkym C singl...
Mně přišlo celé cod7 naprosto mimo míru tak se dukouknout na web jestli mám ten pocit jenom já tady se od dvou celkem vážených lidí dozvim stejné pocity... A cool ultras COD je tu div nepověsej na stožár... -
No moc sem nepochopil jak pokud máš pc verzi můžeš hrát multi s originálkou aniž by ti steam stáhnul 1. patch co má asi 300MB
-
V BF neni vietnam... Trochu sem doufal že se budou snažit trochu se přiblížit realitě...
Navíc v MW a MW2 pár mapek s větším prostrastvím bylo nebo aspon delší ulice viz mw1...
Ale tady je sice pár většich map ale sou tak strašně členité že nakonec je výsledek uplně stejnej... -
No tak z toho sem byl tak natšenej že sem se z toho málem posadil na zadek...
Mě je celkem fuk jestli sem si tu zbran musel získat skrz expení nebo koupit... Stejne bude střílet stejne... -
Asi sem jeden z těch, tkerým ten první patch opravil hru.
-
Recenze není seznam vlastností. Hra není motorka. Buď chcete vědět seznam zbraní a běžte na stránky www.activision.com a nebo chcete vědět jestli je to zábava a přečtěte si recenzi. Tečka.
I velice respektované časopisy jako EDGE mají recenze o naprosto minimálním rozsahu (jeden sloupek, půl stránky...) kde prostě jen napíšou svůj dojem z titulu a nezmiňují třeba ani grafiku, zpracování nic. Navíc srovnávání s jinou hrou ničemu nevadí. Můžu napsat, že lagování je strašné a můžu taky napsat, že lagování je strašné... a v MoH je to lepší. Sdělení je v druhém případě mnohem přesnější. -
Bohužel ano, potkaly. Bohužel ano, vypovídá. Bože dej ať to opatchují! *12*
-
Hmm, to znamená tak akorát, že máš sakra kliku, protože problémy potkaly dost nezanedbatelnou část lidí. Hodnocení uživatelů 3.8 na metacritic možná o něčem vypovídá.
-
Popis, který by sis rád přečetl je v 90% bodové vychvalování a neobjektivní vyzdvyhování featur hry a najdeš ho v každém lepším e-shopu. Osobně si myslím, že vypisovat co všechno ve hře by recenzi spíš uškodilo. Naopak srovnání s MW1/2 by bylo fajn :)
BTW: Hrozně by mě zajímalo, který díl CoD je: "nejvíc o skillu", protože když jsem hrál MW1 tak se říkalo, že CoD 2... A pak jsem hrál MW2 a říkalo se, že MW1... A teď všichni hází špínu BO, i když je to slušná hra ... *12* -
Ad poslední odstavec: a proč si kupuješ CoD a ne BF? Propracovaná příroda je na Discovery chanellu a velký mapy v Battlefieldu. V CoD nic takovýho nebylo, neni a asi ani nebude. *12*