Přejít na výpis diskuzí
Call of Duty Online se musí přizpůsobit specifikům čínského hráče
19.6.2014 | Aleš Smutný
74 příspěvků
-
No něco na tom pravda je ale nejde do generalizovat na všechny výrobky ....... Plus rozdíl je ve kvalitě výrobků které se tam vyrabí díky outsourcingu zahraničních firem a produktů čístě made in china .....
-
Kdybych měl miliardu otroků bez pudu sebezáchovy, taky bych dokázal ovládnout svět. *5*
-
Číňané se řídí hlavně jedním pravidlem. Co je na zemi, to se nesbírá. Jídlo, děti, ranění. Jakmile se to vyválelo v prachu, tak se toho nikdo nesmí, a ani nechce dotknout. *3*
-
To je zase keců o čínském IQ a kvalitě výrobků....
Tupec je spíš ten kdo si myslí, že je možno vyrobit kvalitní smartphone nebo sekačku za tři tisíce, a když se to pak pokazí mele nesmysly o úrovni čínského průmyslu. Čína umí vyrábět kvalitní věci, ostatně má vlastní vesmírný program, to co posílá do evropy je jen to co si u ní obchodníci obědnají-výrobky za nereálné ceny-tedy šizené na materiálu atd.
Nesnáším pokrytce co podle televize papouškují nesmysly, a strašně se staraj o lidská práva, a přitom denodeně těží z levných výrobků, které pro ně v kdoví jakých podmínkách za pár korun výplaty vyrábí nějaký chudák v čínské fabrice. -
Nádherná to vize! (návrat komunismu)
*15* -
K tomu sedí památný popis RTS Generals v recenzi která byla v Levelu.
Psalo se tam, že se Čína nedrží očekávané taktiky kdy na levé straně mají půl milionu vojáků, na pravé straně půl milionu a uprostřed pojede tank *15* -
Mají hrát Unreal, tam se nemíří... I když počkat ten bude zase moc rychlý *1*
-
Cierna magia!
-
http://youtu.be/DaVA6sgOpws
-
Pro jedince co se bojí používat mířidla na zbrani je tady CSko, tam si můžou kropit podle "křížku" do aleluja a vizuál je taky neodradí, rozběhnout to i na kalkulačce. *6*
-
je to vyreseny tak, ze se na zemi zadny predmety neválej, protože je větve stejně nesbíraj
-
je to real a nechci se toho dožit, at uz dou stim vladnutim svetu vsichni dopr....e
-
Tak trochu to vidim na sobě. Jako školou povinný jsem přišel domů, sednul k PC a hrál do večera, takové "moderní" české dítě, samozřejmě skill jak k r á v a. Pak přišla práce, méně času na hry, rozmýšlení toho, co si vůbec zahraju, abych s tím neměl víc problémů než zábavy a tak dále... Ani se těm Číňanům nedivím, ten průměr budou nějací mladiství, kteří v přísném režimu ještě hrají dost málo, dospělí Číňani samozřejmě se svou pracovitostí makají od rána do večera.... Vidím to tak, že teď se západ retardovaným Číňanům směje, za x desítek let se budou smát Číňani, až ovládnou svět, protože tolik nehrají hry a dělají důležitější věci *4*
-
Pokud vím tak ve hrách pokud je něco na zemi co se dá sebrat tak je ve většině fps označováno právě tím světýlkem. Zajímalo by mě jak to teda v těch jejich hrách mají vyřešeno? Obrovský plovoucí nápis SEBER MĚ (接我)? Víte to někdo?
-
aaach ta...no čo , je ich veľa a tupí sú jak delá..:DD
-
Takže z toho vlastně vyplývá, že čínský hráč je na úrovni opice. Skvělé!
-
Prostě jen .... WTF ???? :D :D :D :D :D
Když jsem se zamyslel tak on to odpovídá naturelu čínanů .... čínsky voják nikdy nepoklekne před nepřítelem ani se nebude před ním plazit . Když vás jde vedle sebe milion tak na co mířit a okrádat mrtvoly nebude (je to tam pověra vedle pověry ale hej je to jejich svět ) -
Dle průzkumu mi čínští hráči připadají trošičku retardovaní. *1* Bát se mířit přes mířidla? WTF?! *8*
-
Musím říct, že mě tenhle článek (za celou dobu co čtu Games.cz) doslova šokoval.. Nechápou na co jsou mířidla a bojí se světýlka? WTF??! I když je to asi pravda, tak tomu stále nevěřím... Mám otevřenou hubu ještě teď! Kurnik WTF??? *11*
-
Mají tam dát hodně tanků a chlapa s taškou a bude to.