Přejít na výpis diskuzí
Call of Duty jako (zpoplatněná?) „digitální platforma“
10.5.2011 | Aleš Smutný
30 příspěvků
-
@Aoyagi: Nepokracuj lebo skapem od smiechu :D
-
presne 21 *3*
-
Lžeš! AMERIKA je ve všem nejlepší!
-
To by mě zajímalo, kolik že je těch známých vesmírů?
-
nema. amerika ma nejakych 15. otvor google a zisti si. a netrep kraviny.
-
100 miliard se toho neprodalo ani ve vsech znamych vesmirech dohromady
-
Bude ich viac. Len na Luníku IX je minimálne miliarda indiánov, ktorých sa nikto neodváži spočítať :/
-
já to nechápu jak to tedy bude ??? to se už nebudou dělat "krabicový" verze ?? jestli tady tomu někdo alespoň trochu rozumí mohl by mi odepsat na mail ?? Dík ....: pete.lost@seznam.cz
-
jo tak 100 miliónu ale vídělek byl samozřejmě větší
-
ať už 100 miliard nebo 100 miliónů kopií tak i tak nad BFBC 2 maj velkou převahu
-
Nebo že by to bylo 100 kvadrilionů? Hmm...
@sahim: To má určitě jen Amerika -
co vam drbe? posledny COD ZAROBIL 1 miliardu dolarov.NEPREDAL 1 miliardu KOPII... a to uz vonkonvom nie 100 miliard. tato planeta ma 7 miliard ludi len tak mimochdoom. do pici rozmyslajte nez zacnete trepak taketo chujoviny.
-
netrep kraviny a lepsie googli.
aj ked sa hovori o tom ze aj napreik velkej kvlaite BF3 bude mat COD zas vyssie predaje (predobjednavky naznacuju opak), ja si to nemyslim.
skratka ked hocijaky zaryty fanusik COD uvidi technicky nadherne spracovany BF3 s aplikovanou fyzikou, moznostou pouzivat vrtulniky, tanky ci lietadla a este k tomu budu mat dobry SP... kto by sa potom mohol vratit k odpudivo vyzerajucemu COD s nulovou fyzikou a bez sebemensej inovacie. ja si to proste neviem predstavit. navyse ked este k zaujemcom o tuto hru pripocitam aj obrovsku BF2 fanuskovsku zakladnu.
a ked si predstavim BF2 v krasnom grafikcom kabate a znicitelnym prostredim... to bude proste parada. SP si prejdem len tak z povinnosti.
tesim sa na E3. ocakavam novy naklad informacii a zaberov z hrania. COD bude orpoti nim vypadat jak taka chudera. mozno preto doposial neukazali absolutne nic. tomu moze dat prednost len milovnik stupidity a gycov. -
Tím nazančuješ že každý na planetě má 10 a víc kopii jedné hry?
-
Celou digitalni platformu si muze Bobby strcit tam kde slunce nesviti. O takove inovace fakt nestojim.*5*
-
Nebylo to náhodou 100 miliard?
-
nojo BFBC 2 se sice prodalo 7 milionů ale COD BO se prodala něco přes 100 milionů kopií ::.
-
Už ne pokud vím. Chvilku to trvalo ale mám pocit že už je před MW 2.
-
prodejní čísla MW2 jsou vyšší než u BO, ne? Nebo se pletu?
-
radoby vychytavky sem skoncil s codem co vysla 6ka :D takze nejdriv zkusim a pak koupim zadnyho zajice v pytli predobjednavat nebudu a co se BF tyce uvidim pockam na recenze a podobne, ale od BF cekam vic, preci jen je zabavnejsi uzivat techniky nez jen honit pajdulaky