Přejít na výpis diskuzí
Call of Duty: Ghosts představuje novinky v multiplayeru
20.8.2013 | Aleš Smutný
77 příspěvků
-
Dokud to člověk nevyzkouší tak neví jaká ta hra je a jestly by ho bavila.
-
Z diskuze, a clanku si dokazu predstavit ty "ultrabombamegahusty¸¸ rambo styl novinky, COD je za dobou mizerie a serie splachnuta definitivne, (nemrzi mne to, protoze to ani zkouset nebudu) psal jsem predtim, jesteze ten SP zustane nezmenenej a stejnej - skript sem skript tam paklize by nebyl, uz nevim co by mne jeste na tehle potapejicise lodi vice zajimalo. I kdyz ten (BOII mne spise nudil, nez bavil - to se mi libila serie MW ta mnela neco do sebe, toto uz moc ne) Snad ten ¨pribeh¸¸ nezkoni i kdyz pribeh je silne slovo, bejt to jen rubacka zas by o to nebyl zajem *15* .
-
Mohli by do kazdeho noveho COD zakomponovat Promod..nechapem ze to este neurobili..alebo vydat F2P CoDko postavene na CoD4 s promodom.
-
-
A proč by to měli dělat prosim tě? Jejich obchodní model je už dávno nastavenej na krabičkáře a pc komunitu maj na háku. Proč by měli dávat nástroje k modování? Řekni mi proč? Se*ou na nás, ptže z PC mají nejnižší zisky. Jiný to nebude, pouze ubohej matchmaking založenej na neuvěřitelně ubohym a číterskym iwnetu. Tak si to sakra uvědomte a běžte hrát jiný, kvalitnější a levnější série!
-
-
Neuvědoměj si to LKN, to se neboj... stádo zůstane stádem...
-
-
-
Viem že sa to teraz konkrétne netýka nového call of duty od infinity ward, no nedá mi a musím sa podeliť a zopár nie veľmi príjemných informácií týkajúcich sa práve nedávno ohláseného "nového" dlc do BO II.
Jednoducho zhliadnite si toto video na youtube a urobte si vlastný názor o "vývojároch" z Treayarch.
http://www.youtube.com/watch?v=SXZYg5AzTj4 -
A pointa ? *3*
-
-
Marketing *3*
-
-
proč tu není blicí smajlík ? jako sorry ale větší arkádu sem nezažil ty zbraně.... taková trapnost hlavně že hošánci sou profíci *1* nj z kulákem co ani nekope a drží jak přikurtovanej bych taky trefil všechno
-
-
Jenomže COD má být arkáda.. nepamatuji si, že by to byl někdy simulátor...
-
Ale je *11* jen to není moc vidět, že je blicí
-
-
ja si vzdycky myslel, ze je to smajl, co prosi *1*
-
-
-
CoD zůstává CoD. Co je na tom špatně? Pro fanoušky podle mě dobrá zpráva. Ví přesně, co mají čekat a dostanou přesně to, co chtějí. Podle mě naprosto v pořádku.
-
-
Z části máš naprostou pravdu ovšem druhá strana mince je ta že to více méně řídí/řídilo (jak pro koho) směr kam se budou vyvíjet další FPS(a vzhledem k tomu kam se CoD dostalo to není každému pochuti) jen aby byly lepší i když kolikrát jen aby vydělali jak CoD.Kolikrát mají tvůrci možnost udělat zajímavé,originální(píšu se zavřenýma očima proto že co je v této době originální?!) ale skrze ''CoD syndrom'' si řeknou uděláme to více jako CoD ad to má prodejnost a tím si automaticky přiloží zbraň k hlavě...Otázkou zůstává kdo stiskne spoušť.
-
-
Tak tak... vývojáři zjistili (a nejen u CoD), že se dají ovečky ždímat, aniž by nad tím přemýšlely... Viz třeba Mass Effect 3 a jeho zmrvený konec rozsekaný do jednotlivých DLC - koupil sis hru a chceš vidět, jak dopadne? Kup si 10 DLC... a stejně pořádný konec neuvidíš. Viz pak dalších XY her typu "pay-to-play" (ať už se tak nazývají ofiko, nebo tak fungují), kde hráčům (těm slabochům sedícím za PC nebo konzolí) nabízí vylepšení jejich imaginární postavy, což je takovým lidem po chuti a rádi si tak aspoň ve virtuálu zahrají za super silné, magické, atd... Těch forem, jak z lidí vycucat penízky je opravdu nespočet... A CoD jde bohužel stejnou cestou, zjistilo, že si jej ovečky budou rok co rok kupovat bez použití mozku (a zdravého rozumu), tak proč by něco měnili ? *15* Víc perků a dalších kybernetických pozlátek, skluzy, Rambo pes apod, to jo... hlavně aby se to ovečkám líbilo a vyplácly rok co rok dalších 50e...
Ale proč se tu vlastně vztekáme, když se to nezmění? Ovečky zůstanou ovečkami...
-
-
-
Tak tohle je naprosta bomba to preskakovani , mega grafika, znamky atd atd .
JE videt velky posun v pred. Ano bf kde se dava kill za rohem na tohle nemuze mit . -
-
Jestli to preskakovani bude fungovat stejne dobre jako v BF3 tak si ho muzou nechat. Skluz, ze by Crysis nebo singl MoH?! Vyklaneni, se ve hrach objevuje a zase mizi podle toho zda je aktualne cool. Na druhou stranu BF4 bude mit tolik perku ze si s CoD muzou podat ruce. A ne ze neomezi sprint oni ho dokonce "opepri" perkem. Jeden za osmnact a druhy za dvacet. Co bych povazoval za revoluci by bylo kdyby me zbavily poskakujicich kasparu. Bohuzel ti jsou k videni prakticky ve vsech FPS. Kdyz vidim pometlo ktere co druhy krok vyskoci do vzduchu tak se smeju az zapominam strilet. Nemluve o skakani z druheho patra bez ujmy na zdravi. Vydim to tak ze priznivce infantry only ktery ma slabe PC si muze s klidnym srdcem koupit CoD misto BF4. Prast jako uhod. *6*
-
Souhlasím. Tohle je prostě ulitmativní kompilace toho nejlepšího z herního průmyslu v jedné hře - čistá gameplayová katarze. Bf jasně v tomhle duelu prohrává, to musí být evidentní každému pravému hráči.
-
-
He/he, dříve jsem si řikal, že jsi normální člověk jen s divnými názory, ale teď jasně vidim žesi troll trollovatej *15*
-
-
Já nesahám trollům ani po kotníky, na to tady jsou jiný stíhací esa. Já jen nezastírám entuziasmus z této pro mě výjimečné hry a nestydím se za to.
-
-
Tak v tom případě speciálně pro tebe budu muset vymyslet ještě "ubožejší" přezdívku, než je troll... možná, dark troll ? Nebo podzemní troll či kanálový troll...
Teď trochu vážně - když už se tohle někomu líbí, tak ať je ticho a nehlásá tu, jak je to výjimečná hra... *7* To už hraničí s jistou mentální poruchou... i mimino právě porozené musí vidět, že tahle hra má už maxilmáně tak akci, ostatní jde do hnoje... grafika, reálnost, už i arkádovost, námět, atd... -
-
Tak takle ty vypadáš... *11* no tak to už bude pokročilý stádium *15*
-
http://bit.ly/1eZJbtL
-
Nedostal si nedávno nějakou mozkovou chorobu? Dle tvých komentu to vypadá, jako by ti IQ padalo tak o 50 bodů denně dolu... Dneska bych to viděl tak na -100...
-
hehe...
-
Zrecyklovat několik let starou hru, zrychlit jí, přidat pár arkádových prvku a chtít za to 50e, sory ale tohle je maximálně tak výjimečná vydřidušina než výjimečnej titul... vždyť obdobnej obsah nabízí kdejaké DLC a za desetinou cenu...
-
Já nemám nic proti gustu kohokoliv, ať se mu libí motýlek nebo popelnice, ale když tu někdo píše, jak je něco výjimečnýho, když je to totálně naopak... to nejde na to nic nenapsat...
-
když už se tohle někomu líbí, tak ať je ticho a nehlásá tu, jak je to výjimečná hra
Ale prosím tě...
-
-
-
-
Vy máte dost *1* *1*
-
-
Preskakovani prekazek (jako to dela kazda hra uz asi deset let) je velky posun vpred? Ty jsi byl 10 let v jeskyni? A grafika je stejna jako Black Ops 2, stejne jako ty znamky se sbiraj uz 3 díly v multaku...
-
-
No nevím, kolik jsi toho nahrál, ale bohužel i v současné době vycházejí rádoby AAA tituly, kde tvůrci na skákání postavy jaksi zapomněli. *3*
-
Mě přišlo vtipný, když představili vyklánění do stran jako novinku. Přitom už to bylo v COD 2 a MW.
-
-
Nope. COD 1
-
Ja se celý video styděl za toho kluka a holku co tam vyjmenovávali věci co jiný hry dělaj už roky a byli uplně pyšný a popisovali to jak to bude NAPROSTO KRUTOPŘÍSNĚ ÚŽASNÝ a užijou si každičkou vteřinu!
-
-
-
Aha tak to jsem netusil dik.... :D
-
-
Jděte už s těmadle newskama někam!!!!!!!!!!!!!!!!! je to trapný, až to neni hezký.. takový herní sucho opravdu neni!!!
Kde je recenze na Payday 2, multiplayerový hit? Kde je aspoň nějaká zmíňka nebo newska? -
takhle ma vypadat pravy next-gen, ne jak ty vase trapne zastrale battlefieldy, divzny a podobne.
-
-
Přesně tak, ohodně větší next-gen, než prohnile zastaralý těžkopádný Metro, ohodně větší next-gen než cokoli.
-
-
"Příběh o he/heovi" aneb jak se z normálního diskutéra stal tupý troll... *7* *15*
Tímhle tempem abychom se brzo nebáli DayZ, ale TrollZ nákazy... *15*
-
-
...další trapný ironický humorista... *7* *6*
Že vás to furt baví tu kecat nesmysly...
-