Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Člověk kterej psal tuhle recenzi by jsi mel zbalit kufr a jit delat neco cemu aspon trochu rozumi..
    Zadne extra ovladace nemam, zadny patch sem neinstaloval, mam org verzi a vse jde bez problemu.. je to skvela hra a vsem doporucuji multiplayer.. rozhodne tento rok nejlepsi!!
  • Nic nového nepřibilo ?

Největší změnou nákupový systém ? Wager matche ? Možnost si "podepsat" zbraň, udělat si svůj clan tag z několika vrstev ? Vytvořit si svůj "obličej" ?

Chceš mi říct, že tohle už v jiných CoD MW bylo ?
  • Ty si nikdy nečetl / neviděl recenzi na auto, kde říkají, že motor má tolik a tolik, síla tolik a tolik, je vyroben tam a tam s úpravami od tam a tam ??? Tak ti tady přikládám malou recenzi na motorku, kde pod části "technika" je hned v první větě napsáno, co za motor motocykl má, aby si věděl, že se to tak píše.

http://www.motorkari.cz/clanky/redakcni-testy/yamaha/yamaha-mt-01-sp-15043.html
  • No myslim si že v té recenzi je celkem vidět že oproti předešlým dílům nic moc nového nepřibylo...
  • Bohužel musím s Ghartagem v určitém směru souhlasit mě osobně trochu chybí srovnání s celou řadou COD "a že jich bylo".Také by neuškodilo se trochu více rozepsat o věcech které přibili od předešlého MW2. Osobně když bych dělal srovnání tak né pouze s jednou hrou ale raději s více podobně zaměřenými hrami.Bohužel mi to trošku připadá že když jsem nenapsal dobrou recenzi na MOH tak ani nenapíši dobrou recenzi na Black Ops. Jinak díky za recenzi.
  • Prosím co na COD BO je o skilu? Když 50% fightu neni nic víc než náhodilé bum bum ratata z očí do očí nebo šermování nožema jak ve Star Wars?
  • MW2 má mnihem víc detailů a je to hodně poznan na mapách kde je tráva...
    V MW když byla louka tak to byla prostě louka s snipra bys tam v životě nenašel ani kdyby si na něj šláp...
    V COD BO je louka zelená země a sem tam nákej trs travky v kterém ste vidět na míle daleko...

Už několikrát tu bylo řečeno velké mapy... Ano ale i ty velké sou členité takže je to stejně bum bum ratata z 2-5m
    Já sem se těšil na vietnam na propracovanou přírodu a na rozlehlé mapy sem tam s nákým větším prostranctvím kde by se dala hrát pořádná zákopová bitka...
    To se mi ovšem v COD BO nedostalo...
  • To je právě to jednoz mála + co v recenzi bylo... Je na hráčí aby si sám zvolil s čím chce hrát...
  • Vždycky i aut třeba v automotosalono popisujou +/- podle nákého srovnání...
    Eště sem neviděl že by řikali třeba že auto má taky motor, má výfuk a dokonce i gumová kola... Vždy zdůraznují ty + a - oproti ostatním běžným autum nebo co je na tom autu ojedinelé...
    Ale co takového by se dalo napsat o cod7 krom toho že tam sou zbrane kterejma se střílí...
    A cod7 se o ojedinělosti moc mluvit nedá... Plusů tam je po skromnu tak prostě recenze o takové hře dopadla tak jak dopadnout měla... Vynikli jen ty - protože v ničem jiném ta hra nevyniká...
  • Konzolovka nekonzolovka furt to vychází na pc verzi za 1400KČ jak už sem řikal níž...
    Prostě pokud chtěli hru pro konzole měli se vysrat na pc verzi... Ale chtít 1400 za něco co je vlastně je sakra špatně převedené z konzolové verze na pc verzi... Ba v podstate nefunkční... Mi příde jako svinsvto...
    A od games.cz mi příde fér že touhle špatnou recenzí připoměli nás pc hráče a jak nám triarch sere na hlavu...
  • Tak tak....
    A když už za tu pc verzi chtěj 1400KČ tak argument že je to pro xbox mi fakt nestačí...
  • Aha takže takovej cod1 by ti vlastně vůbec nevadil jestli to chápu dobře?
  • Schhh.. Vy tady resite grafiku, a vubec ne to, jak je hra balancovana (to v mw2 chybelo).. mw2 byla hra pro casual hrace a radoby dobre decka. Zato black ops je opravdu o skillu a je to hodne competetive.. takze hra pro me.. B_B
  • fiLLkiLL: jasne prave vubec nevim ja to vypada na PC, urcite to muze byt uplne nekde jinde pac PC urcite dovoli advance nastaveni, ktera xbox vubec nezvladne. Soudim tedy pouze konzolovou verzi. *9*
  • jasny to muze bejt uplne jinde.
  • BTW MW2 sem hral od vydani az do minulyho tydne kdy vysel BO.. takze mam neco odehrano, map neco odkoukano, a proste tohle je do oci bijici. Spousta mych kamaradu me za to odsuzuje ze ten "hnus" hraju :D a zusavaji v MW2.

Takze jestli ma HDR AA stiny a blabla tak at ma ale ja to "pouhym okem" nepozoruju. Zase v MW2 bylo minimum pohyblivych aspoektu jako tady (MP) snih, vitr, atd...

Kvalitativne je ale MW2 opravdu nekde jinde... Nastesti MP BO je cely postaveny na systemech z MW2 a tak je to i pres vsechno co pisu nejlepsi varianta. tak si zase zaklikejte SOUHLASIM / NESOUHLASIM a bavte se tu dohadama :)

Libi se mi jak je tady hned neco bud cerny nebo bily. :D

Vsechno tohle pisu jako zastance COD, dlouholety fanousek. Dokonce i MOH odsuzuju za to ze jeho (MP) je jen klonem batlefieldu, ktery vylozene nemusim.
  • Aha. Já myslel, že hodnotíš PC verzi. Nevim jak to vypadá na konzolích, ale na PC v plném nastavení je to prostě bez debat pěknější než MW2.
  • Na druhou stranu spousta udelatek, kustomu atd. Napr mapa Jungle na nekterych mistech vypada opravdu hezky. Ale co se detailu tyce, ostrosti textur atd. tak bych preferoval engine z MW2.
    Seru na detaily, dokazu ocenit ze MP jako celek pusobi velmi sympaticky a dost se u nej bavim :)
    Proste tyhle diskuze sou LOL :D.. Nevim ze e na to dycky nevyseru nez sem neco napisu :D
  • Pardon WaW. Opravdu v MW zamiris pres nakou optiku a vidis kazde smitko jak se pohne vse perfektne ostre. V BO ani zdaleka...
  • S designem map souhlasim mapy sou super, vetsi, clenitejsi a vraceji se ke korenum.Graficky ale si na tom trvám.

Hraju na xboxu s HDMI 1080p a asi bych tě před to musel posadit pustit ti oba výtvory abys pochopil.

Pokud hrajes na PC s nastavenym HC rozlisenim muze to byt jinak...

ale ano, naprosto na tom trvam. Mam z toho stejny pocit jako z WOW a ten je pro mě opravdu škaredej. :/

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit