Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • RazorProduction
    Pozeral som se na tu optimalizaci,.... *7* to ako fakt ? tak Cinanum udelate perfekne vypadajici a perfekne optimalizovau F2P hru,a kdis vychadzi tu a v USA novej cod to sov same patche,fix lag na multiplayer Cl_maxfps ala 100 aby se hra nekovsala,no je tohle NORMALNI ??? nehovoriac ze za hru v den vydani zaplatim 49eu plus 40eu pokut budu chciet 4 nove mapi paletu zbrani a ozdoby *13* tohle je takova kradez jak prase*10*, a jeste to naschval nevidaj v USA ani v EU protoze pak by nemohli zrabat na tom shite rok co rok. *16*
  • Mart9
    Moc pěkně si to napsal.
  • Cinani jsou proste paka. Jde o same zjednodusovani aby se nahodou chudacek cinskej hrac nebal bud graficke narocnosti nebo snad obtiznosti hry. Musim fakt kroutit hlavou...dmce dnesni doby. Pamatuju doby kdy jeste hry za neco staly, dnes je to jen ******* business.
    Btw: jestli je CrossFire v Cine skvelym titulem tak to vse vysvetluje (zastaraly na vsech urovnich).
  • Jéjej, toho by bylo, co bych od Ravenů viděl raději - co třeba Heretic, Hexen nebo navázat na skvělý Jedi Knight...
  • Když sem se podíval na poslední práce Ravenů tak je mi z toho smutno dlc,mp pro COD a ted Cod online já chci další SOF s jejich rukopisem!
  • Tak pravdou je, že Němci hodně bazírují na detailech, pro nás možná až moc (Anno, staří Settlers, série Schwrze Auge). My, Poláci, Maďaři a Rusové zas máme cit pro realistično a historickou věrnost - typicky první Zaklínač, ale i Mafia a samozřejmě Kingdom Come. Tím se hodně vzdalujeme od Američanů, kteří si evidentně zakládají spíš na kvantitě (tuny questů, lootu, tisícileté sekvojové lesy, epické příběhy, draci apod.) a tak nic nebrání třeba Bethesdě "stavět" naprosto nefunkční hrady uprostřed planin s hradbami a rovnými kamennými stropy, které by v reálu prostě stát nemohly.
    Je to samozřejmě jen můj laický pohled, ale třeba by nějaká podobná studie měla i hlubší socio-psychologický význam...
  • A mohli by jít ještě dále. Troufám si tvrdit, že to co bude vyhovovat germánovi, nebude vyhovovat slovanovi. Ačkoliv naše kultura je takový Rakousko-Uherský maglajz, že nejspíš sežereme všechno.
  • Klasická bulvární dezinterpretace. Čínští hráči se nejspíše nebojí používat mířidla, ale zkrátka je to nebaví. A já se jim ani nedivím.
  • Skaut s modrým šátečkem, volící Topku, čtoucí Respekt, jediné co zná je 68 a 89 a když se řekne komunismus, tak se osype. Kdyby však žil za bolševismu, tak by stál v první řadě průvodu a mával rudou vlaječkou. Jojo, doboví oportunisté.
  • No to není zcela jednoduché. Jejich ekonomika je s ekonomikou západní natolik provázaná, že jim současný status quo, takříkajíc vyhovuje.
  • Japonci také začali svůj technologický boom tím, že kde mohli kopírovali. I jejich dnes slavné motocykly vznikly tím, že kopírovali na západě a hle, dnes světové jedničky.
    Jediné co potřebují získat jsou technologie a technologické postupy. Až rozjedou na plno vlastní výzkum (a jsem si jistý, že tomu již tak je), tak mají potenciál k tomu, stát se technologickou velmocí.
    Nicméně zjevně jsi nepochopil kam kolega, na jehož příspěvek reaguješ, mířil. Západní trh chce levné výrobky. Podívej se kolem sebe, ne každý chce smartphone za 10 tisíc anebo sekačku za 20. A západní společnosti, které si to u nich nechávají vyrábět jsou si toho vědomy. S maloobchodní cenou je pak možné jít dolů i přesto, že se to zboží vozí sem a tam přes celý svět, jenom proto, že se zcela záměrně šidí na materiálech a mastí se to tak, aby se ušetřila každá koruna a rovněž proto, že to, za co dnes vděčíme odborovým organizacím, tedy relativně lidské zaměstnanecké podmínky práce, v Číně neznají. Ale to neznamená, že by ti v případě, že by o to zákazník stál, nedokázali vyrobit zboží prvotřídní kvality.
  • Díky za zajímavý článek - tu optimalizaci by mohli vývojáři okoukat i pro náš trh:) Je taky krásně vidět, že dílčí tozdíly v trhu jsou a jako se nedá házet do jednoho pytle korejský a čínský hráč, tak to samé podle mého platí i pro Evropu/USA. Přeci jen je patrné, že v kontinentální Evropě se vyrábí jiné hry než v anglo-americké kultuře (trochu jízlivě se mi chce dodat, že německé, francouzské nebo východoevropské vyžadují trochu inteligence).
  • Ba Čína je naopak zářnou ukázkou státního kapitalismu.
  • Prokrista, neslučuj hraní počítačových her s reálnou armádní praxí.
  • Komunismus tu ještě nebyl, jenom se na cestě za ním vždycky stihlo nedopatřením vyvraždit část obyvatelstva, schopné lidi vyhnat pryč a ekonomiku přivést na buben. Takže o jakém návratu to tu mluvíš?
  • jo otroctví to´s vystihnul hezky ale jednou to jejich otrokarstvi padne. asi tehdy kdyz zapadni firmy budou muset začít splácet dluhy, tak zvrhnou cinskou loutkovou vládu. jo amici to maji promyšleny
  • taky v čine je levna pracovna sila, kazdopadne tam neni demokracie (napr. mira svobody, lidska prava a pod.) a až si cinani prestanou nechat kadit na hlavu, tak jejich ekonomicka bublina splaskne
  • + číňané berou jako prioritu reálné vzdělání a technické obory. Rodiče pracují do padnutí a vše investují do potomka. Proto čína má velký potenciál v tech. oborech.

    A bylo by toho hodně, proč je čína tam, kde je. Otevření se světu je jen jedna věc. Světu se otevřela řada ekonomik a nezřídka je to spíše poškodilo, než aby to vedlo k rozvoji. Čínská ekonomika je svým způsobem naopak dost uzavřená - rozhodně to není liberální ekonomika. Vše je regulováno.
  • Za prvé v číně není a nikdy nebyl socialismus.
    Za druhé čína těží z toho, že drancuje životní prostředí - to je ale rozvoj na dluh (jednou se jim to vymstí).
    Za třetí čína nemá téměř žádný sociální systém (viz kolik u nás jde do sociálního systému včetně důchodů - tj. více jak polovina rozpočtu), takže má dost volných prostředků k investicím, často až k neuvěřitelnému rozhazování (viz budování měst v pouštích, obří průmyslové a infrastrukturní stavby atd.).
    Za čtvrté čína z vysoka kašle na to, co u nás brzdí (ale také stabilizuje) ekonomiku - různé regulace včetně patentů apod.
    A za paté nelze zapomenout na obrovskou mobilitu čínského obyvatelstva, která nemá v USA či v Evropě obdobu. V číně cestují miliony lidí za prací, miliony spí v nuzných podmínkách a přitom pracují za malé peníze (ovšem ne tak malé jako v Africe např.).
    No a číňanů je spousta - tedy velký trh, skvělé pro rozvoj otroctví ve službách čínské vlády a jejích nejlepších přátel - západních firem.
  • Oni ví, k čemu jsou mířidla, jen je prostě nejsou zvyklí používat, stejně jako jim není moc po chuti pitomé zalehávání, co mají tak rádi někteří hráči "západu". Je potřeba číst pozorněji. *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit