Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ale jo. Stahnu si to *1*
  • A ste si tím battlefieldem jistí?? aby nedopadl jako bad company 2. já ho teda nehrál, ale co sem slyšel a četl, tak celkem propadák...
    • ja to nehral, ale jedna baba povidala, co na to vic rict *1*
    • některým lidem by se mělo tlačítko nelíbí sebrat :) a nechat jím jen reagovat... jen sem se ptal a hru nekrotizoval... tak mi radši napiš čím se se tě dotknul ?? :D:D
      • Když jsi trotl tak si tlačítko nelíbí zasloužíš !
        • tvoje matka by byla určitě naštvaná, kdyby viděla, že lidem na internetu nadáváš :D
          • :D Asi každá matka prostě to jsou naše matky je jedno jestli nám je 10,20 nebo 30 oni zůstanou pořád stejné *4*
    • ako pre koho ... na konzole urcite najlepsia hra podobneho druhu, ovela lepsia nez podpriemerne CoD ... na PCckarov a BF2 milovnikov to bolo prilis call of duty a nesiahalo to staremu dobremu battlefieldu ani po clenky, proste zanrovo to je dost odklonene od znacky battlefield
      • Možná to nebylo ten starý dobrý Battlefield, ale obsahovalo to toho dost. Ano, nebylo tam tolik techniky možná, ale mapy jsou skvěle udělané a to jak v základním Bad Company 2 tak i v jeho DLC. Další + které přinesl Bad Company 2 bylo to ničitelné prostředí. Já nwm, ale mě se zdá, že všichni na tento fakt zapomínají. To zničitelné prostředí přineslo do hry o hodně více taktizování a možností (a takové zničitelné prostředí přišlo až s Bad Company 2 na PC). Proč myslíte, že to bude i v B3?! Je to vlastně další posun a jestli Battlefiled 3 bude mít to co Battlefield 2 + to zničitelné prostředí a grafiku, pak je to určitě dost velké + ! Dost velké!
    • Battle Bad Company 2 byl teda prvni BF co jsem zkusil hrat vic ale byl jsem z nej vylozene nadsenej. Pro hc fandy BF to byl prej propadak ale hukers?
  • Pete.palis
    Tak něco pro fans Battlefield 3!!...info o hře v pořadu PWNED a s CZ titulky;)

http://www.youtube.com/watch?v=KUtzL1dffdE

zdroj battlefield-3.cz
    • Uz jen kdyz v 6:54 se mrknu na ty IT kluky kolik srdce a taky zdravy(krasne kruhy pod ocima:)) davaji tak je jasne ze ta hra za neco bude stat!!!
    • Titulky mi sice nefungujou ale s tou blondynkou bych si klidne nejakej poradnej multak rozdal :o)
      • Pete.palis
        Zapínají se v okýnku CC pod časovou lištou;)
        • Ja zapomel dodat ze jsem je stejne nepotreboval ale i tak dik treba se to bude nekomu hodit :o)
        • tak sem to te´d skouknul bez titulků a rozuměl tak polovinu, nejsem angličtinář, tak asi repete :)
  • ja byt v EA tak na toto zautocim velmi agresivnym marketnigom ktory by som spojil s predstavenim BF3 multiplayeru ktory sme este nevideli.

staci porovnat grafiku, znicitelne prostredie oproti statickemu, dopravne prostriedky, velke mapy a viac ludi proti sebe a k tomu vsetky podobne statistky, chat rooms, klany a podobne somariny dat ZDARMA. (+ dlasie veci ktore bude COD Battlefieldu len ticho zavidet)

uvidime co spravia. ja by som to spravil takto a zadupal tak cod do este hlbsej diery v akej uz teraz je lebo toto je podla mna uplna nahravka na smec.
  • MrSanta
    Slabota. Až se budou kupovat náboje za reálné penízky, tak to teprve bude maso a ta pravá realistická střílečka *1*
    • Takova hra uz tu taky byla a kdyz na to prijde tak ve World of Tanks na tom muzes byt v podstate podobne :o)
  • To je snad úplně jasné :)
    nasrat!
    hurá na battlefield 3
  • Psychotic
    No, jestli jsem snad uvažoval o koupi nového CoD, tak teď už ne.
  • Nechápu důvod téhle naprosto zbytečné služby, kromě rejžování prachů za nic. Kdyby ty prachy radši vrazili do nového enginu, animací, fyziky, pořádného smysluplného příběhu. Tahle hra je tak trapná, že musí recyklovat i animace, které akorát přetexturuje. S timhle chtějí jít proti Battlefield 3??
  • Kurna ze ale maji v Activisionu poradny koule takhle s lidma vyjebavat. Ikdyz nemaji, lidi si o to rikaji sami.

Tak si shrnme PC scenu poslednich dilu:
    CoD6 (MW2) - zruseni dedic serveru a mod tools (zadne fan mapy, promody) a objevily se prvni dve predrazene a obsahove komicke DLC. Takze papa progaming. Tady se hraci nazer deseti map a bud zticha. Plus bonbonek otravny Steam a konzoloidni IWNet system - za to bych rad rozdal cenu pesti do oka...

Nasledovalo CoD7 (BO) a osvedceny model - predrazene DLC a zadny mod tools. Tentokrate s dodatecnym kalenim na hlavu v podobe slibu, ze uz ted urcite vyjde a nakonec prd - ted uz nikoho nezajima ikdyby snad vysel. K tomu epic fail studia Treyarch, kteri nam na PC pripravili slideshow hru, i na kdejakem "superpocitaci" se to sekalo jako prase. Milion dvestepadesat patchu pokazde jedne strane trosku pomohl, jine to jeste zhorsil. Doted mam podezreni ze sami vyvojari nevi co je presne za problem...

A ted se dostavame k CoD8 (MW3) kde pokracujeme do dalsi faze "dojeni" aneb kupujes si vlastne predrazeny demo. Ches-li plnou hru, zaplatis X-nasobne vic a beda ti jak prestanes, tak uz si nezastrilis...

Tleskam, svym zpusobem obdivuju lidi (firmy), kteri dokazi takhle s lidma ojebavat. Na druhou stranu placu, prichazim o pro me jediny zabavny fps multiplayer - nevim proc tomu tak je, kdyz se uz davno jedna o uplne tupou hru, bez jakekoliv moznosti taktizovat (aneb strely lamometem tri metry vedle vas, rulezz).
    • Jako pardon, ale kupovat si hru, kterou za čtyři hodiny čistého času dohrajete na nejtěžší obtížnost možná i dřív, a to za cenu 1200, a potom platit ještě měsíčně za to, že chci nějaký prvek socializace na multiplayer modu, který by měl být dnes už tak nějak standardem...pardon, ale to je fakt moc :D vidím to úploně stejně jako u black ops, stáhnout, rychle dohrát a smazat
    • tak to pozor! to ze tobe se sekalo COD Black Ops neznamena ze vsem :D me jelo uplne v poradku a dalsi pozor steam rozodne neni otravnej sis to stahnul a stvalo te ze si to musel ochcavat protoze kdyby si mel orig tak si po zadani cd-klíče nemuzes na steam stezovat *3*
      • Z naseho klanu ma CoD7 deset lidi, vporadku jelo jednomu. To same stacilo sledovat deni na diskusich a predevsim na originalni Steamovske sekci BO.
        Sokuju te, original vlastnim(e), na steam si stezuju protoze ho pri hrani musis mit zapnuty - ne opravdu nepotrebuju denne petkrat steam restartovat, aby na me vyskocila reklama na nejakou super ceckovou hru. A predevsim v CoD6 spolecne s IWNetem delal tento nuceny program neskutecne veci...
        • tak o tom ze BO delalo problemy sem se dozvedel az od tebe tady takze diky ze sme informovanej (pozde ale sem) ale v pohode aspon ze me to fungovalo v poradku bohuzel dnes skoro vsechny hry jsou bud na Steam nebo na GfWL pro me osobne je horsi GfWL. Ze Steamem nemam problem coz te asi napadlo kdyz sem se ozval nevim na me to reklamy nehazi vubec a kdyz taj jednou za mesic restartovat ho muzu tak maximalne v pripade ze je update a pise mi to doporuceni ze bych mel (nemusim kdyz nechci) a chapu coz asi nebude tvuj pripad kdyz hrajes BO ze na pomalejsich PC dela steam nekdy zajimave veci (vim z vlastni zkusenosti) z toho duvodu (ne jen z toho uz bylo na case) jsem si poridil vykonnejsi PC a s nim sem prave nemel problem ani z BO
          • + v nastaveni steamu presneji v rozhrani (mam cesky) si muzes odkliknout ze nechces informace o novich hrach nebo o akcich starych her
    • Shrnuto a podtrzeno, vic neni co dodat. *5*
    • Jsi id*ot mluvíš o něčem o čem víš ho*no. Navíc když něco kritizuješ, měl by jsi předložit jak klady tak zápory, jinak se celý názor zvrtne v snůšku keců, které nemájí žádnou hodnotu.
      • Projdi si muj profil na Steamu aby si videl kolik mam odehrano CoD6 A CoD7, pak se mi rad omluvis ze o stupidnosti poslednich CoD vim ho*no. *3*
      • LTM3
        On tam ale klady nevynechává... jen hold v CoD žádný nejsou *1*
      • Hlavně, že ty si uplný master. Běž si zase zapnout CoD a neotravuj tu.
        BTW- s Grifusem na 90% souhlasim. Na 10% ne, páč Steam je vynikajici služba(hlavně ty slevy, BFBC2 sem koupil o vánocích za cca 350 KČ :, a taky sem tam našel spoustu dobrých přátel při hraní Source modů).
  • "Ne nadarmo je každé úspěšné a kvalitní multiplayerové FPS dlouho testováno a úpravy zbraní jdou do zdánlivě absurdně malých detailů." Tohle se bohuzel nikdy COD netykalo. *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit