-
jj Tomb Raider nebol nic moc
-
-
zajímavé, mě to zase příjde jako velmi povedený díl série, protože ty nekonečné díly k-ozaté Lary, kde bylo v podstatě pořád to samé, střílej, skákej, zkus hádanku....poslední díly naprosto mimo mi přišlo již hodne trapné. Byl to velký skok v sérii, taky první díl v podstatě dá se říct a věřím, že s příchodem třeba dalších dílů na tom zapracují a hru vylepší. Na jedno zahrání je to dobré, škoda právě těch naskriptovaných situací, to je třeba pro mě důvod proč zahrát znovu tuto hru mě až tak nenutí. Pokud to chválím tak za to, že restart série velmi povedený a zpracované přežívání na ostrově velmi dobře zpracované. Ale tohle je diskuze od CoD, nikoli o TB to se vracíš trochu v čase a jsi v jiné recenzi *3*
-
-
Rád bych se zeptal někoho, kdo to hraje, na multiplayer. Z recenze jsem se nic nedověděl. Jak hra běží v MP oproti singlu? Co rozlehlost map? Je to tak hrozné jako v MW3, nebo jsou některé mapy přeci jenom o něco větší, jak tvrdili autoři? Je tam milion killstreaků nebo se vývojáři drželi trochu při zemi? Vůbec pocit z MP. MW3 bylo naprosto hrozné oproti MW2.
-
Edit: Double post, prosím o smazání.
-
po dlouhé době jsem si zase přečetl pár recenzí na games.cz. Chtěl jsem prvně napsat něco sem do diskuze, ale ještě jsem přečetl recenzi BF4. Chtěl jsem se ptát na hodnocení, ale když jste dalu BF4 takový hodnocení je mi vše jasné *1* pánové rychle dostaňte rozum, zapátrejte v paměti a nastolte tu opět férové a rozumné recenze. U her kde je SP, ale větší roli hraje MP recenzujte každé zvlášť jako kdysi. Zajímavé, že tady se autor rozepsal o CoD SP více, u BF4 to bylo pššššt....tohle je BF řekni jen, že SP tam vlastně nemá být *1* vona jinak je to super krásná hra, která ale vlastně vyšla a nevyšla když nejde hrát *1* Číselné hodnocení neřeším, protože je irelevantní většinou, ale když už ho dáváte tak ho dávejte tak, aby to všechny nemlátilo přes hubu.....jednomu propadáku dáte 7 a v zápětí ještě většímu dáte 8. Možná to mohlo být aspoň naopak, CoDGH je funkční. Omlouvám se, ale opravdu mi zde začínáte připadat při čteních vašich recenzí spíše jako někdo, kdo jaksi postrádá tu kvalitu hry recenzovat, ale bohužel netuším proč se vám to stalo
-
-
nedalo mi to a rád bych doplnil, že tím hodnocením jsem nemyslel to, že si hra takové hodnocení zaslouží, protože ani 8 a ani 7 si dle mého názoru vůbec nezaslouží. Ale pokud neberu v potaz číselné hodnocení, dle recenzí a názorů hráčů, více méně poslední dobou místo recenzí čtu názory hráčů je to naprostá podpásovka tahle hra a tak, jak jsem si CoD vždy s chutí zahrál, nejsem velkým fandou, tak tento díl bez trápení mile rád vynechám.
-
-
Může mi někdo vysvětlit, jak hra mohla v recenzi dostat 7/10, když autor defacto celou dobu popisuje její nedostatky a chyby? Ano, hru možná táhne MP, ale jen za těch pár novinek 7? To pánové z redakce asi museli dostat "dotace", protože jinak si to nedovedu vysvětlit.
-
-
*1* Dotace.. když ani hru nedostali na recenzi a museli si ji koupit v den vydání. Zkuste aspoň občas použít mozek než něco napíšete.
-
-
Minuly tyzden som si nainstaloval Call of Duty 1...ach sladke spomienky....oproti Call of Duty Ghost je to neporovnatelne
1.grafika je v podstate rovnaka....
2.kampan je dlha asi ako MW1,2,3 a ghost dokopy
3.kazdy vojak a vec v kampani neni naskriptovana....
4.Nestoji to 45 eur....
5.kampan za nieco stoji
6.pocit z bojov je vyborny...
7.je tam citit to ze autory chceli urobit dokonalu hru... -
-
taky pamatuju CoD1, jako velká konkurence série MoH a nakonec i naprosto lepší a dominantní hra z 2.světové. Hrával jsem MP jak smyslů zbavenej....carentan se tuším jmenovala ta mapa *1* Nejsem velkým fandou CoD série, že zkrátka by to byla nejlepší hra světa, ale zkrátka všechny díly krom Black Ops 1 a 2 jsem si s nějakou chutí zahrál, graficky bych zase netvrdil, že je to totožné jako nové díly a nemohu upřít i pokrok v sérii za tu dobu. Myslím od CoD1 po MW3. To že se od MW1 z toho stal rozjetý vlak nabízející to samé tupé střílení je jiná věc, i když dost zásadní. Pro mě určitě nej díly CoD1 a 2, MW 1 až 3. Musím se přiznat, že MW série mě bavila, ale beru to z pozice hráče, který si tuto hru zapne když je rád za volnou neděli a zkrátka to pustí, aby vypnul.
-
Se všemi body souhlasím, až na ten první. Oproti konkurenci to není žádná sláva, ale "Rovnaká grafika" opravdu není, to musím uznat i jako člověk, co poslední CODy nemá zrovna v lásce.
-
Kdyby ještě frčel MP jak za dob Gamezonu, sedím u toho 12h denně.
-
-
Může mi prosím někdo, kdo hrál jak Battlefield tak iCoD, stručně popsat základní rozdíly v hraní multiplayeru obou her? Hrál jsem naposledy BF3 a CoD nikdy. Možná bych zkusil místo BF4 (až ho odladěj) koupit spíš CoD.
-
-
Hrál jsem více-méně všechny BFka (4ku jen krátce v betě) a co se týče CoD, tak jsem strávil mnoho hodin u multiplayeru MW2, a rozhodně bych ty hry vůbec - co se multiplayeru týče - nesrovnával. Každá nabízí úplně odlišný herní model.
Uprimne rikam, ze BF3 (a pochybuju, ze BF4 bude neco jineho) mne ohromne nadchlo zezacatku, zejmena kvuli technickemu zpracovani. Ale popravde receno, mi po nejakem tom mesici tak nejak dosla trpelivost pri hrani. Proste, kdyz prijdu z prace domu - hlava jak nafukovaci balon - tak mi staci sebenudnejsi chvilka u hry a uz ji vypinam. BF je taktictejsi akce, ale na dost velkem hristi, takze mi vetsinou stacilo 2x cekat minutu na vrtulnik, pak 1x bezet z bodu A do bodu B asi 2 minuty, a uz jsem hru otravene vypinal. Vim, ze to zni asi hloupe, ale ja uz proste na takove "placani se" v posledni dobe nejak nemam naladu.
Oproti tomu je sice CoD skutecne daleko tupejsi strileckou, kde se o tymove taktice neda mluvit. Proste behas jak magor po mape a strilis lidi. Hra ale vzdycky mela bravurne vybrousenej progress system, kdy musim rict, ze jsem se neustale na neco tesil (nova zbran, novy perk, nove camo atd..). Hra ti neustale dava kytarovymi solicky a napisy na vedomi, ze jsi neceho noveho dosahl. Je to takova rychla, dynamicka a neustavajici solo-akce. At si frfna kdo chce co chce, tak mne treba prijde CoD na 1-2 hodinove odreagovani jako vyborna zalezitost (jasne, recyklujou kazdy rok to same, ale stale verim, ze se i Ghosts budou hrat stejne dobre).
U BF3 jsem stravil minimalne tak 150-200 hodin. Ted silne uvazuji, ze si namisto BF4 poridim prave Ghosts na odreagovani a prijemnou, nenarocnou (bohuzel ne hardwarove) akci.
Absenci taktickeho teamplaye v CoDcku si vynahradim na Counter-Strike: GO :). -
-
Díky za názor. Ano u BF3 jsem také nakonec skončil na malé mapě, kde se spawnovalo hodně hráčů a stala se s toho řežba, kdy životnost byla tak minuta (dle skillu) Na tkovýhle mapách se právě nejlíp piluje herní zručnost. Stále se něco děje. Nehrozí, že bych někam dvě minuty jen tak bežel bez jediné "akce".
Jinak se mi líbí jak lidé říkají "tohle se nedá srovnávat, to jsou dvě odlišné hry". Obecně platí, že některé hry jsou si podobné víc a některé míň. Srovnávat jde všechno. Třeba rozdíl mezi Člověče nezlob se a EvE online se dá srovnávat. Obě jsou to hry, ale ...
-
-
Pokud se zajímáš jen o MP, zkus Planetside 2. Ta hra sice nezaujme na první pohled, ale mě baví daleko více jak BF a CoD série. A je to skutečně zdarma, takže za vyzkušení dáš maximálně chvilku času na instalací a pár GB stažení dat.
-
Planetside2 ! :D:D:D sice trosku sterilni ale docela me to bavi ted vydali nejakej optimalizacni patch aby to behalo lip
-
-
Jen jsem tím mým dotazem chtěl vědět, co konkrétně je v CoD jinak (líp/hůř) o proti BF3, které znám. Zatím to stejně vypadá, že za pár týdnů koupím BF4.
-
-
Osobně bych ještě tak měsíc počkal a pak bych koupil BF 4. Jinak co se týče Sp tak tam na tom budou obě hry podobně, čili žádný zázrak. Co se týče multiplayeru, tak si vzpomeň na operaci Metro, podobně se hraje celé CoD s tím rozdílem že CoD má daleko horší grafiku a horší střelecký model. BF 4 toho nabízí víc a lze jen doufat že ho snad opraví.
-
-
Měsíc nestačí. Minimálně půl roku. Zkušenosti z otřesného BF3 jsou jasné.
-
-
No jo někdy jsem možná až příliš velkým optimistou.
-
-
-
-
-
ve skratce, jedno horsi nez druhe
CoD -jen bezis, spray & pray, neco mozna zabijes, vyskoci na tebe nake ciselko jakej si hustodemon a pak te nekdo zabije. Respawn a zase dokola. Naprosta tragedie, vhodne leda tak pro nakeho casual "hrace" kterej utrpel poskozeni hlavy.
BF3/4. Tahle hra ma za cil prilakat prave tuhle dohlavy poskozenou komunitu, takze je to v podstate to same. Bezis, spray & pray a neco te zabije. Pak tu mas jeste navrch stejne vypatlanou mapu kde muzes usednout do nakeho vehiklu, od tanku az po stihacku, kterej ti ale niekdo hned rozstrili namaderu. Pokad zvladnes letovy model muzes si to uzit ve vzduchu.
Nema to nic opravdovym battlefieldem 1942, 2141 a 2.
Nekupuj ani jedno. CoD z principu jaka je to prevarena kravovina a BF3/4 protoze naprosto zprznili vytecnou serii (tohle to harakiri zacalo uz v bad company). Ktomu origin, nehorazne DLC atd.
Radsi skus jine znacky, nez tenhle bezmozkovej vycuc upravenej pro potrebu kazual konzolistu. Nabehne tu mrte fanobys, decek, hlavoposkozencu, konzolistu a podobne a budou ti tvrdit neco jineho, jak je to bozi a podobne, pravda to ale nebude. -
-
Tak tak...naděje se upírá k TitanFall
-
"pravda to ale nebude"
a kde si dostal patent na pravdu ? alebo si sa s ním narodil ? myslíš, že ľudí ktorí hrajú aj akčné simulátori, taktické hry a stratégie si nedokážu užiť hru ako BF3 ? myslíš, že každý má vždy chuť a čas hrať náročnejšie hry ? -
-
BF2 nebyla náročná hra ani náhodou. Ba dokonalá arkáda, ale fungovala. Takový radosti z bojů, co si člověk odnesl. Když kounu na gameplay na youtube z BF3/BF4, jsem rád, že jsem za to peníze nedal.
Neustále rushování, střílení někoho do zad a znovu, než dojde řada na tebe...
Zato BF2, kdy jsem sám, nebo ve dvou bránili vlajku proti celý squadě (když už člověk zmáknul skill na granátomet, bylo to snažší), to byly momenty plný adrenalinu a prostě vyhrál ten lepší. -
-
len trochu zabúdaš, že to nie je len hrou samotnou ale i komunitou ktorá sa za tých 7 rokov výrazne zmenila. BF2 bola navyše primárne PC záležitosť a i keď to bola stále arkáda určité prvky simulácie obsahovala a bola určite náročnejšia ako BF3
-
-
Ano at je hra jaka chce, kazde zbozi si najde sveho kupce.
bf3/4 = cod <- tuhle pravdu, a ty tabory fanboys ktere se to budou snazit vyvratit
-
-
Takže stručně řečno pravíš, že: Rodíl mezi CoD a BF3/4 (multipayer) je ten, že CoD hrajou lidi s poškozením hlavy a BF3/4 také. Díky za popis rozdílů ;p)
-
-
-
Ten nápis "objednejte za 1899Kč"... jako bych se propadl v čase
-
-
zrejmne cena pro konzole tam je to normalka *1*
-
-
A konzolisti ty vždycky v diskuzích ještě vydávají za svou výhodu. *1*
-
-
-
sama kritika ,Ghost ma prekvapil oproti najhoršiemu dielu Black ops 2. odohrate nostop za 5,5 hodiny a bol to zažitok ako film odporučam hrať po tme na kvalitnom PC a na dobrých sluchatkach ,,, niektore misie boli pod uroveň kvality a niektore uplné nadherné ako pod vodou alebo tichá msiia mrakodrap , ale dalo sa to hrať a každa misia bola výbušná ,len škoda že zvuky zbraňi nezmenili tie su dosť špatné oproti BF4 .Príbeh tiež bol zaujimavý a hodne prekvapenia bolo čo sa očakavá pri filme kvalit ako Skala a bad Boys :) dobra odporučam kdo chce si zahrať niečo dobre odporučam a tak tiež Battlefield 4 kde je multiplayer dobrý najlepší a singleplayer iba taka ukažka grafiky bez deja ,, hodnotenie singleplayer Ghost a multiplayer battlefield 4
-
-
mise Mrakodrap .. seriozne .. tohle ti staci ke stesti? jsem zatim nekde v pulce kampane (dyl jsem to nevydrzel) a zatim tam nebyl jediny misto ktere bych oznacil za dobry zazitek .. je to stejne hloupe jako BF4, akorat chybi dobra grafika, zvuky a dobry pocit ze zbrani (v BF4 se tunel alespon mistama otevre na vetsi playfield ... v Ghosts mame v lepsim pripade tunel siroky 8 metru) ...
Porovnavat to s filmem Skala ? :) proboha kluku, nechci ti kecat do nazoru, ale na zaklade tveho prispevku si troufam zpochybnit tve rozlisovaci schopnosti kvality .. -
No rozhodne vyplaznu skoro dva litry za 5 hodin singlu :D :D :D
-
-
Po odečtení "Povinné dvoubodové přirážky pro špatné, ale populární hry TM" je hodnocení na relistických 5/10, odpovídajích textu recenze. Multiplay řekněme za 8, single za 2, obojí je stejně důležité => 5/10. Šmitec. Do pár týdnů zapomínám, že tato hra existuje.