Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hratelnost je pořád stejná, to mně nezaráží, protože fanoušci to tak asi chtějí. Ale to je tam ten chlapík vážně udělanej z "obrovských novinek" jako jsou vyklánění a přeskakování překážek? To bylo už ve dvojce a tady se o tom mluví jako o něčem nevídaným. Další věc je, že zatím co doteď po mapách všichni skákali, teď se budou klouzat...
    • To je všechno placenej marketing *3* Když ukazovali jedno z prvních videí, tak to bylo ve studiu s moderátorem a moderátorkou - "Wow, can you see that?" " Yes! Thats beautifull!!" *15* *1* *2* K tomu snad neni třeba přidávat komentář...
    • Možná na to klouzání udělají samostatný mód.Například ve formě vánočního DLC s názvem Lední klouzačka *1*
      • conflig
        Tak to bych si koupil *1*
  • Video jsem asi po 2 minutách vypl. Na tohle se vážně nedá koukat "Headshot + 50 / 100 ... blabla a půlka obrazovky je zaseta těmahle sračkami .. "
    Co je to kur** za novej trend s těmahle trapárnama ?
    Za takovou hru bych nedal ani korunu ... dokonce by mi nestála ani za stažení.
  • Vykašlete se na CoD a raději nám sem hoďte recenze na Saints Row, Splinter Cell a XCOM. *3*
  • K tomuhle videu mohu říct jen toto: LOL *1*
  • Já představuju CoD Ghost multiplayeru svůj prostředníček.
    • Multiplayer mi připomíná nějakou automatovou on-rail střílečku, všude lítají vysoké "XPčka",různé nápisy jak jste dokonalý, všechno všude vybuchuje a jen se běhá. Jo jo tvůrci vědí jak udělat minimalistickou střílečku *1*
      • To víš, čím "chudší" hráčí (na těle i na duši), tím víc XP, výbuchu, renků, gunů atd potřebujou jako kompenzaci *3*

To už takovej Serious Sam je lepší odreagovačka, aspoň si na nic nehraje... *3*
    • Tož, to já taky, ale stejně si ho koupím.
      • Koupit si CoD pro singl je jak koupit si meloun pro šlupku *15* Ale proti gustu... *7*
      • Já si to zahraju, kvůli singlu samozřejmě, ale kupovat to rozhodně nebudu.
        • Tak, to já zase jo, hlavně kvůli tomu singlu.
          • Ok, tak si ty 3 hodiny střílení a 3 hodiny animaček za ty prachy pořádně užij.
            • Zklamu tě, ale hledat smysl v nesmyslu, to je pro mě ztráta času *3* Navíc, buď už fakt trapně trolluješ a nebo nevíš o čem mluvíš, soudit Metro dle krabice a donebe vychvalovat CoD... *15* Z tý višně to byl asi velkej pád viď ? *2*
            • Pevně věřím, že po hodinách a hodinách té správné meditační procedury, si to vysvětlit dokážeš. Ale, Metro stejně smrdí, a ať už to je z rychlíku nebo z krabice, není těžké se rozmyslet mezi ním a nezralými a hnilými rajčaty. Takový produkt si od mne peněžní podporu nezaslouží, i když je to z bláta do louže.
            • Ou... no, vzhledem k tvým doposavadním komentům jsem ti přičítal teda kladné IQ, ale asi jsem se zmýlil... Těmi "nezralými a hnilými rajčaty" jsem měl na mysli tvoje zvrácené hodnoty ohledně kvalit hry... A nebo si viděl Metro jen z rychlíku, popř. si ho hodnotil při pohledu na krabici *15* *7* Jinak si to opravdu nedokážu vysvětlit...
            • Ne! Máš-li chuť, poprosil bych o výklad, jak se k té "Výš co je to pointa" má dojít.
            • To já (my) taky, nicméně pointa ti doufám došla...
            • Já si rajčata rovnou pěstuju sám, ale to je jinej příběh.
            • V tom případě už plně chápu tvoje "hodnoty kvality"...

Apropo, teď prej nabízej v Penny zelený nahnilý rajčata, mohl bys tam zajít a nakoupit *3* Mě tam ale nečekej, já raději červený a zdravý...

Ale proti gustu...
            • Jakápak provokace. Metro je jednodušše pro mě kravina nezasluhující si moji herní pozornost ani peníze. Konkrétněji to snad už vyjádřit ani nelze.
            • Tímto tě slavnostě jmenuji trollmasterchiefem (přeloženo - troll level 10)... Protože takovejhle kec snad ani normální člověk nemůže myslet vážně... nebo je to provokace ta zmínka o Metru ? I přes svoje chyby strčí Metro snad po všechn stránkách posledních pár dílů CoD do kapsy...
            • Naopak, singl obstojně přežívá. Vlastně je to jediný důvod, proč do CoD ještě jít. Jednou jsem čučel v obchodě na regál plnej her opět a nemohl se rozhodnout, do čeho a kterou mezinárodní korporaci nafinacovat. První mi sice do očí padlo Metro, ale potom mě chudým duchem docvaklo, že za ty tvrdě vydřené peníze taková ptákovinka nestojí, a tak jsem si koupil Black Ops. Peníze už ale zase nejsou problém - tatovi jsem vyluksoval jeho soukromou rezervní krabičku, takže mi jen zbývá zapírat do doby, než vyřeším přeobjednávku. A potom - neskutečný adrenalinovaný herní zážitek pouze pro hermeticky vzdělané - nemůžu se dočkat.
            • On jenom troluje, tolik peněz mu mama nedá.
            • V tom případě máš poněkud zvrácené hodnoty kvality he/he... Když už teda pro něco kupovat CoD, tak pro MP... Singl umřel už v MW2...
            • Díky. Taky doufám, že si to užiju. Ostatně moje peníze dávám jen na kvalitní věci, takže očekávám opět kvalitní nabušenou jízdu pro jednoho hráče.
  • Miserius
    Škoda, že kdyz rikal ze byli launch titul pro Xbox 360 a ted budou pro Xbox One, že nedodal že to je pořád stejná hra a 7 let jen dávaj nový skiny na čtvrtej díl....
  • Pořád čekám na oznámení toho Propesko premium packu...
    • Aneb zaplat si 10 dolláču a můžeš hrát i za psa ? :D
  • V čase 5:28 jak tam jde se zbraní co má optiku jak hrom a míří s ní na hráče co je tak do 10m daleko a do toho ten zvukovej efekt po zásahu.... z toho nemůžu :D
  • Dřív mě takovejhle chaotickej styl multiplayeru bavil. Bylo to rychlý, zápas byl krátkej a když jste třeba zabili čtyři nepřátelé za sebou, tak to byl příjemnej pocit. Ale dneska už ne. Teďka mě hodně baví MP v Last of Us. Tam musíte takticky, pomalu, naslouchat okolí, sbírat předměty, aby jste si vyrobili molotov atd. Nic hektickýho a spoléháte se na tým. Když jsem viděl jak to v Ghosts sprejujou jak o život, tak mi z toho bylo divně.
  • 9/10 článku na hlavní stránce od Aleše Smutného dobrá práce *1* dělá tam taky někdo kromě vás ? *15*
    • God-of-War
      Zblitek je na Gamescomu *1*
      • Zblitek *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit