Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Je to divný, ale co by ne. Předobjednávku neruším. Jestli už mám dělat chuje v přesvětolkovaným, přebarvičkovaným pseudozbraňovým přebattlelogovaným a levelovacím zničitelno-nezničitelným Battlefieldu, nebo se po celým bojišti sklouzávat po prdeli, demolovat na lanu pověšenej kontejner nebo autobus a chovat smečku psů s vyskakujícíma čísílkama a hláškama, v tom už rozdílu není. Bf nebo CoD, mastit rychlý fragy a salutovat můžu i v Armě, a když dojdou chutě, tak je tady ještě Red orchestra, která s gamepadem dostává úplně jinej rozměr. Prostě srandy kopec s těma hrama...
    • Hlavně srandy kopec s tebou...
  • z jejich nejvetsi novinky- psu, se mi postupne stava nejvetsi negativ. vzdycky jak je vidim na nejakym videu at uz singl/multiplayer, vim ze je to vec ktera by mi tam vadila/vysirala. u hranicare to holt bez cokla nejde a v multaku zrejme uz taky ne. kdyz udelali motion capturing nejakyho azora asi to chtej holt naklonovat vsude
  • Vypadá to hrozně a hrozně... počkat jak je to slovo? zábavně?.... *1* *2*
  • Miserius
    Zatim jsem vzdy kazdy CoD hrál alespoň singl (koupil-prodal), přestože na to nadávám (od MW3), tak singl byla vzdy slusna jednohubka... Ale tohle... Ten Robopes, vojaci co probehnou dverma jak od kostela jen protoze je honí pes, nebo stealth kdy vojaka trhá na kusy pes par metru od jeho partaka a ten nic neví... To uz bude asi vic veci nez jsem ochotnej ignorovat *1*
    Tohle video je aspon vtipný http://www.youtube.com/watch?v=KJIIgdSW6O4
    • Nebo střílení ve vesmíru, které nejde v realitě uskutečnit.
      • V tomhle seš ůplně vedle *5* střílení ve vesmíru(z normálních palných zbraní)je reálné navíc ověřené.www.youtube.com/watch?v=hUdkIn7C9fA *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit