Přejít na výpis diskuzí
Call of Duty: Ghosts představuje novinky v multiplayeru
20.8.2013 | Aleš Smutný
77 příspěvků
-
Tak tohle je naprosta bomba to preskakovani , mega grafika, znamky atd atd .
JE videt velky posun v pred. Ano bf kde se dava kill za rohem na tohle nemuze mit . -
-
Jestli to preskakovani bude fungovat stejne dobre jako v BF3 tak si ho muzou nechat. Skluz, ze by Crysis nebo singl MoH?! Vyklaneni, se ve hrach objevuje a zase mizi podle toho zda je aktualne cool. Na druhou stranu BF4 bude mit tolik perku ze si s CoD muzou podat ruce. A ne ze neomezi sprint oni ho dokonce "opepri" perkem. Jeden za osmnact a druhy za dvacet. Co bych povazoval za revoluci by bylo kdyby me zbavily poskakujicich kasparu. Bohuzel ti jsou k videni prakticky ve vsech FPS. Kdyz vidim pometlo ktere co druhy krok vyskoci do vzduchu tak se smeju az zapominam strilet. Nemluve o skakani z druheho patra bez ujmy na zdravi. Vydim to tak ze priznivce infantry only ktery ma slabe PC si muze s klidnym srdcem koupit CoD misto BF4. Prast jako uhod. *6*
-
Souhlasím. Tohle je prostě ulitmativní kompilace toho nejlepšího z herního průmyslu v jedné hře - čistá gameplayová katarze. Bf jasně v tomhle duelu prohrává, to musí být evidentní každému pravému hráči.
-
-
He/he, dříve jsem si řikal, že jsi normální člověk jen s divnými názory, ale teď jasně vidim žesi troll trollovatej *15*
-
-
Já nesahám trollům ani po kotníky, na to tady jsou jiný stíhací esa. Já jen nezastírám entuziasmus z této pro mě výjimečné hry a nestydím se za to.
-
-
Tak v tom případě speciálně pro tebe budu muset vymyslet ještě "ubožejší" přezdívku, než je troll... možná, dark troll ? Nebo podzemní troll či kanálový troll...
Teď trochu vážně - když už se tohle někomu líbí, tak ať je ticho a nehlásá tu, jak je to výjimečná hra... *7* To už hraničí s jistou mentální poruchou... i mimino právě porozené musí vidět, že tahle hra má už maxilmáně tak akci, ostatní jde do hnoje... grafika, reálnost, už i arkádovost, námět, atd... -
-
Tak takle ty vypadáš... *11* no tak to už bude pokročilý stádium *15*
-
http://bit.ly/1eZJbtL
-
Nedostal si nedávno nějakou mozkovou chorobu? Dle tvých komentu to vypadá, jako by ti IQ padalo tak o 50 bodů denně dolu... Dneska bych to viděl tak na -100...
-
hehe...
-
Zrecyklovat několik let starou hru, zrychlit jí, přidat pár arkádových prvku a chtít za to 50e, sory ale tohle je maximálně tak výjimečná vydřidušina než výjimečnej titul... vždyť obdobnej obsah nabízí kdejaké DLC a za desetinou cenu...
-
Já nemám nic proti gustu kohokoliv, ať se mu libí motýlek nebo popelnice, ale když tu někdo píše, jak je něco výjimečnýho, když je to totálně naopak... to nejde na to nic nenapsat...
-
když už se tohle někomu líbí, tak ať je ticho a nehlásá tu, jak je to výjimečná hra
Ale prosím tě...
-
-
-
-
Vy máte dost *1* *1*
-
-
Preskakovani prekazek (jako to dela kazda hra uz asi deset let) je velky posun vpred? Ty jsi byl 10 let v jeskyni? A grafika je stejna jako Black Ops 2, stejne jako ty znamky se sbiraj uz 3 díly v multaku...
-
-
No nevím, kolik jsi toho nahrál, ale bohužel i v současné době vycházejí rádoby AAA tituly, kde tvůrci na skákání postavy jaksi zapomněli. *3*
-
Mě přišlo vtipný, když představili vyklánění do stran jako novinku. Přitom už to bylo v COD 2 a MW.
-
-
Nope. COD 1
-
Ja se celý video styděl za toho kluka a holku co tam vyjmenovávali věci co jiný hry dělaj už roky a byli uplně pyšný a popisovali to jak to bude NAPROSTO KRUTOPŘÍSNĚ ÚŽASNÝ a užijou si každičkou vteřinu!
-
-
-
Aha tak to jsem netusil dik.... :D
-
-
Hratelnost je pořád stejná, to mně nezaráží, protože fanoušci to tak asi chtějí. Ale to je tam ten chlapík vážně udělanej z "obrovských novinek" jako jsou vyklánění a přeskakování překážek? To bylo už ve dvojce a tady se o tom mluví jako o něčem nevídaným. Další věc je, že zatím co doteď po mapách všichni skákali, teď se budou klouzat...
-
-
To je všechno placenej marketing *3* Když ukazovali jedno z prvních videí, tak to bylo ve studiu s moderátorem a moderátorkou - "Wow, can you see that?" " Yes! Thats beautifull!!" *15* *1* *2* K tomu snad neni třeba přidávat komentář...
-
Možná na to klouzání udělají samostatný mód.Například ve formě vánočního DLC s názvem Lední klouzačka *1*
-
-
Tak to bych si koupil *1*
-
-
-
Video jsem asi po 2 minutách vypl. Na tohle se vážně nedá koukat "Headshot + 50 / 100 ... blabla a půlka obrazovky je zaseta těmahle sračkami .. "
Co je to kur** za novej trend s těmahle trapárnama ?
Za takovou hru bych nedal ani korunu ... dokonce by mi nestála ani za stažení. -
Škoda, že kdyz rikal ze byli launch titul pro Xbox 360 a ted budou pro Xbox One, že nedodal že to je pořád stejná hra a 7 let jen dávaj nový skiny na čtvrtej díl....
-
proč tu není blicí smajlík ? jako sorry ale větší arkádu sem nezažil ty zbraně.... taková trapnost hlavně že hošánci sou profíci *1* nj z kulákem co ani nekope a drží jak přikurtovanej bych taky trefil všechno
-
-
Jenomže COD má být arkáda.. nepamatuji si, že by to byl někdy simulátor...
-
Ale je *11* jen to není moc vidět, že je blicí
-
-
ja si vzdycky myslel, ze je to smajl, co prosi *1*
-
-
-
A pointa ? *3*
-
-
Marketing *3*
-
-
Vykašlete se na CoD a raději nám sem hoďte recenze na Saints Row, Splinter Cell a XCOM. *3*
-
V čase 5:28 jak tam jde se zbraní co má optiku jak hrom a míří s ní na hráče co je tak do 10m daleko a do toho ten zvukovej efekt po zásahu.... z toho nemůžu :D
-
Jo, každému se líbí něco jiného...ale někteří chtějí, aby se i ostatním líbilo to, co jim, nebo smrt :)
-
Já představuju CoD Ghost multiplayeru svůj prostředníček.
-
-
Multiplayer mi připomíná nějakou automatovou on-rail střílečku, všude lítají vysoké "XPčka",různé nápisy jak jste dokonalý, všechno všude vybuchuje a jen se běhá. Jo jo tvůrci vědí jak udělat minimalistickou střílečku *1*
-
-
To víš, čím "chudší" hráčí (na těle i na duši), tím víc XP, výbuchu, renků, gunů atd potřebujou jako kompenzaci *3*
To už takovej Serious Sam je lepší odreagovačka, aspoň si na nic nehraje... *3*
-
-
Tož, to já taky, ale stejně si ho koupím.
-
-
Koupit si CoD pro singl je jak koupit si meloun pro šlupku *15* Ale proti gustu... *7*
-
Já si to zahraju, kvůli singlu samozřejmě, ale kupovat to rozhodně nebudu.
-
-
Tak, to já zase jo, hlavně kvůli tomu singlu.
-
-
Ok, tak si ty 3 hodiny střílení a 3 hodiny animaček za ty prachy pořádně užij.
-
-
Zklamu tě, ale hledat smysl v nesmyslu, to je pro mě ztráta času *3* Navíc, buď už fakt trapně trolluješ a nebo nevíš o čem mluvíš, soudit Metro dle krabice a donebe vychvalovat CoD... *15* Z tý višně to byl asi velkej pád viď ? *2*
-
Pevně věřím, že po hodinách a hodinách té správné meditační procedury, si to vysvětlit dokážeš. Ale, Metro stejně smrdí, a ať už to je z rychlíku nebo z krabice, není těžké se rozmyslet mezi ním a nezralými a hnilými rajčaty. Takový produkt si od mne peněžní podporu nezaslouží, i když je to z bláta do louže.
-
Ou... no, vzhledem k tvým doposavadním komentům jsem ti přičítal teda kladné IQ, ale asi jsem se zmýlil... Těmi "nezralými a hnilými rajčaty" jsem měl na mysli tvoje zvrácené hodnoty ohledně kvalit hry... A nebo si viděl Metro jen z rychlíku, popř. si ho hodnotil při pohledu na krabici *15* *7* Jinak si to opravdu nedokážu vysvětlit...
-
Ne! Máš-li chuť, poprosil bych o výklad, jak se k té "Výš co je to pointa" má dojít.
-
To já (my) taky, nicméně pointa ti doufám došla...
-
Já si rajčata rovnou pěstuju sám, ale to je jinej příběh.
-
V tom případě už plně chápu tvoje "hodnoty kvality"...
Apropo, teď prej nabízej v Penny zelený nahnilý rajčata, mohl bys tam zajít a nakoupit *3* Mě tam ale nečekej, já raději červený a zdravý...
Ale proti gustu... -
Jakápak provokace. Metro je jednodušše pro mě kravina nezasluhující si moji herní pozornost ani peníze. Konkrétněji to snad už vyjádřit ani nelze.
-
Tímto tě slavnostě jmenuji trollmasterchiefem (přeloženo - troll level 10)... Protože takovejhle kec snad ani normální člověk nemůže myslet vážně... nebo je to provokace ta zmínka o Metru ? I přes svoje chyby strčí Metro snad po všechn stránkách posledních pár dílů CoD do kapsy...
-
Naopak, singl obstojně přežívá. Vlastně je to jediný důvod, proč do CoD ještě jít. Jednou jsem čučel v obchodě na regál plnej her opět a nemohl se rozhodnout, do čeho a kterou mezinárodní korporaci nafinacovat. První mi sice do očí padlo Metro, ale potom mě chudým duchem docvaklo, že za ty tvrdě vydřené peníze taková ptákovinka nestojí, a tak jsem si koupil Black Ops. Peníze už ale zase nejsou problém - tatovi jsem vyluksoval jeho soukromou rezervní krabičku, takže mi jen zbývá zapírat do doby, než vyřeším přeobjednávku. A potom - neskutečný adrenalinovaný herní zážitek pouze pro hermeticky vzdělané - nemůžu se dočkat.
-
On jenom troluje, tolik peněz mu mama nedá.
-
V tom případě máš poněkud zvrácené hodnoty kvality he/he... Když už teda pro něco kupovat CoD, tak pro MP... Singl umřel už v MW2...
-
Díky. Taky doufám, že si to užiju. Ostatně moje peníze dávám jen na kvalitní věci, takže očekávám opět kvalitní nabušenou jízdu pro jednoho hráče.
-
-
-
-
-