Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jo protože lidi jsou stádo, jinak neco na tom co rikas je, u konzolovky by se mela asi recenzovat konzolova verze.
  • Get ur facts right, billy. Na konzolach mas v tehle dobe mnohem lepsi vyber her. To ze se na PC gaming sere, nemuzes poprit, leda ze bys opravdu pozadu. Ale to uz to tak s cechama byva... Konzolovy blbouny.. Orly? Ja nehraju jen na xboxu, wow hraju taky :/.. A dementni COD? To ze je to nejprodavanejsi hra na svete znamena ze je dementni?
  • nějak jsem to nepobral, v kterém období se hra odehrává? ty zbrane vypadaji dost predpotopne *11*
  • na pc kazdej nesere, to jen my mame na vyber co hrat a nemame jen dementni cod pro konzolovy blbouny jako jsi ty. miliony lidi hraji treba wow nebo starcraft 2 *6*
  • No právě že tuhle hru většins lidí nerozjede... A to i když ty požadavky splnuje...
    A grafika i tak stojí za starou belu... Na rok 2010
  • O_M_G.. Proc, pro boha na nebi, recenzujete PC verzi. PC verze ma 50000 lidi online. U nas na xboxu bylo pred trema dnama vecer 3,6 milionu. Na PC v tehle dobe kazdej sere.. proc radsi nerecenzujete konzolovou verzi, ktera je zaprve mnohem lepsi, zadruhe - nekasle se na ni. A taky je tam skvela komunita.. ach jo, ceskoo :/ *6*
  • no prave tak ja k hra vypada tak by na to mela stacit jednojadro a 7600GT.
  • Ja vas fakt nechapu
    Hra je o tom jak se hraje - uz vidim jak cucite na to jak textury navazujou na sebe... Ano je to nesvar, ale hra vypada opravdu dobre i tak

stejne kdyby byla grafika lepsi, tak 80% z vas to nerozjede a budete hrat na mensi detaily, kde to bude vypadat stejne.....
  • Už v CoD: World at War bylo vidět, že Treyarch si s optimalizací svých her hlavu nedělá. To, co tohle studio budižkničemů předvedlo v BO, je už ale opravdu over the top. Minimální HW požadavky splňuju, přesto ani s prvním "patchem" nejsem schopen hru rozjet ani v 800x600 tak, aby se dala hrát (čili bez lagů). Kdyby k takovéto situaci došlo u hry za dvě stovky kterou vyvíjí pět lidí, pochopil bych to. Ale u hry za 1199,-?!! Nemám slov.

Jen tak na okraj, zombíci jsou poslední kapkou veškerého zprznění. Jediný rozdíl oproti těm z cod waw je v odlišných zbraních. Všechno ostatní zůstalo naprosto stejné. Stejné zvuky, stejné herní schéma, stejné trapné hlášky. Pokud vás zombíci bavili, vraťte se k cod5.
  • Ono je mnohem lepsi hodnotit realne a nizko, nez davat kazde druhe hre 9 a 10...
  • Musis mit kontakty uplne vsude... *1*
  • Mě se demaky [demejky] líbí :) (kdyžtak vizte: http://games.tiscali.cz/obrazky/krasa-modernich-her-predelanych-do-16ti-bitove-grafiky-54109 :) )
  • ...
  • Na americké ebayi je k dispozici za 720 kč (18 Kč = 1 dolar), ale je to nějaký pofidérní obchod se sériovým číslem (rozuměj, free shipping), uvažuji o tom, tak pokud bude zájem hodím zkušenost + třeba link... jinak polská verze na shop.megahry.eu za 790+poštovné... *12*
  • *1* *1* ty jsi dobrej šašek *1* musíš srovnávat, ty woe, ty jsi to zabil *1*
  • ta grafika je vážne neco, neco tak hrozneho jsem uz dlouho nevidel. To je vysmech.
  • Zase si nikde jinde neužiješ G11 :) Snad jedině v Jagged Alliance 2 :) Imho...docela zajímavá zbraň. Viz WIKI. Pokud se u ní někdo vzteká, že má tak strašlivě přesnej burst bod, tak to je právě vlastnost téhle zbraně. Dokonce má takové vymoženosti, jako hranaté náboje a celkově je to dost zajímavej kousek, kterej se neprosadil jen kuli nespolehlivosti.
  • Tak tenhle člověk mi mluví ze srdce...
    Ten člověk se mi při tý recenzi musel hrabat v hlavě a číst mé pocity...
    Akorát bych eště k tomu šmirglovýmu papíru přidal že se někdy chová jako jojo kdy je z nepochopitelných důvodů myš tak o 2sec pozadu než vy...
    A eště do online recenze bych taky zahrnul fakt že s originální verzí hry nemáte nárok se dostat k fanouškovkým mapám a modům jako u CoD MW kde pro to byla samostatná kolonka mods... Místo toho musíte kupovat přez steam balíčky map za nehorázné peníze... Sem zvědav kolik budou stát u CoD BO.
  • Hezky řečeno.
  • takže když moh naplácá cod v technickém provedení multiplayeru a je mu vyčítána tedy "jen" malý obsah (oprávněně), tak která že to fps online střílečka nejlepší? nejsem žádný fanboy ale tahle recenze to jasně říká. Já za poslední měsíc koupil moh,cod a bfbc2. BFBC2 strašný singl stejně tak jako medal of honor. Call of duty naproti tomu mě dostalo a užil sem si ten 6 hodinový akční thriller. A to sem dámy a pánové ještě před vydáním nadával na naivní a hloupé cod a že to kupuju jen kvůli mp. Co se týče mp tak je to naprosto to samé jako modern warfare 2 jen přidali lagy... samozřejmě v něčem je to lepší a novinky tam jsou ale na první pohled to takhle vypadá. Takže já bych hodnotil opačne jak Dan Vávra. MP určitě nadprůměr ale chyby tam jsou a už teď jsou ve vzduchu dlc. Naopak singlplayer je skvělý napínavý příběh ze studené války. Nevím proč sem před rokem u mw2 v půlce kampaně zkončil a tady sem po dohrání zůstal s pusou otevřenou ale je to tak. U mě tedy: MOH- nedohraná kampaň a asi 20h v mp. BFBC2- nedohraná kampaň a mp stále hraji a po vydání vietnamu budu hrát ještě 2x tolik. COD - kampaň dohraná a přemýšlím o repete a mp - taky asi kolem 20h a hraji už jen sem tam ze setrvačnosti abych si něco odemknul.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit