Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Damarus
    Sorry, jen sem to špatně napsal... oni se jen bojí že už nebudou navrcholu tak vymýšlejí tyto "rádoby" vychytávky
  • Zayl
    Jo, taky bych rád aby mi tak teklo do bot. Za ty peníze bych totiž nemusel do konce života nic dělat.
  • Damarus
    Teče jim do bot. Battlefield Bad Company 2 se prodalo 7 milionu +- a Battlefield 3 už má v předobědnávkách nárůst oproti BC 2 o 700% :-)
  • Hezká dedukce, ale ani já, ani mistr Hirsberg to nepopíráme. Tak nevím, o co tu jde;) Čtěte, co je v článku. Nehledejte, co tam není.
  • Zayl
    Spravedliví být můžeme do aleluja, ale v důsledku jde o to, aby akcionáři Vivendi viděli profit.

Edit.: ý
  • Přijde doba, bude muset naopak Activison platit hráčům, aby si to jejich stodevadéstáe Call of Duty zahráli! *1*
  • Já myslím, že to v kontextu zní naprosto jasně. To už je o jízlivosti a vybírání si rádoby dvojsmyslnných pasáží. "Nechceme vydělávat tímto způsobem". Jestli vše bude tak, jak říká, tak jim samotná služba přímo nic nepřinese, nebudou tu žádný poplatky s ní spojený a tím i žádný přímý výnosy z ní. Že to třeba pomůže udržet stávající komunitu nebo i rozšířit a tím pádem si víc lidí koupí hru a v celkovým důsledku skutečně vydělají víc, než bez týhle "fíčury", to už je úplně jiná věc. To je jen udržení konkurenceschopnosti a hráči by si pak mohli stěžovat, že vylepšili engine a do hry přidali nový herní prvky jenom proto, že chtěj rejžovat peníze. K CoD náklonnost nechovám, ale zase buďme spravedliví *3*
  • Tak proč pan Hirshberg neřekl, že služna nebude placená. Říct to takhle je docela pokrytecký. *3*
  • Nevytrhávej to z kontextu. V celkovým důsledku o peníze samozřejmě jde, ale "co za to" -> "nejde o peníze" znamená, že to nebude hráči placená služba. Nic víc, nic míň.
  • "Dle Hirshberga tu o peníze nejde." Ale jo, vždycky jde právě o ně.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit