-
Sice koncept starší, za to myslím co se týče použitelnosti zatím nepřekonatelné.. http://www.naturalpoint.com/trackir/ pro chudší :-) campan, freetrack atd.. stačí dobrá webka a jedem,., *5*
-
A až se bude chtít otočit o 180 st. tak aby si popones i obrazovku. No dobrá, šlo by to dát na tlačítko, ale nerejpnout si prostě nešlo. Tak jako tak... Nic pro mě.
-
kombinace Wiimote a kinectu by byla podle mě hodně dobreá na StarWars. wiimote by sloužil na ovládání meče apod a kinect by sloužil na pohyb těla pro uhýbání před protivníkovými útoky...hlavně multiplayer by mohl bejt s tim hodně vychytanej...;-)
-
Wii:pro casual hráče, Kinect:pro elektronické kutily, PsMove:pro to, co mají rádi Wii a chtějí lepší grafiku.... Výsledek:už se na to vykašlete a věnujte ty peníze do pořádných her, nezapomeňte, že celou herní branži rozjeli hlavně hardcore hráči a jsou to oni, kdo dnes nejvíce trpí.
-
Kdo by proboha stál před monitorem/hdtv a máchal kolem sebe plastovou nebo snad z ruky vytvořenou pistolkou? Kinect je z pohledu přesnosti a použitelnosti nejhorší ovladač všech dob v porovnání s klávesnicí, myší, dual shockem, PS Move atd. Tohle všechno je jen velký HYPE.
-
no ony by stacily ty bryle od sony abys videl i obraz :))
-
a nebo to proste uz lepsi v tehle generaci hw nebude... nahradit presnost mysi rozhodne nehrozi a ani gamepadu. Na mavání raketou bych ty kamerky jeste i chapal, prepinani programu taky, ale fps hry je to spise nuceny pocit. spise bych ocenil virtualni brejle nebo helmu. Ale i slepe cesty pomuzou dalsimu vyvoji..
-
Keby si otáčal obrazovku pohybom hlavy, tak by si sa nepozeral na telku :) To by sa telka musela otáčať rovno s tebou :)
-
to rozhlizeni hlavou by slo udelat v arme to by byl teprve narez a ne nejaky call of duty :)
-
Až na to, že přesnost Wii ovladače je v tuto chvíli stejná (možná s motion plus i o něco lepší než Move). :)
Mimochodem tenhle hack je hraní Wii verze Call of Duty s podporou Kinectu pro skok, skrčení atd. To je opravdu nevyužitelné. Ideální by bylo, kdyby se rozhlížení ovládalo pohybem hlavy a mířidlo pohybem zbraně. Jenomže tohle uź by musela podporovat sama hra, na to nestačí jen tyhle "hack hrátky". -
Tak to jsi ale 100 let za opicema.
-
Nemuzu *1*
-
Já si bohatě vystačim s myší a klávesnicí. *2*
-
jak tomu můžou říkat pohybové ovládání, když ten týpek u toho celou dobu jenom stojí na místě? párkrát vyskočí, párkrát nesmyslně mávne rukou...si k tomu klidně mohl sednout a nemusel by stát jak idiot *1*
stejně většinu funkcí ovládá tlačítky jako na gamepadu, u kterého se člověk tedy "pohybuje" daleko více -
pobvil si ma...
-
Velice chytre. Podle me toto video znaci, kam se bude v nejblizsi dobe pohybove ovladani ubirat. Predstavte si napr. misto wii ovladacu mnohem presnejsi Move a jste doma. Zdanlive je pristup Sony s Move a Microsoft s Kinectem rozdilny, ale podle me Sony brzy vyda novou PlayStation kamerku, ktera bude dosti podobna Kinectu a Microsoft zase zacne prodava doplnek ke Kinectu - fyzicke ovladace, takze ve vysledku bude pohybove ovladani na obou systemech vicemene stejne. Jsem na to zvedavy. Mys a klavesnici na presnost nic nenahradi, stejne jako gamepad v pohodlnosti, ale tohle muze byt o moc zabavnejsi :)
-
Kinetik prý měla být revoluce, ale spíš to vypadá jako pouťová atrakce z dob komunismu *1*
-
Sedm chyb v jedné větě už jsem dlouhou dobu neviděl. Kdo je tedy debil? *7*
-
zaujimave este by to chcelo trocha vyladit..... dufam ze aj na pc bude cim skor autorizovane pohybove zariadenie.... a presne takymo stylom spracovane
-
asi to chce mit na tom nahrano vic nez ten kluk at to nevypada tak rozpacite, kdybych videl jen obraz ze hry tak bych to tipoval na nakoho kdo poprve drzi v ruce gamepad .. takze asi by se to hodilo spis k xboxu nebo PSku kde jsou naroky na presnost a reakci nizsi .. anebo je to fakt jen o zvyku