Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • smejki
    http://www.youtube.com/watch?v=DY-tAEk3yp0
  • Kluci z Activisionu na mě budou sakra pyšný,až si tu pročtou ,jak jsem za ně tady dneska bojoval.. :-))) dobrou noc
  • I kdyby byl tenhle díl CoD sebelepší, neodpustím autorům tu nehoráznou, NEHORÁZNOU pras...err...srandu s 6 GB paměti.
    A teď nejde o to, že méně než 6 GB paměti je na dnešní poměry málo a podobně (všechny hry hraju v 1920p a nikdy jsem nedostatek v žádné hře necítil ani s 4 GB), teď jde o to, že tento požadavek je tak nehorázně uměle vytvořený, že ho komunita obešla během jediného dne - celou hru jsem dohrál na 4 GB bez jediného problému.
    Ceny RAM šly nahoru a CoD se chce tvářit jako next-gen hra, kterou ani náhodou není. Tohle nesmrdí, tohle je do nebevolající sviňá...sprostota.

Výsměch mně jakožto zákazníkovi, takže z mojí strany odpovídám vztyčeným prostředníčkem.
    • Horst_Fuchs
      Problémy některých lidí jsou opravdu úsměvný. 4GB RAM v herních strojích byly standardem tak 3-6 let zpátky.
      Někdo si dovolil v době kdy jsou v herních PC běžný 8 - 16GB RAM požadovat, byť to nebylo nutný, o trošičku víc; no hrůza. *15*
      • Achjo, pořád nechápu, nač si do počítačů, které máte převážně na hraní her, cpete až 16 GB RAM... Stříháte na tom video? Nebo máte otevřenejch několik 3D editorů, photoshop, milion záložek v prohlížeči... Vždyť je to takovej overkill.

A teď, se podívej na steam hw survey. Snad polovina steam uživatelů má méně než 5 GB RAM. Což je kolik? Tak 30 milionů lidí, co to používá?

Další věc, existuje swap, page file nebo jak tomu chcete říkat. Nemám dost operační paměti? Šup s tím na pevný disk. Je to pomalý, ale funguje to. Hra se nemusí uzamknout a nespustit, protože prostě proto.
        Když chci, tak si můžu spustit crysis na pentiu 3 s 200 nebo 300 MB RAM. Aspoň to můžu zkusit a podívat se, jak to funguje kolem 5 fps.
        • Snadná odpověď - 8/16 GB je přece víc Adidas. ;-)
          Lidi mají STRAŠNĚ rádi, když můžou snadno vyjádřit, že mají něco lepší nebo něčeho víc, než někdo jiný. ;)

Trochu mimo mísu, ale ve stejném duchu - dodnes považuju za perlu kluka, který trumfoval ostatní tím, že mu hry jely na 120 a více fps, vysmíval se těm, kteří měli jen 70...jen aby z něj nakonec vypadlo, že má 60 Hz monitor. :)
        • Horst_Fuchs
          Že by pohodlí?
          Nevím jestli sis všiml, ale Windows i většina novějšího softwaru je tak nějak čím dál tím nenažranější. Příklad z praxe; zrovna mi tu běží jen standardní věci na pozadí, Chrome, antimalware, torrent, total commander, deamon tools, skype, steam, a pochopitelně mám v systému nainstalovaný věci bez kterých si nezahraju jako různý verze dotnet, VisualC++ apod. Využití paměti je aktuálně něco přes 3,5GB RAM.

Ta tvoje statistika říká pouze, že na většině počítačů kde byl spuštěn steam klient byla zaznamenána velikost ram 4GB a menší, ale jestli to je používaný na indie hříčky v pidirozlišení pro zkrácení dlouhé chvíle v práci nebo hardwarově náročný tituly to už nerozlišuje. A především je otázkou kolik z těch účtů je vlastně ke hraní skutečně využíváno. 30 milionů účtů rozhodně neznamená 30 milionů hráčů.

Swap je věc patřící do křemíkového pekla.
          • Jestli mas standardni vyuziti spolus programy co jsi vypsal 3.5 gb, tak to ti vrele doporucuju vycistit system, protoze tam mas neskutecnej bordel.
    • Ty a to je takovej hroznej problém dokoupit si další 4 giga ram..vždyt je to investice i do budoucna,rozhodně žádný vyhozený prachy..já Vás vážně nechápu..podle mě řešíte naprostý prkotiny
      • Tohle je logika alá ,,Mám skočit z okna, jen abych mohl tuhle hru hrát? Ok. *JUMP*."
        Pokud nevidíš, co je na tom špatně, není jediný důvod se s Tebou bavit, CoD našlo svého cílového hráče.
        • Ježišimarja :-D já se jen pozastavuji nad tím,že polovina lidí brečí nad tím že hra vyžaduje více jak 4 giga ram a druhá,že hra vyžaduje dx 11 grafiku..já jsem měl za to,že drtivá většina pc hráčů tyhle podmínky úplně bez problémů splnuje,ale jak se ukazuje,tak jsem byl opravdu velmi naivní... pánové dopuručuji se probrat a začít průběžně vylepšovat počítač,protože s tímhle přístupem se vám za chvilku může stát,že si nezahrajete vůbec nic...
          • na co ho vylepsovat MW1 mi bezelo i na 2giga :)
          • seprah
            no vidíš, a nesplňuje... já např., když jsem si sestavoval PC, měl jsem k tomu odloženou částku, kterou jsem nechtěl ani o korunu překročit a nakonec jsem se omezil právě na RAMkách, tak mám 4GB s tím, že až budu doopravdy potřebovat, tak dokoupím. S žádnou hrou nemám doposud problémy, co se týče výkonu a kvůli něčemu jako je tohle bych o upgradu RAM neuvažoval ani po solidní dávce meskalinu..
            • Já už vlastně ani nevím :-))) já vlastně žádnej nemám..dobře sem si zahrál a jsem spokojenej..za rok si to dám v novém kabátku znovu..tak jako předešlá léta ::-D
            • ucho
              tak v čem je problém? :)
            • Ale tady přeci nejde o blbý call of duty :-)) jde o to,že za chviku to bude vyžadovat každá druhá hra,ten upgrade je naprostou nutností a čím dříve tím lépe..
        • Ještě lépe - ,,Chcete jít na tenhle film do kina? Lístky si musíte koupit oblečeni ve fialovém saku s našitým nápisem "Bééé, ovečka Bééé". Takový oblek přece v budoucnu zužitkujete, je to takový problém si ho koupit za pár šupů? Je to investice do budoucna, třeba se za pár let bude hodit."
          • Je to přesně jak jsem psal v příspěvku níže,nesplnuji minimální hw požadavky,tím pádem je to kravina první kategorie..představ si,že každá pc hra má nějaké požadavky..některá menší některá vyžaduje silnější mašinu..Je konec roku 2013 a domnívám se,že chtít hrát moderní nejnovější hry a nemít 4 jádro,více jak 4 giga ram či grafiku která podporuje dx 11 je naprostá zoufalost..
            • Jak jsem psal výše:
              Pokud nevidíš, co je na tom špatně, není jediný důvod se s Tebou bavit, CoD našlo svého cílového hráče.

Bééé...
      • Jack1947
        Stojej pakatel, ( brano z pohledu pred rokem a neco mozna 2roky) .
        • Právě,vždyt to je pár stovek,které se v budoucnu rozhodně zúročí..
    • *kuck* vstyčeným *kuck*
      • Jack1947
        Pani, ses machr v 1920p *8* , ja muzu max 1080p/i. *3* Jinak souhlas.
        • Uvažuju jestli si sypat popel na hlavu nebo kontrovat tím, že mám zcela mimořádný zlozvyk uvádět rozlišení v pixelech na šířku. *15*
          • Jack1947
            Ne to vubec, jen se nudim nemam do ceho pichnout... chybujeme vsichni. *4*Me to prislo komicvke celkem (ze te srandy dneska bylo az az).
  • Pro me je CoD alternativou k filmovym Transformers, Avengers, Thorovi atd. Trikrat do tydne bych na to koukat nemohl ale jednou za dva, tri roky si to s klidnym srdcem prubnu. Jen s tim rozdílem ze u CoD nemam mastne prsty od popcornu. BF4 se leskne novotou ale singl ma ještě zoufalejsi. Radeji náruživou samici s faldíkem, nez modelku která lezi jako prkno a nevyda ani hlasek. *5*
  • eStar: No je to prostě přesně jak jsem si myslel..nejde mi to spustit,nemám na to odpovídající počítač,tím pádem je to kravina první kategorie,na kterou za každou cenu musím nakydat kýbl hnoje..hrál si tu hru vůbec?
    • Joo už to vidím,sjel si to na youtubu..tím se všechno vyjasńuje :-D ..Neuvěřitelný,že takovýhle lidi mají tu drzost tu něco kritizovat :-D
      • eStar
        Tak mi teda napiš proč mám kvůli téhle jedné hře upgradovat PC, kvůli 5 hodin dlouhé kampani to dělat nebudu. Kvůli čemu mám vyhodit tisíce korun. Co je v multiplayeru tak inovativního co jsem neviděl v předchozích dílech když i samotná recenze přiznává že je to furt stejné. A ano pokud mi hra nedá jinou možnost pak musím hodnotit na základě videí na youtube.
        • Nemusíš,nikdo tě nenutí,ale recenzovat hru jen z videí na youtubu je fakt málo..tu hru je třeba si projít a procítit na vlastní kůži..to že se na hru díváš jen z videa ti nedá možnost nasát tu správnou call of duty atmosféru..:-)
          • nafackuj si prave z youtube vidis ze se tam nic nezmenil, proto si to nikdo normalni nekoupi, podle me ani ty pirati se na to uz vyserou, skoda stahovani :D
          • kouknu na youtube ohledně jakékoliv skriptované hry, která bude po každém projítí naprosto stejná s minimem změn, které se dají předvídat a ohodnotím ji, já v tom problém prostě nevidím, nevidím důvod takovou hru kupovat a už vůbec nevidím důvod ji pirátit, jestli sis ji koupil máš smůlu, jestli sis ji upirátil je to to samé jakoby ses díval na YT tak tu nemel bludy :D
          • eStar
            Takže nejsi schopný vyprodukovat ani jediný validní argument. Skoro mi to přijde že ani sám nevíš proč sis tu hru koupil, což mimochodem bývá u hardcore fanoušků CoD dost časté.
            • eStar
              ponocnej jarda: Víš čím se hardcore fanoušek vyznačuje především? Není schopný unést jakoukoliv kritiku na jeho oblíbenou hru, i když je naprosto oprávněná. A dokládám to tím že jsem od tebe za celou dobu neviděl jediný argument který by vysvětlil proč je podle tebe ta hra tak skvělá. A upřímně by mě zajímala jedna věc. to jsi si tu hru opravdu koupil kvůli 5-ti hodinovému SP, nebo jsi to upirátil? *7*
            • Já rozhodně nejsem žádnej hardcore fanoušek call of duty..naistaloval jsem dohrál a smazal..a pochybuji,že se k ní ještě někdy vrátím(vzhledem k tomu s jakou rychlostí vycházejí nové díly,tak určitě ne :-D)..Mně jen prostě vadí to,že ta hra je pod palbou kritiky ze všech stran a přitom si to vůbec nezaslouží,na poli fps má jediného konkurenta a to battelfield 4,které je jen o malinký fous lepší..
            • Jack1947
              Ja si tedy nevsiml, ze by psal o tom ze si ji koupil. *7*
      • Jack1947
        Klid, hral a na konzoli (pac muj starej kram nesplnil prehnane pozadavky) ujela ti reakce, to se stava. Hlavne ze jsem si zaparil BF4, muzu hrat jakoukoli hru (nebavime se o detajlech) 8gb ram mam, 4jadro mam. Dalsi dotazy ? *7* Ptal ses predtim nehrali, tak si to neber tak ze si nereagoval na mne.
        • V pohodě,já proti tobě nic nemám :-) já jen reagoval na kolegu estera..
          • Jack1947
            Ja vim, jen jsem chtel napsat kdyz si predtim jako reagoval, tak si to nikdo z nas nak moc neveme. *3*
  • Keyz
    To byl plán vydat BF 4 a COD recenze v jeden den? Lidi nevědí kde nadávat dříve *4*
  • Když už si tady tak hezky děláme z COD srandu, tak kdo z vás hrál GTA V, tak určitě ví o parodii na onu sérii. A kdo ne, tak budu tak hodný a postnu to sem, ať se taky (možná) zasměje (záleží jestli je to zatvrzelý fanboy nebo fanboy se smyslem pro humor). Mě to přijde třeba vtipnější než Duty Calls.

video parodie: http://www.youtube.com/watch?v=gjmWav_YSRo
    rádio parodie: http://www.youtube.com/watch?v=v846FSyyJ5U

I ty titulky, které jsou na oficiální stránce ve hře, jako "Buy more DLC - It makes you a better marksman." nebo "the game is rated as PG, standing for 'Pretty much the same as the last game' which came out 3 months before." jsou prostě trefný a vtipný. Když už i Rockstaři si z toho dělaj prdel, tak je opravdu něco špatně. :D
    • "Helpful tip: Alway verbaly questions oponent's sexuality" Fakt je to parodie? *1*
      • Jsi snad teplej kdyz to nepoznas? :D
        • Jack1947
          Coze, co to ma co spolecneho s timhle... ja myslel ze to je naka jina hra a hned sem teplej ze. *7*
    • Mahcake
      Nejhorší na tom je, že ta hra vypadá líp než CoD a zahrál bych si jí radši. *15*
      • Já bych si to zahrál taky rád, ale asi jen kvůli zbrani Shit Stick 3000. *2*
        • Jack1947
          Ty jo to mne nenapadlo ze to je parodie na "COD". Taky bych si zaparil, kdovi treba nas zas R* necim prekvapi nekdy. *3*
  • LionelHutz
    Haters gonna hate....
    Dokud jim to takhle sype tak by byli sami proti sobě, kdyby to nějak výrazně měnili...prostě hry už jsou masová záležitost a masy chtějí COD - se stim smiř!
    Komu se to nelíbí, ať si klidně hraje co chce, osobně taky COD nemusím, ale hystericky tady hejtovat a brečet stejně ničemu nepomůže, i kdybyste se tady na hlavu stavěli.
    *3*
    • C-BEAM
      je to nenáročná hra pre nenáročných ľudí v širokej vekovej skupine a napriek tomu, že už ani v tom nie je to čo kedysi, 7z10 si zaslúži. Osobne by som jeden bod prihodil za to, že k sebe pritiahne jednoduchších, ktorí vďaka tomu nezavadzajú v lepších hrách.
    • ucho
      ale stejně nechápu, že tu hru dokážou udělat za rok. musí to být slušná makačka. a hlavně po organizační stránce.
      • jen tě poopravím, hru dělají dva roky, na COD pracují dvě studia - Infinity a Treyarch a střídají se
      • C-BEAM
        Majú masivní biče, Ucho. Masivní biče.
  • ucho
    u recenze Battlefield 4 100 příspěvků, u recenze COD Ghosts 150. čtenáři games.cz jasně rozhodli o tom, o kterou z těchto dvou her mají větší zájem. vcelku zajímavé.
    • já například podle kámošů hraju hry jen proto abych je mohl zkritizovat ;)
    • To známkování nadzdvihlo ze židle hodně lidí,kteří tu hru krizovali ještě dříve než vyšla...
      • Vystihl jsi to naprosto přesně :-)
      • ucho
        no jo, nadávat na COD, to prostě u dětí letí. stejně jako když se nadává na Microsoft, EA, Steam, iPhone a prostě na vše, co se těší velkému zájmu veřejnosti. jakmile na to má totiž někdo jiný názor, musí ho vykřičet do světa a jiný názor neakceptuje. je zbytečné se s hatery hádat, protože oni jsou o své pravdě skálopevně přesvědčení.
    • JohnyTheZik
      U hejtovanejch her je vzdycky vic prispevku (viz D3) ;). To o zajmu nic nesvedci.
      Kazdopadne je to skvela sranda.
      • ucho
        D3 je nejprodávanější hra u nás... tedy opět to koresponduje s těmi příspěvky. a myslíš, že ti hateři, co tu na COD nadávají, si tu hru nestáhli a nehráli ji? ta hra je přeci tak špatná, že si ji stáhnout museli ;) je to takovej srandovní přístup.
        • JohnyTheZik
          OK, to nebyl nejlepsi priklad :D.
          Nicmene mysleno tim bylo, ze ja o CoD taky zajem nemam (resp. drive jsem mel) a presto jsem tu napsal asi 4 prispevky, ne vsak nejaky zbesily hejtovani, nemam to zapotrebi, ale proste jen nejaky komentare. (Tolik jich necham tak max jeste u clanku o dote :D)
          Tak jako tak to o zajmu o hru opravdu nesvedci. V tomhle pripade spis lidi chteli, aby to dostalo mensi znamku a srovnavaj tuhle kopirku s necim, co dostalo mensi hodnoceni, ale oni se citej ukrivdeni, ze to melo dostat lepsi znamku. Viz vsechny prispevky. Q.E.D. :)
        • eStar
          Ne, hry nepirátím. S hrou jsem se seznámil na youtube. viz zmiňovaná recenze od TBho + další. Můj zájem byl daný tím že jsem hrál první díly této série. Ještě by si se ty mohl seznámit s tím co je hate o co je kritika. Je tu tuna argumentů proč nové CoD není dobrou hrou, většinu z nich jsem uvedl. Protože pouze nenadávám, ale používám i validní argumenty tak už se nemůže jednat o hate, ale jedná se o kritiku a troufám si říct že oprávněnou. Jinak k tomu D3, chyby přiznal i samotný Blizzard a nyní hru spravuje. Někdy v březnu tuším mají být zrušeny aukce pro příklad.
    • eStar
      Kdybych si musel vybrat tak Battlefield 4.
      • Souhlasím,taky bych se přiklonil bf 4,ale jak říká pan Bosák..bylo bylo by to o prsa korejské plavkyně..
  • je do hodnoceni zapocitan i singleplayer?
    • Jack1947
      Ano je, jenze to bys musel umet cist. *3* *15*
    • Četl si recenzi?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší