Přejít na výpis diskuzí
Call of Duty Elite oficiálně představeno i s videem
31.5.2011 | Aleš Smutný
111 příspěvků
-
Funkce vypadá velmi zajímavě, určitě vyzkouším a uvidím. Nikdo nikoho nenutí nic kupovat a platit.
Já oceňuji, že se snaží nabídnout hráčům něco navíc, nae jak BF3, které zatím ukázalo jen pěknou grafiku. Všechny tyto bonusy navíc jako má CoD jsou prostě fajn, at už to byl Theater mod, Combat training nebo naprosto super statistiky a přizpůsobení charakteru v Black Ops, tak i toto může být zajímavé. Když to pak porovnám s konkurencí tak to je směšné jak všechny ostatní hry toho nabízejí tak málo.
Když si spočítám jen kolik map měl základní Bad Company 2 nebo MoH a porovnám to s počtem základních map v Bo tak se musím smát, dyt ty 2 hry neměly tolik Mp map dohromady......a pak tu každý nadává jak má cod drahé DLC (které vás opět nikdo nenutí kupovat), proč by taky mělo být zadarmo, když základní hra má 2krát tolik map co konkurence.
Dneska vychází navíc Mod Tools do Black Ops, opět konkurence nenabídla nic.
Prostě CoD série je nejbohatší a také proto toho nabízí nejvíc, to že část z těch věcí je zpoplatněná je naprosto logické a nikdo nenutí nikoho, aby si to kupoval, takže plivat na další bonusy ke hře je opravdu hloupé. (zvlášt, když část bude zdarma a část za malou měsíční částku) -
-
Problem je,ze to za co ty si budes muset platit kazdy mesic,ma spousta her jako samozrejmou soucast a ne si za to nechat platit,.
Tohle je proste jen dalsi ukazka toho,jak Activision na hrace z vysoka kasle a chce jen rejzovat dokud to de.CO nejmene financi do hry vlozit a co nejvice financi ziskat.
Coz je samozrejme cil vsech tvurcu her,ale vetsina ostatnich maji urcite hranice,ktere neprekroci,protoze zakaznici pro ne jsou vice,nez jen dojne kravy. -
Jako bych tenhle příspěvek už někde viděl.. Že by ma Eureogameru? Jo tam se to v diskusi suprově řeže, ale koukám že tady jsou trochu kultivovanější lidi kteří si tu nenadávají..
Já stojím za BF3, COD už není co bývalo, už to prostě není ono.. (dokonale to ukázalo Duty Calls) -
CoD má možná víc map než BFBC2, ale pouze, jak píšeš, s DLCčkama za nemalé peníze.
Navíc CoD je tupá střílečka ve stylu Quake (rush & shoot). Nepotřebuješ ani mířit. Stačí ti vědět, kde zhruba máš střed monitoru. Jasně, na odreagování je to docela dobré, ale velmi rychle přestane tento styl hraní bavit.
Naopak BFBC2, kde je podle tebe málo map (já si teda nemůžu na nedostatek map stěžovat), navíc v updatu byly 4-5 nových map a to zcela ZDARMA! Když si pořídíš datadisk za pár šupů (cena stejná, ne-li nižší než u CoD DLCček), máš nové mapy + nové zbraně + nová vozidla a úplně jiný styl hry než u základního BFBC2.
BadCompany se hraje mnohem taktičtěji. Tupě běhat po mapě a kosit všechno živé = rychlá smrt. U této hry se opravdu musí přemýšlet a spolupracovat se členy týmu (co zvolit za povolání, abychom nebyli jeden pro druhého přítěží, vybrat správnou cestu do "cílové destinace", abychom se vyhnul sniperům a mnou opovrhovaným camperům.
CoD -> Pouťová střílečka, která zabaví, ale nic co se taktiky týče od Vás neočekává. Buď půjdete vpravo nebo vlevo. Navíc je jedno jaký díl hrajete, všechny jsou stejné, mění se pouze vizuální stránka hry. Neobsahuje vozidla!
BFBC2 -> Není to zrovna taktický simulátor, ale na taktice tady záleží hodně. Hra obsahuje spoustu zbraní a vozidel. Zničitelné prostředí (proč chodit dveřmi nebo oknem, když si můžu pomocí c4 udělat díru ve zdi, kterou projede i tank :-). Po vizuální stránce klenot mezi střílečkami a HW nároky jsou hodně nízké. Hratelnost je špičková, pokud tedy narazíte na server s normálními lidmi. Zabaví na hodně hodně dlouho. -
Nehraji ani jednu ze dvou her, ale zatímco se do BO prodává za 4 kila jedno dlc s pár mapama, tak konkurence za 4 kila vydala plnohodnotný datadisk(chceš-li dlc) Vietnam. Takže bych to viděl jako plus pro BC2. *3*
-
Další bonusy? Tos vzal kde? Něco, co si budu muset platit, není bonus. Navíc částka 8dolarů jsou 3/4 ceny DLC,které vychází cca jednou za půl roku. Ovšem ty to budeš platit každý měsíc(pokud na to přistoupíš, ale ono ti nic jiného nezbyde). A co za to dostaneš? Tabulky co už jsou dnes zdarma a služby zdublované se steamem? Uvidíme, co to bude v praxi, ale nevěřím tomu za mák. Předpokládám, že tímto dílem se velká část CoD komunity přesune k BF3. A to jsem velký fanoušek CoD MP *9*
-
uvidime po E3 :) zatim jsou to jen vykriky do tmy
-
-
No doufám že se najde někdo podobnej kdo dělal třeba AlterIWnet nebo AlterOPs a ukáže jim ze ty jejich trapárny nechcem.
-
Tu mate lepsie COD http://goo.gl/dZaBR :D
-
Já v tom vidím jen zavedení lehčího f2p modelu do jinak plně placené hry. Takže ti s prémiem si užijou normálně a ti bez ostrouhají.
-
A ste si tím battlefieldem jistí?? aby nedopadl jako bad company 2. já ho teda nehrál, ale co sem slyšel a četl, tak celkem propadák...
-
-
ja to nehral, ale jedna baba povidala, co na to vic rict *1*
-
některým lidem by se mělo tlačítko nelíbí sebrat :) a nechat jím jen reagovat... jen sem se ptal a hru nekrotizoval... tak mi radši napiš čím se se tě dotknul ?? :D:D
-
-
Když jsi trotl tak si tlačítko nelíbí zasloužíš !
-
-
tvoje matka by byla určitě naštvaná, kdyby viděla, že lidem na internetu nadáváš :D
-
-
:D Asi každá matka prostě to jsou naše matky je jedno jestli nám je 10,20 nebo 30 oni zůstanou pořád stejné *4*
-
-
-
-
ako pre koho ... na konzole urcite najlepsia hra podobneho druhu, ovela lepsia nez podpriemerne CoD ... na PCckarov a BF2 milovnikov to bolo prilis call of duty a nesiahalo to staremu dobremu battlefieldu ani po clenky, proste zanrovo to je dost odklonene od znacky battlefield
-
-
Možná to nebylo ten starý dobrý Battlefield, ale obsahovalo to toho dost. Ano, nebylo tam tolik techniky možná, ale mapy jsou skvěle udělané a to jak v základním Bad Company 2 tak i v jeho DLC. Další + které přinesl Bad Company 2 bylo to ničitelné prostředí. Já nwm, ale mě se zdá, že všichni na tento fakt zapomínají. To zničitelné prostředí přineslo do hry o hodně více taktizování a možností (a takové zničitelné prostředí přišlo až s Bad Company 2 na PC). Proč myslíte, že to bude i v B3?! Je to vlastně další posun a jestli Battlefiled 3 bude mít to co Battlefield 2 + to zničitelné prostředí a grafiku, pak je to určitě dost velké + ! Dost velké!
-
-
Battle Bad Company 2 byl teda prvni BF co jsem zkusil hrat vic ale byl jsem z nej vylozene nadsenej. Pro hc fandy BF to byl prej propadak ale hukers?
-
-
Co to tu riesite ludia ? Ked nebudem chciet, nedam im ani o korunu na viac.. Mna skor uraza ze ta reklama ma povazuje za debila.. Platit za statistiky ktore mam priamo v hre (black ops) a nikdy na ne nepozeram.. Tento stupidny projekt behom niekolkych malo mesiacov spadne na hubu..
-
Konečně si manažeři všimli, že si lidi kupujou CoD kvůli multiplayeru *1*
-
To je zase sešlost inteligentů :D Call of Duty bude mít zas lepší prodeje než každoroční marný pokusy od EA...
-
-
to je ten problem :) dobre predaje nerobia dobru hru. ci nemam pravdu ? na vela forach sa Cod fanboys pysia predajmi svojej oblubenej hry :) to je do neba volajuce, kedze sa na tom nabalia akurat pani s activision, nutne podotknut ze na ukor kvality hry. a oddane ovecky im dzobkaju z ruk
-
Justina Biebra a Lady Gaga urcite taky posloucha hodne lidi ale rozhodne to neznamena ze je jejich hudba dobra...
-
-
Ale ty lidi je poslouchaj protože je dobrá pro ně. Stejně tak jsou lidi který baví Call of Duty(a vzhledem k počtu prodejů jich je dost) .
-
-
to ze ich bavi cod/bieber neznamena ze to je dobre. od kvality to ma velmi daleko. to znamena akurat ze sa im pacia srajdy , nic viac
-
-
*1* Oboje dvoje je delany pro "masy". Cili lidem zvyklejsim na narocnejsi hudbu/hry to muze pripadat jak sra*ka. Ale pro ostatni to je pecka, s tim se smir
-
-
-
presne ... uz dlho vidim v Call of Duty herneho Justina Biebera... kazdy koho poznam to neznasa (s vynimkou mentalnych kriplov) ale napriek tomu vynasa svojim vydavatelom jak zlate prase. rok co rok recykluje tie iste srajdy a rok co rok ma trzby ... kvalita nikde ofkorz
-
-
+ som zabudol povedat .... Cod aj Bieber zaraba na rovnakej cielovej skupine. tj. lahko manipulovatelna mladez objavujuca pubertu.
-
-
-
-
Pátá právě teď odbila :D
-
No ty vole*8* todle má bejt jako nějaký rádoby vtipný promo video???? Tak to je opravdu dobrej vtip takhle dementních nesmyslů sem za těch tunu let co hraju opravdu neviděl