Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • erasser

Pardon, ale nejsou peníze vždy až na "prvním" místě? :)

• Derp_1337

Předprodeje jsou zlo. Lidi kupují zajíce v pytli a vývojáři se jenom smějí, protože mají jisté vydělané peníze, i když vydají odpad.

• Ale no tak, pane kolego. Špatně jsi se vyspal nebo problémy doma? To přejde :-)

• Co přesně se snažíš touto citací z Avatara říct? Tím, že to nazvali COD:MW III, to naopak za déšť vydávají. Pokud chceš být vtipný a něco komentovat, tak použij mozek.

• Tohle je fakt síla, možná v tom bude i věk ale jak se píše v recenzi, pamatuju si z původní MW mnoho situací dodneška...jaká bude další mise, kam se hýbne příběh etc., tady jsem v půlce netušil co se děje kromě toho, že se hledá raketa, pak plyn...pak raketa s plynem následně trosky a bylo mi to vlastně úplně jedno, u scénáře budete vyloženě umírat na cringe což je po Vanguardu taky laťka kterou nikdo nechce podlézt, rozesety modrý a fialový zbraně po mapách vám vyloženě donutí vypadnout čelist z pantů a ujišťovat se, že jste nezapli nějaký tutorial do warzone.

Kéž by se to neprodávalo a když asi i jo, snad Mrkvosoft bude brát ohled i na recenze (sakra...i IGN tomu dalo snad 4 což je při jejich hodnocení a přístupu od takových studií snad čistá 1/10)a vykope ty líný neumětele ze Sledgehammeru už někam.

Dost by mě zajímalo co se to poslední léta děje, že i nenáročnou zábavu která nemá mít nějaký filosofický rozměr a dumaní o býti a nebytí a vlastně může být i hloupá dokáží udělat tak spatne, že i ty nejhloupější věci z před 10/15 lety vypadají jako umělecký dílo...a to se táhne nehledě na odvětví viz. Marvel/Star wars/Disney/filmy...oproti jejich výtvorům dnes člověk ocení snad i filmy Uwe Bolla.

• Erzx

This is the way.

• Známka je zároveň ekvivalentom aj samotnej dĺžky kampane.

Ďalšia časť už bude pod dohľadom MS, môžme len dúfať l, že niečo takéto už nikdy herný svet neuvidí.

• Ale prodává se to dobře, ne? A ti lidi si příští díl koupí zase.

• Poprvý jsem si nějakou hru koupil v předprodeji... a už tu chybu nikdy neudělám. Předchozí díly MW byly vcelku super, ale tohle je fakt čirá zoufalost. Ještě mi v článku chybí zmínka o tom, jak neuvěřitelně krátká ta letošní kampaň je... příští rok si hodně rozmyslím, jestli Activision uvidí něco z mých peněz a rozhodně si nejdříve radši počkám na recenze. Tohle se těžce nepovedlo!

A jestli to zachrání multiplayer? Za mě těžko... ten už se spoustu let potácí v bahně čim dál větší arkádovitosti... mě fakt nebaví běhat po mapě po boku hopsajících blbečků v nejrůznějších kostýmech, střílejíc plazmu ze zlatých kvérů...

• Původní trilogie je lepší.

• Chčijí nám na hlavu a ani se nesnaží to vydávat za déšť. 

• KrPa

its just works!

• Derp_1337

Jinými slovy další cash grab, kde se vývojáři ani vlastně nesnažili. Však CoD fanboys přemluví rodiče, ať jim to zase koupí bez ohledu na herní kvalitu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit