Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Poprvý jsem si nějakou hru koupil v předprodeji... a už tu chybu nikdy neudělám. Předchozí díly MW byly vcelku super, ale tohle je fakt čirá zoufalost. Ještě mi v článku chybí zmínka o tom, jak neuvěřitelně krátká ta letošní kampaň je... příští rok si hodně rozmyslím, jestli Activision uvidí něco z mých peněz a rozhodně si nejdříve radši počkám na recenze. Tohle se těžce nepovedlo!

A jestli to zachrání multiplayer? Za mě těžko... ten už se spoustu let potácí v bahně čim dál větší arkádovitosti... mě fakt nebaví běhat po mapě po boku hopsajících blbečků v nejrůznějších kostýmech, střílejíc plazmu ze zlatých kvérů...

• Derp_1337

Předprodeje jsou zlo. Lidi kupují zajíce v pytli a vývojáři se jenom smějí, protože mají jisté vydělané peníze, i když vydají odpad.

• Původní trilogie je lepší.

• Chčijí nám na hlavu a ani se nesnaží to vydávat za déšť. 

• Co přesně se snažíš touto citací z Avatara říct? Tím, že to nazvali COD:MW III, to naopak za déšť vydávají. Pokud chceš být vtipný a něco komentovat, tak použij mozek.

• Ale no tak, pane kolego. Špatně jsi se vyspal nebo problémy doma? To přejde :-)

• Derp_1337

Jinými slovy další cash grab, kde se vývojáři ani vlastně nesnažili. Však CoD fanboys přemluví rodiče, ať jim to zase koupí bez ohledu na herní kvalitu.

• Erzx

This is the way.

• KrPa

its just works!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit